من فقط یک ماه تو صبا موندم و نهایت تا آخر هفته ازشون سرویس دارم امروز دیگه ثبت نام پارس آنلاین رو انجام دادم ...
دیشب ساعت 2 و نیم سرعت شبانه رو 120 بود اما ساعت 5 و 6 صبح یه نگاه انداختم زیر 10 کیلوبایت بود !! چرا اینجوری هست ؟
Printable View
من فقط یک ماه تو صبا موندم و نهایت تا آخر هفته ازشون سرویس دارم امروز دیگه ثبت نام پارس آنلاین رو انجام دادم ...
دیشب ساعت 2 و نیم سرعت شبانه رو 120 بود اما ساعت 5 و 6 صبح یه نگاه انداختم زیر 10 کیلوبایت بود !! چرا اینجوری هست ؟
شما چه سرعتی گرفتی از صبا؟نقل قول:
از کدوم شهر؟
كرج ... 1 مگ !نقل قول:
چند روز بيش تر مهمون اين شركت نيستم :n24:
يه فيلم World War Z رو كه 1.8 گيگ هست داره 10 روز دانلود ميكنه ! تازه امروز تموم شد ...
من سر صبح از kernel.org گذاشتم رو دانلود ديدم سرعت دانلود 8 كيلوبايت هست !
دوستان ممکنه یه راهنمایی کنید؟
من صبانت 256 نامحدود گرفتم اما موقع دانلود فایل های دانلود تا 200 یا 300 مگ گیر میکنه و خراب میکنه فایلو حتی با idm
شما همچین مشکلی نداشتید؟
دوستان شبانه چرا اینجوریه سرعت میره رو 200 میاد رو 10 دوباره میره رو 200 و.......
دوست عزیز سرویس شما چیه و در روز چقدر میده؟نقل قول:
پینگتون با 8.8.8.8 چنده؟
از دوستان کسی تا حالا با نا محدود فایل های بیشتر از 500 مگ دانلود کرده؟ :n28:
دوستان من سایت های تورنتو که با بووق شکن میرم،وارد نمیشه و سایت گوگل رو باز میکنه.مشکل از منه یا صبانت؟
من که تو کیک اسس تورنت میرم و مشکلی ندارم ... بزرگترین مشکل سرعت دانلود از تورنت تو صبا هست که سرعت دانلود تو ساعات شبانه شدیدا پایین هست !:n30: البته اینم دارم حل میکنم تا چند روز دیگه ... فسخ با صبا :n02:نقل قول: