همون منظورم اون پشتیبانی بود :46:نقل قول:
Printable View
همون منظورم اون پشتیبانی بود :46:نقل قول:
سلام به دوستان گل
ADSL من از امروز ساعت 1 وصل شد
سرعت دانلود 10KB بدون نوسان هستش.(سرویس art home 64Kbps) به نظرتون خوبه؟
میشه بگید سرعت دانلود با art 1 چقدر هست؟
در ضمن به نظر من مودم Zyxel P660 RU T1 V2 که از شاتل گرفتم خیلی بهتر از asus Am602 هست.اونایی که میخوان از شاتل سرویس بگیرن حتما از خود شاتل مودم بخرن.
من قطعی نداشتم، خوب بوده، تهزان - شهید کاظمیان - اکو 128نقل قول:
سلام خدمت دوستان شاتلی . من الان یه شرکت دیگه هستم میخوام بیام شاتل چند تا سوال داشتم اول این که نمیشه 256 گرفت ولی با حجم کمتر که پولش کمتر بشه !؟ آخه 20 گیگ خیلیه !!! دوم این که میخواستم بپرسم سرعت بچه های ART 2 چند هست !؟
درسته مودم منم همینه خیلی مودم خوبیه خوب شد ایسوس نگرفتم والی وسط قطعیاش شاید به اینترنتم وصل میشد:31:نقل قول:
سرعتت خوبه در اصل سرعتت باید 8 باشه که الان بالا تره البته شاید بعضی وقتها مثل ما اکویی ها سرعتت نجومی بشه:20:
دوستان حدود 2 ساعت قطع بودم . کسی مشکلی نداشت؟
سلامنقل قول:
خب چرا اکو نمیگیرید که حجم کمتر باشه و ارزونتر بشه (التبه اگه تو منطقتون ارائه بشه)
لیست سرویس های اکو:
راستی برای گرفتن سرعت بیشتر از 128 باید یا نامه از دانشگاه یا از شرکت داشته باشی ها!کد:http://shatel.ir/content/view/107/36/lang,fa_IR/
سلام بر رفقای قدیمی خودم :31:
آقا 23 خرداد ما 6 ماهه 512 اکو با 8 گیگ ترافیک گرفتیم فکر میکردیم کم میارم حجم ولی اگه همینطوری ادامه بدیم فکر کنم زیاد هم بیارم :31:
مال من که 5 گیگ داشتم به 20 روز نکشید داره تموم میشه چه خاکی به سر بریزم فقط یکم مونده که یک نصفه شب به بعد میتونم بیام تو نت فقط اونم برای دانلود:31:نقل قول:
خوب فکر کنم مدیریت حجم رو اعمال نکردی اگه اعمال میکردی اینطوری نمیشد :31:نقل قول:
من 8 گیگ تو 6 ماه میشه فکر کنم روزی 44 مگابایت :31: تقریبا به همین روال رفتم جلو و تا برج آذر که آخر قرارداده فکر نکنم کم بیارم
حجمت رو حواست باشه روزها زیاد مصرف نکنی و شب ها بیشتر استفاده کن وگرنه باید هزینه خرید حجم بدی که خیلی بالاست به نسبت حجم ارائه شده
به نظر من که سریویس اولم رو 3 ماهه گرفتم کلا سرویس های چند ماه اکو با در نظر گرفتن پهنای باند کمشون صرف نمیکنن. فقط یک ماهه.