ببينيد من فكر ميكنم اساسا هر فناوري در ايران مثل هندونه سربسته است و قاعدتا اينترنت هم از اون مستثنا نيست. واقعا نميشه يك حكم كلي داد و گفت آيا كلا اي دي اس ال بهتره يا وايمكس. ديگه در مورد شركت خدمات دهنده هم كه اصلا نميشه نظر داد كه مال كدوم بهتره. واقعا ما مشتريان محكوم هستيم به اين كه هر كدوممون بريم تكتك اينها رو امتحان كنيم، وقت و هزينه و انرژي صرف كنيم، و به روش آزمون و خطا ببينم كدوم يكيش برامون بهتره. مثلا من خودم قبلا يك مدت اي دي اس داشتم. اوايل خوب بود اما كمكم شروع كرد به اذيت كردن. اوايل به مدتهاي كم قطع ميشد ولي كمكم كار به جايي رسيد كه صبحها سر يك ساعت خاص قطع ميشد و بعد شب سر يك ساعت خاص وصل ميشد!!! ايراد از شركت خدماتدهنده (صبانت مشهد) نبود. اما بالاخره پس از كلي پيگيري و آمد و رفت تكنسين شركت مشخص شد كه اولا چون خونه ما ديوار به ديوار پست برق هست و اين كه سيم اصلي تلفنمون از كنار كنتور برقمون ميگذره نويز زيادي روي خط ميفته! تكنسين گفت كه اين مورد رو شركت اول بايد به شما ميگفت تا مدنظر قرار بديد!!! ضمن اين كه كلا سيم كشي تلفن خونه ما قديميه و اون هم مزيد بر علت بود!!! بعد كه من ديدم اين طوريه، اومدم سراغ وايمكس. مبين نت كه منطقه ما اصلا پوشش نداشت پس اومدم سراغ ايرانسل. خدا رو شكر ايرانسل جاي ما خيلي خوب جواب ميده. اگر مشكلات سراسريش رو بذاريم كنار و البته اين كه من چون از سرويس نامحدود استفاده ميكنم، به طور كلي ميتونم بگم ازش راضيم. البته خدايي وايمكس ايرانسل نسبت به بقيه سرويسهاي اينترنت گرونتره، ولي خوب در كشور ما كه كلا اينترنت گرونه، در اين بين وايمكس پول بيشتري ميگيره و در مقابل كيفيتش هم بهتره. خوب حالا همين حرف من رو يك عدهاي اصلا قبول ندارن و از وايمكس ايرانسل 100% ناراضين. و حق هم دارن، چون براي اونا در منطقهشون خيلي بد عمل كرده و براي اونا اي دي اس ال بهتر جواب ميده. اينه كه ميگم واقعا نميشه يك نسخه رو براي همه بپيچي و بگي به طور كلي كدومش بهترينه. من خودم وقتي ميخوام وايمكس ايرانسل رو به كسي توصيه كنم پيشنهاد ميدم حتما قبل از خريد، از كسي مودمش رو قرض بگيره و در مكان مورد نظرش يك چند ساعتي آزمايشي باهاش كار كنه ببينه اگر از هر لحاظ خوب بود اون وقت اقدام به خريد كنه. منم خودم همين كار رو كردم.
اين بود از تجربه من!