بابا راست ميگن بچه ها. خدا نكنه يه مشكل برات پيش بياد. بايد بي خيال بشين چون به قولhermione ل30تا 40 دقيقه بايد وايسي آهنگ گوش بدي و بد هم كه به اوپراتور وصل ميشي برخوردشون زياد خوب نيست
بابا راست ميگن بچه ها. خدا نكنه يه مشكل برات پيش بياد. بايد بي خيال بشين چون به قولhermione ل30تا 40 دقيقه بايد وايسي آهنگ گوش بدي و بد هم كه به اوپراتور وصل ميشي برخوردشون زياد خوب نيست
چرا همه بی تفاوت جواب منو نمیدن
راستی اپراتور وقتی من زنگ میزنم خیلی خوش اخلاقه نمیدونم شاید برای من اینطوره خیلی ادم با حال و خوش اخلاقیه رسیدگی هم میکنه اهنگ هم نمیزاره
سروش جان مثل اینکه اگه تمام مشکلات مردم دنیا حل بشه مشکل شما حل نمیشه!!نقل قول:
از روزی میترسم که 100 سالمون بشه باز بیام تو این تاپیک با اینکه ایرانسل تا کره ماه یا حتی کل کهکشان فول انتن شده باشه بازم ناراحت باشی و غر بزنی!!!! بچه ها من حاضرم دکل ایرانسل رو بزارم رو شونه هام هر جا که سروش جان عزیز میره دنبالش برم که همیشه فول انتن باشه و به کمک ایرنسل هر ماه سه ملیون و پونصد هزارتومن خطش رو شارژ کنیم که دیگه اصلآ غر نزنه!!!
Aga in irancell 3000 toman ham pule mano khorde in dustemun hagh daran
اپراتورها اجازه ندارن با تماس گیرندگان بد برخورد کنن....نقل قول:
چون همه مکالمات در سیستم ذخیره میشه....
اگه میبنی گاهی بد جوابتون را میدن دلیلش اینه که شما درست برخورد نمیکنید.....
من و داداشم هر وقت زنگ زدیم باما خوب برخورد کردن....چرا؟؟؟؟ چون ماهم سعی میکنیم در هنگام مکالمه با اونا ادب را رعایت کنیم....
اگه ایرانسل مشکلی داره به اون بندگان خدا چه ربطی داره؟؟؟؟
مشکل شما بر میگرده به اون نرم افزاره......(ربطی به ایرانسل نداره)نقل قول:
خوب مجبور نیستی از اون استفاده کنی
از یه نرم افزار دیگه استفاده کن
سلام
کسی از تعرفه های بهاری ایرانسل خبر داره؟
چجوریاست؟
مثله الان مزخرفه یا بهتر میشه؟
مشکل من تقریباً برطرف شد اشکال از آنتن دهی بود و گوشیم سالم بود .
تعرفه های جدید خوبه ؟؟
انصافا برخوردشون خوبهنقل قول:
سلام میخواستم بدونم فرق خدمات سیم کارتهای ایرانسل با سیم کارت هدیه شون چه فرقی داره؟
جز مقدار شارژ اولیه هیچ فرق دیگه ای ندارننقل قول: