سرعت برای همه داغون؟
Printable View
سرعت برای همه داغون؟
البته نمیشه اینو با قطعیت گفت چون های وب تو یک شهر مرکز با مرکز فرق داره من خودم کلا تو دیدن فیلم و پخش زنده انلاین مشکلی ندارمنقل قول:
اره خوب شهر به شهر فرق داره اما فشفشه باعث میشه پهنای باند دایم تو اوج مصرف بره.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
اساتید گرام اگ ممکنه راهنماییم کنین
والا من چندساله با مخابرات دارم میکنم،این اخرا ک واقعا خستم کرده و دیگ قصد دارم بدم تخلیه ....
حالا موندم چی بگیرم....
یکی میگه های وب عالیه ، یکی میگه مزخرفه ، یکی میگ اسیا تک خوبه و سرتره و .....
خلاصه گیج شدم اساسی....
من ماهی 8-9گیگ دانلود دارم
های وب طرح نقره رو دیدم+100گیگ اضافه بخرم ولی بعضیا دارن با حرفاشون دلسردم میکنن....
(همدانم)
ممنون میشم اگ واقع بینانه راهنماییم کنین ک واقعا سردرگمم
ممنون
اگه در ماه زیر 10 گیگ دانلود داری بهتر هست از شرکت هایی مثل صبانت و یا شاتل بگیرید . چون کیفیت نت و همچنین پینگ و سرعت تک کانکشن این دو isp به نسبت بهتر از بقیست .نقل قول:
ضمن اینکه توصیه میکنم که بیشتر از سه ماه از هیچ شرکتی سرویس نگیرید .
درود به همه،جان من یکی بنده رو راهنمایی کنه بخدا دارم دیوانه میشم. تمام نت رو گشتم به هیچ جایی نرسیدم. من میخوام در ساعات رایگان حداکثر 3 یا 4 گیگ دانلود کنم و روزانه فقط وب گردی میخوام.شرکتی هست که بتونم ازش نت تهیه کنم؟ بنده مشهد هستم
دوستان اهل فن در حوزه های وب! :دی ممنون میشم جواب منم بدن
چون قالبا بازه زمانی محاسبه میشه برای طرح های فشفشه. مثل اگه 1 ثانیه هم از مانده مثلا 5 روزه گذشته باشه نمیشه طرح فشفشه 5 روزه زد !نقل قول:
دوستان میشه برای تمدید یک ماهه یه سرویس بلافاصله بعد از تمدید طرح فشفشه 40 گیگ با 30 تومن رو فعال کرد ؟! میصرفه در کل ؟!
شرکت های وب در حال حاظر به افرادی پیشنهاد میشه که دنبال سرویس متعادل و با ثبات میگردن.هیچکدام از تعرفه ها به نفع مشترک نیست تمام ریزه کاری هایی که بعضا به نفع مشترک بود را بستن
مثل اتمام ترافیک که مجبورید حتما حجم بخرید و امکان خرید سرویس جدید نیست. و....
حجمهای ارایه شده در قیمتهای پایین هم بگونه ای است که جوابگو وبگردی ساده هم شاید نباشد
حجم اضافی منتقل نمیشود به ماه بعد
اضافه شدن فشفشه و نیترو و پیچیده کردن سرویس برای مشترک عامی.
در کنار همه این حرفها این شرکت کارش را بلد است و حداقلها را برایتان فراهم کرده.
برای دانلود اسیاتک گزینه بهتریه.
مخابرات قابل اطمینان نیست
شاتل و پارس هم ثبات سرویس ندارند
سلام دوستان من شاید با جمع شدن دانلود شبانه پارس آنلاین بعدا از های وب سرویس بگیرم واسه همین چندتا سوال در مورد این شرکت داشتم:
1. سرعت روزانه همه سرویس ها روی 8 مگ هست؟
2. طرح فشفشه مخصوص چه سرویس هایی هست؟ روی یک مگ هم مثلا میشه گرفت؟
3. همیشه این طرح های فشفشه در دسترس هست واسه خرید؟ یا فقط یه بار میشه در هر ماه مثلا یا مدت محدودی داره؟
به نظر میاد که طرح فشفه برای کسانی که دانلود زیادی دارند خیلی به صرفه هست .
مثلا 40 گیگ میشه 30000 تومان . با طرح فشفشه . انونم جوری هست که حتما نباید شبانه دانلود کنید . هر زمان که بخوای میتونی دانلود کنی .
ولی برای پارس انلاین باید حدود 13 گیگ داشته باشی که حساب کنید حدود 60 تومن باید بدید تا بتونی 40 گیگ اونم تو بازه شبانه بتونی دانلود کنی !!!!!
ولی برای پارس انلاین باید 13 گیگ داشته باشی که حساب کنید حدود 60 تومن باید بدید تا بتونی 40 گیگ اونم تو بازه شبانه بتونی دانلود کنی !!!!!