اقا همیار یکم گرون نیست؟ شبانش چطوره؟نقل قول:
دادا بی زحمت ی تست از pingtest سرور امریکا (washington) میذاری؟
Printable View
اقا همیار یکم گرون نیست؟ شبانش چطوره؟نقل قول:
دادا بی زحمت ی تست از pingtest سرور امریکا (washington) میذاری؟
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=226ms TTL=44
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=218ms TTL=44
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=229ms TTL=44
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=218ms TTL=44
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss)
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 218ms, Maximum = 229ms, Average = 222ms
ماهی 15 تومن گرونه؟؟؟؟؟نقل قول:
ببخشید تست پینگ تست از سرور آمریکا چیه؟؟؟یه توضیح بدید من در خدمتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو تونستم بگیرم...منظورتون همینه؟؟؟
خب نه خداییش بد نیست! ولی تو سایتش نوشته 3 گیگ 15000 تومان! انقد حجمش کمه شبانش خوبه؟نقل قول:
اره دمت گرم لطف کردییییییی
من تو این 6 ماه که اینو دارم تقریبا 200 گیگ به فیلمام اضافه شده......تازه کلی هم پاک کردم......من فقط روزا لینک میگیرم...شب میزارم دانلود....بسته به سرور سرعتش متغیره...ولی وقتی چندتا لینک میزارم همزمان که کل ظرفیت رو پر کنه جمع سرعت حدود 180-200 میشه شبانقل قول:
یعنی سرعت شبانه روزانه یکیه؟؟؟ جالبه! دمت گرم داش خیلی حال دادینقل قول:
به طور قطعی نه...ولی حدودا آره.....نقل قول:
راستی باید ببینی مرکز مخابراتت چطور رو همیار جواب میده......ببین تو همسایه ها کی داره همیار
من مرکز دستغیب هستم....معالی اباد...صنایع...فرهنگ شهر
عرض من همینه که گفتی... البته "میتونستن پورت رو محدود کنن" صحیح نیست همه جا اینکار انجام میشه و شبکه داخلی رو از شبکه بیرونی جدا میکنن (اصلا خاصیت دستگاه روتر همینه). اینترنت همین الان هم نیاز یه بستر داره که برسه دست شهرستانها یکی از بستر هاش اینترانته که از لحاظ مفهوم مشترک هست با اینترنت ملی، ولی (اینجا رو دقت کن) تا زمانی که افزایش بستر بسته به نیاز گسترش پهنای باند اینترنت در کشور باشه هر دو تا موازی هم رشد میکنن مگه اینکه ما این موازی بودن رو خوش نداشته باشیم که اینجا باید همین اینترنت ملی رو علم کرد که بسترش نباید با اینترنت حرام آلوده بشه(منظور اینه که ازش برای انتقال پهنای باند اینترنتی استفاده نشه و جوری طراجی بشه و قانون براش بیاد که اینکار انجام نشه...)نقل قول:
اینترانت سالهاست تو این مملکت وجود داشته ربطی به اینترنت ملی نداره و بستر ارتباط درون کشور بوده. از شبکه جهانی هم جداست و فقط از داخل میشه باهاش کار کرد(مثل اینکه همین چیزیه که شما میخوای باهاش اینترنت ملی رو توجیه کنی :n10:) طبق بعضی اسناد از سال 1375 استارت این کار زده شد و اصلا اون موقع تا همین 2-3 سال اخیر حرفی از اینترنت ملی نبود...نقل قول:
در مورد اینترانت ملی هم عرض کردم عمده دلیلش شبکه سراسری کشوری هست....دانشگاه ها و مراکز حساس ...مدارس...مراکز خصوصی...شرکت ها....گیم نت ها...بورس....و خیلی جاهای دیگه.....
چقدر این کلمات به صورت اعصاب خورد کنی برام آشناست!؟نقل قول:
آخه چرا همه چیو از منظر سیاه نمایی میبینید....
ارزون به نظر شماست نه اکثر مردمی که تو زندگی محتاج همین 40-50 تومن ماهیانه هستند و باید صرفه جویی کنند. قیمت اینترنت رو تو کشورهای پیشرفته یه نگاهی بکن. ضمنا همین یه مدت پیش خبرش در اومد که هر مگابیت در ورودی مرز به ایران 15 دلار پای زیرساخت در می آد. فکر کنم الان باید یکم بیشتر به حرفات فکر کنینقل قول:
خدا وکیلی این حرف یعنی چی؟؟؟؟؟یکم خودت فکر کن....خدا رو شکر که الان اینترنت ارزون حد اقل در حد افزایش آگاهی (همون سرعت 128 برا کسب آگاهی مد نظر شما فکر کنم کافی باشه) همه جا در دست رسه....ماهواره هم هر ساعت داره برا اون نقاطی که فرمودید آگاهی می فرسته....
حقیقت رو باید دید، گفت و شنید وگرنه هیچ وقت مطالبه ای نمیشه کرد.نقل قول:
این ملت کلا خوششون میاد همه چیز رو از منظر بدش ببینن...
بابا ول کید این بحث ها رو...یه ینده خدایی یه سوالی کرد...من هم تا جایی که دونسته هام جوابگو بود کمکش کردم...اگر اشکالی در حرفام هست تصحیح کنید...و اگر نه خورده نگیرید...
آخرش هم اینو بگم که این تصویری که من دادم چیزی نیست که نیازی به تکرار داشته باشه همین فروم رو هر از گاهی مثل من بخونی عیان است. همه دوستان با اینترنت کار میکنن و افول وضعیت اینترنت رو در سالهای اخیر تایید خواهند کرد.