خراب شده هیچ کجا ثابت نیستنقل قول:
Printable View
خراب شده هیچ کجا ثابت نیستنقل قول:
1) حدود 130 کیلوبایت بر ثانیهنقل قول:
2) درست بلد نیستم پینگ رو چک کنم.
3) واقعا نامحدوده
4) تا جایی که من می دونم سرویس محدود هم اضافه شده با سرعت بالاتر.
داداش ممنوننقل قول:
مودم رو ریست کردم درست شد:n12:
سلامنقل قول:
واقعاً یعنی انقدر خرابه؟
والله من هم خسته شدم از دست اینترنت شبدیز کرج.
احساس میکنم از من کلاهبرداری میکنند. چون بنده سرویس 1 مگ پرمیوم گرفتم ولی سرعت همیشه زیر 900 کیلوبی پی اس هست.(تست گرفتم)
موقع دانلود فایل هم سرعت از 140 کیلو بیشتر نمیشه.
در حالی فامیل مون تو شاهین ویلای کرج 1 مگ گرفته سرعت دانلود همش رو 400 تا 600 کیلو می باشد.
مرکز مخابراتی من دکتر حسابی مارلیکه. خوبه آیا؟
سلامنقل قول:
کس دیگه ای نیست جواب ما رو بده؟
شما محدود داری یا نامحدود؟نقل قول:
کلا سرویس 1 مگابیت باید سرعت دانلودش 128 کیلوبایت باشه.که سرویس های محدود میان بالاتر میبندن ( که در اصل بیشتر به نفع isp هست این قضیه!)
اگر نامحدوده. 140 کیلوبابت دانلود میکنی عالیه! یعنی بالاتر از چیزی که خریدی بسته شده. دور مخابرات هم خط بکش طرفش نیا که نهایت سرعتش 124 کیلوبایته!
1. 128 kbنقل قول:
3نامحدوده
اون هایی رو می دونستم گفتم.
من قبلا خیابون قلم بودم اما حالا جای دیگه زندگی میکنم در هرصورت مخابرات اشغال به تمام معنا !!! یه روز عالیه و یک ماه قطعی شدید داره.نقل قول:
برای دانلود زیاد بد نیست ولی اصلا روی پینگش حساب باز نکن.
درحال حاضر هم که وضعیتش واقعا بده همش تایم اوت میده.
سلام والا مخابرات همه جا آشغال در مورد شبدیز هم قبلا isp خودم بود 3 سال پیش 1 مگ پریمیوم هم داشتم(اوایل 512 بود ) همون طرحی که هر چقدر مصرف کنی پول می دی حقیقتش من اینجا با شبدیز اون موقع کمه کم 400 بود سرعت دانلودم اما متاسفانه شبدیز نکات منفی زیادی داشت:نقل قول:
1- بشدت گرون
2-شبانه رایگان نداشت
3-پینگ بشدت افتضاح (که حداقل از 300 شروع می شد)
4- حجم دزدی
منم تخلیش کردم و بعدشم مبین نت و مخابرات رو گرفتم الانم به شما پیشنهاد می دم های وب یا همون نوین نت که تاپیک هم داره تو این انجمن رو تست کنین طرحای جالبی داره هزینشم مناسب هست+ اینکه کمترین شکایات رو از خودش به همراه داره در تاپیکش
سلامنقل قول:
پس مجبورم بسوزم و بسازم.
نامحدوده