خواهشنقل قول:
فراری در کار نیست
تو عضو این گروه هستی و برای این گروه کار میکنی.بعد از پایان هر ماموریتی میتونی سیو کنی و برای خودت تو شهر بگردیو ..............:20:
Printable View
خواهشنقل قول:
فراری در کار نیست
تو عضو این گروه هستی و برای این گروه کار میکنی.بعد از پایان هر ماموریتی میتونی سیو کنی و برای خودت تو شهر بگردیو ..............:20:
جدي!!!نقل قول:
پس داستاني كه تو اولين پست همين تايپيك دوستمون گذاشته چيه...؟
راستي سيو هم درست شد
دقیقا نمیدونم چون من هنوز بازیو تموم نکردمنقل قول:
سیوت درست شد.خب خداروشکر.:42:همون آفلاینو ساختی؟
والا وقتي Home رو زدم و رفتم تو پيج Live فقط يه قسمت داشت به اسم creat new account و رو اون زدم و از بازي اومد بيرون ( يعني minimize شد ) بعد اكانت رو ساختم و رفتم تو بازي sign in كردم...
قسمتي به نام offline نديدم من !!!
فعلا دارم لك و لك ميكنم...( بازي هاي توي بازي هم با حاله از جمله اير حاكي و بولينگ... )
باید به صورت آفلاین یه اکانت بسازی.وقتی HOME رو میزنی نشون میده.بعده پروفایل میری راحت بازی میکنی.نقل قول:
والا وقتي Home رو زدم و رفتم تو پيج Live فقط يه قسمت داشت به اسم creat new account و رو اون زدم و از بازي اومد بيرون ( يعني minimize شد ) بعد اكانت رو ساختم و رفتم تو بازي sign in كردم...
قسمتي به نام offline نديدم من !!!
فعلا دارم لك و لك ميكنم...( بازي هاي توي بازي هم با حاله از جمله اير حاكي و بولينگ... )
آقا اين GTA دهن مارو سرويس كرده....!!!!!!!!!!!!
دفه قبل اكانت ساختم و همه چيز اكي بود اما نميدونم چي شد كامپيوترم داغون شد و مجبور شدم ويندوز عوض كنم حالا كه دوباره بازي رو ريختم نميتونم با اكانت قبليم وارد بشم...
اكانت مشكلي نداره ها اما وقتي ميخوام sign in كنم ميگه product key رو وارد كن
منم هر جا گشتم گير نياوردم....
عجب داستاني شده ها!!!
دوستان راه حلي هست؟
من هر چي گشم به هيج وجه جايي براي ساخت اكانت آفلاين گيز نياوردم!!!
براي ساختش ميگه بازي رو minimize ميكنم و ... بعد اكانت رو ميسازم اما وقتي ميخوام sign in كنم اگه مودمم خاموش باشه صفحه can not display مياد....
اي خداااا!!!!
كسي راهنمايي نميكنه:45:نقل قول:
شما از چه کرکی استفاده میکنی
والا نميدونم...!!!
روي آيكون بازي كه كليك ميكنم يه RAZOR آبي رنگ مياد وسط صفحه و يه آهنگ مسخره ميزنه بعد ميره تو بازي
به نظر شما بايد كرك خاصي دانلود كنم؟
کرکت خوبه .
شما اکانت ساختی تو لایو ؟ خب با اکانت Login کن بعد برو تو بازی .
2 تا اكانت ساختم اما ميگه بايد پروداكت كي وارد كنم...
---------------------------------
درست شد !!!
تو همون صفحه LIVE بعد از اينكه CREAT NEW ACCOUNT رو زدم خواستم ببينم چي نوشته و توضيحاتش چيه كه صفحه رو پايين آوردم تا بقيش رو بخونم ديدم يه گزينه داره زدم روش و يدونه اكانت ( به قول شما OFFLINE ) ساخت و اكي شد....
پــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــرمون در اومد سر اين قضيه...!!
جالبه كه تو خيلي از فرومهاي ديگه خيليا همين مشكل رو دارن كه واقعا مزخرفه.