ضمن اینکه این 40 گیگ فقط یه بار در ماه هست و بیشتر امکان پذیر نیست . یعنی دیگه گزینه خریدش حذف میشه و تا پایان زمان 30 روزه بسته قادر به خرید هیچ یک از بسته های فشفشه هم نیستید .نقل قول:
Printable View
ضمن اینکه این 40 گیگ فقط یه بار در ماه هست و بیشتر امکان پذیر نیست . یعنی دیگه گزینه خریدش حذف میشه و تا پایان زمان 30 روزه بسته قادر به خرید هیچ یک از بسته های فشفشه هم نیستید .نقل قول:
حداقل اینه با 30 تومن میشه یه سرویس خرید که ماهی 8-10 گیگ ترافیک داشته باشی شبا هم بتونی بدون هیچ محدودیت سرعتی 2-3 گیگ بگیری ! الان همینایی هم که گفتم واسه ما شده آرزو که !نقل قول:
اگه طرح 40 گیگ رو نخریم، طرح های دیگه رو چندبار تو ماه میشه خرید؟ مثلا میشه 10 بار طرح 15 گیگ رو خرید؟نقل قول:
تا پایان مدتش نمیتونید فشفشه خرید کنید . فشفشه 40 گیگ 30 روزه هست و بقیه طرح ها از 1 تا 15 روز هست . مثلا شما فشفشه 3 گیگ در 5 روز رو میخرید و تا 5 روز تموم نشه دیگه نمیتونید فشفشه بخرید و اگه در این 5 روز حجمی باقی مونده بود اتومات با پایان مدت زمانش 0 میشه .نقل قول:
اینم در نظر بگیرید که فشفشه حجم دزدی داره و مورد بعدی اینکه من برام تک کانکشن مهمه زیاد اهل دانلود با دانلود منیجر نیستم اما متاسفانه الان یک کلیپ 20 مگ انلاین داشت با سرعت 14 کیلوبایت نشون میداد که کلی قطع و وصل میشه تا دیدم. بخصوص دوستان تهرانی زیاد رو ثبات های وب و تک کانکشن حساب باز نکن. گول تبلیغات روی در و دیوار هم نخورید من بیشتر از یکسال هستش های وب دارم البته اجباری به دلیل محدودیت مرکز مخابرات. کافیه از بچه های قدیمی های وب بپرسین همون داده گستر عصر نوین که الانش با یک ساعت بعدش فرق داره و ثبات نداره.
Sent from my iPhone using Tapatalk
کاملا" تایید می شه ،بای وب به هیچ عنوان کیفیت خوبی نداره،نه شمال نه تهران،در نظر بگیر،اگه 10000 تا بای وب پورت داشته باشه کلا" که 100 درصد از این تعداد بیشتره،اگه قرار باشه این 10000 نفر با فشفشه و سرعت 8 مگ 24 ساعت دانلود کنن،می شه8mb*10000=80gb پهنای باند بای وب نیاز داره، آخه کدوم شرکتی 80 gb پهنای باند داره،به خاطر همین تایم اوت می ده و همه جا کیفیتش پایینه :n01:نقل قول:
دوست عزیز اسیا تک رو بهم پیشنهاد میکنی یا های وب؟نقل قول:
واس وبگردی میخام فقط و اصلا دانلود انچنانی ندارم
تا 10 گیگ ماهیانه
دوست عزیزمون گفتن بیشتر از 3 ماهه نگیر!! دلیلش؟؟؟
خیلی سادست دلیلش . اگه کیفیت مناسب رو مخابرات منتطقتون ارائه نمیداد بعد از سه ماه بتونید تخلیه کنید تا مبادا یکسال شمارو اسیر خودشون کنند .نقل قول:
اینجا اسیاتک 1 مگ با idm متوسط 900تا مبده و بیشتر مواقع هم روی 1.2مگ هستشنقل قول:
های وب دینامیت هم 800-900 میده همیشه
دوست خوبمنقل قول:
درمورد کیفیت های وب نظری ندارم و قطعا شما از روی تجربه می فرمایید
فقط در مورد محاسبات کمی بیشتر دقت بفرمایید...
تعداد فشفشه ها در یک ماه محدوده بنابر این حجم مصرفی هم محدود به عددی خواهد بود... و از اونجا که با سرعت ذکر شده فرد در ۱۲ساعت میتونه بالای ۴۰گیگ بگیره, بنابر این تعداد ساعات دانلودش بسیار در ماه کم خواهد بود...
پس هر فرد کل روز رو دانلود نمیکنه چون حجمش رو نداره و نیازش سریع دانلود میشه
پس با پهنای باندی بسیار کمتر از اونچه ذکر کردید جوابگو خواهد بود برای این سرعت...