سلام به همگی
بچه ها امروز از 6 صبح تا همین الان تو بیمارستان بودم.
هم برای زانوم هم برای دیسک کمرم.
در مورد مشکل زانوم گفتن مقداری از غضروف های زانوت از بین رفته و 5تا 6 ماه طول میکشه تا بهبود نسبی پیدا کنه
ولی مرخصی استعلاجی و طول درمان و هیچ درمانی برام ننوشت و فقط گفت پیاده روی و استخر برات خوبه و پرونده ی من رو ارجاع داد به شورا...
در مورد دیسک کمر هم دکتر تا برگه های mri رو دید گفت برو عکس معمولی هم بنداز. زفتم عکس انداختم و هر دو تا عکس رو به همراه همه ی مدارک پزشکیم بررسی کرد و گفت متاسفانه تمام مهره های کمرت از حالت خودشون در اومدن و مشکل پیدا کردن. گفت با این سن غیر طبیعی است و معلوم نیست چرا این جوری شده و این اتفاق توی سن های خیلی بالا معمولا پیش میاد. ایشون هم من رو ارجاع دادن برای شورا و اخرش هر دوتا پرودنه هام رو گرفتن و یه برگه بهم دادن که تاریخ روز شورا رو توش نوشته بود و از یگان خدمتیم خواسته بود که روز شورا اجازه بده برم.که متاسفانه تاریخ شورا رو نوشته بودن برای یک ماه دیگه. همین امروز هم من رو ارجاع داده بودن برم یگان که با بدبختی و دعوا از دکتر ارتوپد 5 روز استعلاجی گرفتم که فقط زیر همون برگه ی یگان برام نوشت و مهر زد و توی پرونده اصلیم وارد نکرد. حالا خدا کنه مشکل برام پیش میاد سر این.
چند تا سوال تو ذهنم مونده که گفتم با شما در میون بزارم شاید کسی بتونه کمکم کنه
1. ایا میتونم تاریخ شورا رو جلو بندازم؟ چه مراحلی رو باید طی کنم؟ ارزش داره؟
2.به نظرتون با این شرایط چقدر احتمال معاف شدن من هست؟ کاری هست که روز شورا و قبلش انجام بدم که کمکم کنه روز شورا کارم راحت تر بشه و احتمال معاف شدنم بیشتر بشه؟
3.ایا همین امروز باید میرفتم و برگه ی ارجاع به یگان رو که 5 روز استراحت رو توش وارد کرده تحویل میدادم یا بعد 5 روز مرخصی با اون برگه برم و بگم استراحت داشتم؟ امروز که دیگه نمیرسیدم.
4.بعد از اتمام این 5 روز میتونم برم یگان و دوباره برگه ی بهداری بگیرم و بگم نمیتونم راه برم و دوباره تقاضای مرخصی استعلاجی بکنم؟
5.اگر روز شورا بگن معاف از رزم میشی میتونم اون رو رد کنم و دوباره اقدام کنم برای معافی کامل؟
6.میشه اگر بار دوم هم اقدام کردم برای معافی و بازهم معاف از رزم دادن بگم نمیخوام معاف از رزم بشم و بیخیالش بشم کلا ؟یا وقتی معاف از رزم بشم دیگه راهی نداره و ثبت میشه اونجا؟
چون اصلا نمیخوام معاف از رزم بشم. نمیخوام روی کارتم بخوره معاف از رزم پزشکی. اگر معاف کامل بشم ارزش داره ولی معاف از رزم فقط ضرره برای من.
بچه ها ممنون میشم اگر اطلاعاتی دارین راهنمائیم کنین.
خیلی فکرم مشغول شده.