سلام اگه الان برید نگاه کنید حتما زدن.نقل قول:
Printable View
سلام اگه الان برید نگاه کنید حتما زدن.نقل قول:
به اطلاع كليه دانشجويان مي رساند جهت پرداخت شهريه دانشجويي به شماره حساب هاي بانك صادرات مندرج در گزارش 101 يا 163 صرفا مي بايست از طريق مراجعه حضوري وتكميل فيش به بانك صادرات اقدام نمايند. شايان ذكر است مطابق اعلام بانك صادرات پرداخت از ATM و.... مورد تائيد نمي باشد و مسئوليت هرگونه مغايرت بعهده دانشجو مي باشد.
+
قابل توجه دانشجويان متقاضي انتخاب واحد نيمسال تابستان
مهلت انتخاب واحد نيمسال تابستان 92-91 از تاريخ 26/04/92 لغايت 05/05/92 ميباشد لذا كليه دانشجويان متقاضي انتخاب واحد نيمسال تابستان از مسير زير نسبت به دريافت زمان و تاريخ ثبت نام اقدام نمايند:
ثبت نام --> عمليات ثبت نام --> ثبت نام اصلي
نقل قول:
تایید شدن نمرات بستگی به مرکزتون داره !!!
احتمالا برای اکثر بچه های دانشگاهتون تایید نشده و جای نگرانی نیست !!
واسه من شنبه صبح است :n01:
دوستان من دفترچه مربوط به ارشد پیام نور رو خوندم و منابعی رو که باید بخونم رو دیدم
آیا این منابع واسه ی امسال هم همونه ؟؟
این دفترچه ای که خوندم واسه
پذيرش بهمن 91 و مهر 92 (نوبت دوازدهم) است
به احتمال خیلی زیاد تغییری نمیکنه !!!نقل قول:
ممنون می شم راهنمایی بفرمایید .
من شاغل هستم و کارم به صورت شیفتی هستش. اینکه نمی تونم برای دانشگاه دیگه برنامه ریزی بکنم . ممنون می شم تجربیاتتون بیان بفرمایید .
والا دقیق منظور شما رو متوجه نشدمنقل قول:
اگه میخواید از دانشگاه پیام نور بدونید :
دانشگاهیه که کلاس براش به ندرت تشکیل میشه !
کلاس ها حالت رفع اشکال داره و اصل کاری رو باید خود دانشجو انجام بده !!
در کلاس حضور و غیابی نداره و عدم حضور در کلاس براتون مشکلی ایجاد نمیکنه !
کتاب ها حجیم هستند و باید برای اکثر درس ها راهنما بخرید !
نمونه سوالات ترم های پیش تاثیر بسزایی در پاس کردن درس دارن !!
شهریه ی هر ترم بستگی به رشتتون داره و میانگین بین 300 تا 450 میشه !
6 نمره دست استاده که به میان ترم معروفه !!!
در هفته 3 الی 4 روز ممکنه کلاس داشته باشید ! ( با توجه به تعداد واحد ها )
معدل ترم هم زیر 12 بشه مشروط به حساب میاین و ترم بعد مجاز به ورداشتن حداکثر 12 واحد هستید!
و ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ” PNUNA.COM ” : از هم اکنون می توانید برای ترم تابستان 92 دانشگاه پیام نور ثبت نام و انتخاب واحد کنید / نکاتی بسیار مهم جهت سهولت در انتخاب واحد شما در نظر گرفته شده است.
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) : ثبت نام ترم تابستان ۹۲ دانشگاه پیام نور از هم اکنون آغاز شده است.برای سهولت در انتخاب واحد نکات بسیار مهم زیر را بخوانید.
