سلامنقل قول:
از برند سونی مدل DZ650 و DZ950 با بودجه شما همخونی داره.
Printable View
سلامنقل قول:
از برند سونی مدل DZ650 و DZ950 با بودجه شما همخونی داره.
سینماهای شرکت شارپ با بودجه شما و نیازهای شما سازگاری داره.نقل قول:
ممنون دوست عزیزنقل قول:
فقط در مورد گارانتی نگفتید ! از چه گارانتی خرید کنم که خیالم راحت باشه ؟
اگه مشکلی هم نداره یک فروشگاه بزرگ و معتبر هم برام PM کنید. خیلی خیلی ممنون.
بعد سری RS همون HTP-RS منظورتون هست ؟ چون RS خالی پیدا نکردم بین مدل ها
میشه بگید چه برتری هایی داره نسبت به MCS-838 ؟ و قیمتش چقدر میشه ؟ اگه بلوری پلیر هم قرار شد کنارش بذاریم اگه میشه چندتا مدل پیشنهاد بدید و قیمت اونم ذکر کنید ممنون میشم.
من سینمای خانگی ال جی مدل 870 دارم .
دو سالی میشه که اینو دارم و فیلم های شش کاناله رو هم خیلی راحت از تلوزیون میبینم و صدا رو با کابل اپتیکال به سینما منتقل میکنم و صدا ها هم از باند های پشتی و هم از باند های جلویی پخش میشه .
ولی الان که دیگه کلا میخام کانالای تلوزیون رو هم صداشون رو با سینما گوش بدم کلا از باند های عقبی هیچی پخش نمیشه .
میدونم که تلویزیون صدای شش کاناله نداره ولی مگه نباید از باند های عقبی هم صدا بیاد ؟ حتی موزیک با یو اس بی هم که از سینما میخام پخش کنم باندهای عقبی صدا نداره و فقط از جلو صدا میاد ولی به محض اینکه یه فیلم شش کاناله میزارم باندهای عقبی راه میوفته .
فکر میکنید مشکل چیه ؟
محصولات پایونیر یکسال گارانتی پایونیران داره.نمایندگی مرکزی خ جمهوری زیر پل حافظ فروشگاه راستیننقل قول:
بله منظور از سری RS همون HTP-RS هست.
برتری که زیاد داره.آمپ قوی تر و جدا با ورودی خروجی های بیشتر و توان صدای بالاتر.امکان ارتقا و تعویض پلیر و یا آمپ در آینده.تفکیک صدا بهتر در موزیک و پخش بهتر جزییات در صدای سینمایی.(فکر کنم خیلی تبلیغی صجبت کردم)
بلوری پلیر هم می تونید از محصولات پایونیر استفاده کنید تا هم مجموعتون ست بشه هم کیفیت صدا و تصویر بهتری نسبت به محصولات تجاری بازار داره.مدل BDP-160 مدل خوب و مناسبی برای شماست ولی اگر دیدید که هزینتون خیلی زیاد میشه میتونید بلوری شرکت های دیگه مثل ال جی یا سامسونگ بگیرید که ارزونتر هستند.
سایت پایونیر ایران به همراه قیمت ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سينماي خانگي رو جايي ميشناسين که جدا بفروشن، يعني پک کامل نباشه. من فقط ديوايس اصليش رو ميخوام. چون فريمر فابريک دستگاهم رو پيدا نکردم و بالا نمياد.
مدلش هم c455n سامسونگ هست و اسپيکرهاش 3 اهم هستـــ .
سپاس
شما بده نمایندگی واست درستش می کنند.نقل قول:
سلامنقل قول:
شما فیلم 6 کانال وقتی میبینید خب طبیعتا از 6 کانال سینماتون صدا دارید.وقتی صدای استریو یعنی دو کانال بهش میدید خب همون صدای 2.1 سینما بهتون تحویل میده مگر اینکه سینماتون گزینه ای مثل Multi chanel stereo داشته باشه که باعث بشه دو کانال پشتی هم استریو بشه و یا صدا رو حالت pro Logic II قرار بدید که برای بلندگوهای عقبی شبیه سازی صدا صورت بگیره.
دوست عزيز ممنون از راهنماييتون.نقل قول:
ولي متاسفانه سام سرويس ميگه که نرم افزارشو نداريم و بايد مين تعويض بشه که هزينه حدود 200 تومن درمياد.
به دليل اينکه دستگاه درپيتي هست ، به نظرم ارزش 200 تومن پول رو نداره. حالا اگر که بتونم يه دستگاه جدا خوب تهيه کنم و با اسپيکرهاش هم همخوني داشته باشه ، به نظرم معقولتره.
حالا نميدونم ميتونم که پيدا کنم يا نه!!!
مساله ديگه اي که هست اينه که من از پلير اين سينما که DVD باشه استفاده اي ندارم. حالا آيا ميتونم که مثلا" يه آمپلي فاير (اگه اشتباه نکنم) بگيرم و اسپيکرها رو بهش وصل کنم؟
به نظر شما چه کنم ؟
با سپاس
سلام و رادت
ممنون میشم بگید سینمای خانگی بین سونی و پایونر کدوم با کیفیت تر و بهتره؟ استفاده بنده بیشتر گیم و موزیک هست کیفیت صدا خیلی برام اهمیت داره.
قیمت هم حدود 1.5 باشه