Givenchi Blue Label رو پیشنهاد میکنم هم سرد و خنک هست و هم از رایحه های خنک معمولی تکراری نیست . خودم ازش راضیم
Printable View
Givenchi Blue Label رو پیشنهاد میکنم هم سرد و خنک هست و هم از رایحه های خنک معمولی تکراری نیست . خودم ازش راضیم
بلو لیبل بوش واقعا خوبه.همه پسندم هست. فقط احساس می کنم پخش بوش کمه:n27:.البته 1 ساعت اول واقعا خوبهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به منظور رعایت قوانین سایت، نام و مشخصات فروشنده از آگهی بالا حذف شده است.
در تایید بخشی از این عکس باید بگم که pure shotاز ماگلر واقعا عطر خنک و عالی هست یعنی مثل همه ی عطرهای این برند فوق العاده، به واقع خاص هست!نقل قول:
شما کدوم یکی از عطرای این برندو تست کردین لطفا یه توضیح در مورد عطرای این برند بدین . تشکرنقل قول:
در بخش عطرهای زنونه عطر انجل از این برند سالهای سال هست که یکه تازی میکنه از نظر رایحه بینظیر و خاصش و ماندگاری و پخش خیلی خوبشنقل قول:
همچنین ومنیتی که من به شخصه عاشق رایحه ای که داره هستم و بعد از اکوا وومن بهترین انتخاب من بین همه عطرهایی هست که تا الان داشتم
در مورد عطرهای مردونه ی این برند هم پیورهاوانا که در دوام و پخش بو سرامد همه ی عطرهای مردونه هست ((به اعتقاد خیلی ها)) من به واقع شیفته رایحه پیپ مانند و شکلاتیه خاص این عطرم که تا حالا در هیچ عطری مشابهش رو ندیدم((حداقل من ندیدم))
عطر خنک و متفاوتی به اسم" ایس من " از این برند که متفاتتر از تمام عطرهای خنک مردونه ای هست که تا حالا تست کردم و دیدم ! وقتی میگم بوی خاص باور کنید که خیلی خاص هست و قابل توصیف نیست در واقع از توانایی من خارج هست که به گروه یا چیزه خاصی مشابهتش بدم!
و در نهایتpure shotکه جدیدترین عطر این برند هست هم بنظرم خیلی عطر شیک و باکلاسی هست
نکته جالب در مورد این عطرایی که گفتم اینه که کلا ماندگاری و پخش خیلی عالی دارند((از نظر من))
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معمولاً هنگام امتحان عطر همه عادت دارند که عطر را از فاصله ی نزدیک مثلاً روی نوار بویایی کاغذی یا روی مچ دست امتحان کنند. رایحه ای که بدین شکل استشمام می شود متفاوت از رایحه ای است که از را ه دور به مشام اطرافیان ما می رسد.
همچنین شامّه ی ما به عطری که روی بدنمان وجود دارد عادت می کند و امکان تجربه ی عطر روی بدن با توجّه به سیستم بویایی ما متصوّر نیست.
برای اینکه بدانیم عطر ما چه احساسی را در دیگران بر می انگیزد نیاز است از اتاقک های استانداردی استفاده نماییم. امّا دسترسی به این اتاقک ها تقریباً برای همه ی ما غیر ممکن است.
مکان هایی در دسترس ما است که هرچند همانند اتاقک استاندارد عمل نمی نماید امّا تا حدودی می تواند احساس ایجاد شده از عطر از فاصله ی دور را به ما منتقل کند. یکی از این مکان ها حمّام است. ما با اسپری چندباره ی عطری خاص در حمّام و روشن نمودن هواکش، پس از یک یا دو دقیقه، با باز نمودن درب حمّام و از پشت درب می توانیم عطرمان را از فاصله ی دور استشمام و احساس ایجاد شده از آن را تجربه نماییم.
مطلب جالبی بود بسیار زیاد ممنوننقل قول:
منتهی یه سوال؟ خب اگر از کسی بخوایم عطر ما رو بزنه بعد استشمام کنیم چطوره؟یعنی اینطوری مشابه با رایحه ای که ما وقته استفاده از این عطر در قبال دیگران ایجاد میکنیم نخواهد بود؟!
پیشنهاد جالبیه ولی اگر تعداد عطرهای شما مثل عطّارها زیاد باشه و بخواهید هر عطر رو چندین بار امتحان کنید استفاده از یک انسان برای تعداد زیاد امتحان سخت می شه. مخصوصاً اینکه بخای از این فرد خواهش کنی که دائم جولوی شما رژه بره مگه اینکه یه مانکن مختص این کار استخدام کنی. :)نقل قول:
دوستان جندتا عطر ترجیحا از برندهای رساسی و اجمل بمن معرفی کنید که رایحه صابونی داشته باشند..ارزان قیمت سایر برندها هم باشه اشکالی نداره