انتخاب واحد ترم تابستان ۹۲ دانشگاه پیام نور از امروز ۲۶ تیرماه ۹۲ آغاز و تا ۵ مرداد ۹۲ ادامه دارد
با مراجعه به سایت گلستان از طریق آدرس زیر :
و از طریق مسیر زیر انتخاب و احد خود را انجام دهید:
ثبت نام –> عملیات ثبت نام –> ثبت نام اصلی
- انتخاب واحد به صورت زمان بندی شده می باشد و دانشجویان در زمانی که به آنها در هنگام ورود به ثبت نام اصلی نمایش داده می شوند ، باید برای انتخاب واحد و ثبت نام مراجعه کنند. تاریخ و زمان مراجعه هر دانشجو متفاوت است.
- منابع و نحوه طراحی سوالات پایان ترم تابستان ۹۲ پیام نور بر اساس منابع نیمسال دوم ۹۲-۹۱ (نیمسال قبل) می باشد.
- حداکثر تعداد واحد قابل اخذ در ترم تابستان ۸ واحد درسی می باشد.
- کلیه دروس ترم تابستان به صورت خودخوان می باشند و فاقد نمره میان ترم هستند.نمره بر اساس ۲۰ محاسبه می شود (نمره پایان ترم ضربدر ۱۰ هفتم می شود )
- دانشجویان فقط میتوانند دروسی که دارای کد انتخاب واحد و تاریخ امتحان می باشد را اخذ نمایند .
- زمان امتحانات دانشجویان در ترم تابستان از ۲۷ مردادماه تا ۷ شهریورماه برگزار خواهد شد.
- مسئولیت عدم رعایت پیشنیاز و سقف واحد حتی در صورتی که سیستم به دانشجو اخطار ندهد به عهده دانشجو می باشد و دانشجویان موظف به رعایت آن هستند.
- درس تربیت بدنی دارای واحد عملی و کلاس می باسد . کلاسهای عملی درس تربیت بدنی ، بر اساس تصمیم مراکز ممکن است در ترم تابستان و یا در نیمسال بعدی برگزار شود.
- امتحانات در ۵ نوبت در هر روز برای دوره تابستانی اجرا می شود که برنامه زمانبندی آن متعاقباً اعلام خواهد شد.
- تاریخ دریافت کارت آزمون ۱۷ مردادماه ۹۲ لغایت ۴ شهریورماه ۹۲ از طریق سیستم جامع خدمات آموزشی می باشد .
- ترم تابستانی فاقد حذف و اضافه – حذف اضطراری می باشد.
- ترم تابستان فاقد معدل است و فقط نمرات ترم تابستان در معدل کل محاسبه می شود.
- تقویم آموزشی اصلاح شده ترم تابستان ۹۲ دانشگاه پیام نور را از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دریافت فرمایید.
توجه : ممکن از در زمان ورود به قسمت انتخاب واحد با خطای زیر مواجه شوید:
سر ترم شما در ترم جاری تولید نشده استاین خطا به دلیل ثبت نکردن سرترم رشته شما در سایت گلستان توسط مرکز می باشد که برای رفع این مشکل باید با مرکز خود تماس و یا به انجا مراجعه کنید تا سرترم شما را در سیستم تعریف کنند و مشکل شما برطرف شود.
عدم امکان انتخاب واحد به دلیل عدم رسیدگی به درخواست مهمان دوستانی که به دلیل عدم رسیدگی به درخواست مهمان توسط مراکز ، امکان انتخاب واحد رو ندارند باید به مرکز و واحد مربوطه اطلاع دهند تا درخواست مهمان آن ها را بررسی و یا کنسل کنند.
دسترسی سریع به سایت انتخاب واحد گلستان پیام نور :
در همین زمینه مطالب مهم زیر را بخوانید :
سلام
من برای مهمان اقدام کردم الان وقتی میخوام ثبت نام کنم میگه چون وضعیت مهمانی شما مشخص نیست نمی تونی ثبت نام کنی
چقدر طول میکشه مشخص بشه؟باید با دانشگاه حرف بزنم یا همیشه این مدلی هست
من فکر کنم باید بری دانشگاه و مشخص کنه وضعیت مهمان بودنت رو ... من یه هم کلاسی دارم که ترم پیش گیر همین بود تا بتونه انتخاب واحد کنهنقل قول:
اما مطمئن نیستم