منم با موبایل 3g نشد بیشتر از 500 کیلوبایت بگیرم.
Printable View
منم با موبایل 3g نشد بیشتر از 500 کیلوبایت بگیرم.
من هم بسته 5 گیگ ماهانه دارم و کم نمیشه از حجمم. امروز صبح توی 90 ثانیه بازی 1.2 گیگی رو دانلود کردم. میانگین سرعت هم 12 مگ هست و افت سرعتی ندارم. این کار همراه اول رو خیلی خوشم اومد ازش یه کار درست کرد یه بار
من این مشکل رو دو سه ماه پیش داشتم، بعد یه مدت خود به خود حل شد.نقل قول:
ولی باز الان دوباره این مشکل رو پیدا کردم. (یکی از دوستان هم چند روز پیش توی پی.ام. گفته بود که این مشکل رو پیدا کرده.)
از قرار معلوم مشکل باید از طرف خود همراه اول باشه.
اگه بسته الفا پلاس رو خط فعال باشه و از طرف دیگه بسته دانلود شبانه که از ساعت یک شروع میشه فعال باشه . برای دانلود شبانه باید سیمکارتو ساعت یک خاموش روشن کرد یا اینکه اتوماتیک وار میره رو بسته شبانه ؟
منهم 2 شبه این مشکل را پیدا کردم.باید مودم را ریستارت کنم تا مشکل حل بشهنقل قول:
من یه سیم کارت معمولی اعتباری همراه اول دارم و یه بسته هدیه همراهی یه گیگا بایتی برای استفاده از اپلیکیشن روش فعاله و امروز از هفت صبح با 3G همراه اول چند تا فایلی که برای دانلود داشتم را با سرعت بین 1.5 تا 2 مگابایت در ثانیه دانلود کردم و هیچی از حجم بسته کم نکرد. با سرعتی که داشتم بین هفت تا 9 صبح میشد براحتی حدود سه چهار گیگ دانلود کرد. منتظرم ببینم ایرانسل واکنشی نشون میده به این طرح شبانه رایگان پاییزی همراه اول. آخه با اومدن بسته بلند مدت همراه اول، ایرانسل بلافاصله دست به کار شد و همون بسته ها رو چند هزار تومن ارزون تر اضافه کرد. رقابت شون از این نظر خیلی خوبه و امیدوارم همراه اول با همین فرمون ادامه بده آخه من ایرانسل رو ترجیح میدم و این جوری همون بسته های همراه اول این ور برای من با قیمت بهتر در دسترس قرار میگیره و با شارژ تخفیفی ایرانسل قیمت خیلی خوب میشه
از ارسال پست های نامربوط با عنوان تاپیک پرهیز کنید
از عجایب خلقت[emoji19] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
سلام دوستان یک راهنمایی نیاز دارم ازتون
همراه اول تو منطقه ما تقریبا ۷.۵ مگابایت سرعت دانلودش هست
ایرانسل تو منطقه ما تقریبا ۵.۵ مگابایت سرعت دانلودش هست
به نظرتون ایرانسل بگیرم یا همراه اول؟ مقایسه از هر نظر
۶ ماهه ۱۰۰ گیگ ایرانسل و ۱۲۰ گیگ همراه اول مدنظر هست
تشکر از لطف شما دوستان
دوستان کسی از این راه سیمکارت گرفته؟ نوشته کسی کهگوشی 4g داره کد پستی رو اس ام اس کنه براش یوسیم رایگان میاد... کسی از این طریق استفاده کرده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]