آقا معمولا اینجوریه که کسایی که فک میکنن گند زدن بهتره وضعشون.البته در حالت عادیاا.نه اینکه یکی کلا سفید بده بعد بگه گند زدم بعد خوب شه
Printable View
آقا معمولا اینجوریه که کسایی که فک میکنن گند زدن بهتره وضعشون.البته در حالت عادیاا.نه اینکه یکی کلا سفید بده بعد بگه گند زدم بعد خوب شه
خوبه. اشکالی هم نداره. :دی مخصوصا که نوع دفترچه تون با اینی که تو سایت سنجش هست فرق بکنه، یه دفه اشتباهی تصحیح کنین و روحیه تونو از دست بدین.نقل قول:
من تصحیح نمیکنم چون هیچی از زده هام یادم نیست + کدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه یکم میدونین که جوابا رو یادتون میمونه چند روز دیگه که خستگی از تنتون در اومد تصحیح کنین و با دوستاتون مقایسه کنین که تخمین رتبه بزنین
گروه های دیگه به نظرم امروز سوالای ریاضی رو حل کنن و بدونن که به نفعشونه. زیاد هم خودشونو خسته نکنن. مبحث هایی رو که نخوندن زیاد وقت نذارن. جاهایی رو که بلدن تسلط بیشتر پیدا کنن
همگی خسته نباشید ...:11:
---------- Post added at 02:22 PM ---------- Previous post was at 02:20 PM ----------
یه ذره شما صبر کنی جواب تشریحی ها بیاد و با بقیه مقایسه از سر در گمی در میای دوست مننقل قول:
آخه افرادی مثل من حتی الان نمی دونن وضعشون چیه ، نه الان می دونم خوب زدم نه می دونم بد زدم واقعا موندم . از یه طرف به خودم امید می دم که واسه همه سخت بوده پس نتیجه خوبی می گیرم از یه طرف می گم نکنه درصدام خیلی خیلی پایین باشه .
کو پ کلیدش؟
بابا هیچیشون مث آدم نیس به خدا . فک کنم طول بکشه تا بیادنقل قول:
اي بابا چرا گوگل كروم اينطوريه؟
ما كارتمونو كه باهاش كپي كرديم مهرشو نگرفته بود.
حالا كاشكه فقط كارته خودمو گرفته بودم.كارته چند نفر ديگرم گرفته بودم.
تازه اونجا فهميديم مهر نداره.
شانس آورديم كسي نفهميد.
ديگه الان مشكلي نيست؟
آقا ما رو میگی؟ فشار رفت بالا. سرم داشت گیج میرفت و هیچی با خودم نبرده بودم. نه شکلات, نه کیک, نه ... این فردوسی هم که برای خودش دشتی هست. اصلا این سر و اون سرش پیدا نیست چی برسه بخوای بری چیزی بخری. من اصلا فکرش رو نمیکردم دانشگاه اینقدر بزرگ باشه. با خودم گفتم وقتی دارم میرم وارد دانشگاه میشم, از همون اطراف میخرم. اما نگو که فقط 40 دقیقه از این سر دانشگاه تا اون سرش پیاده روی داره. به ناچار از کناری شکلات گرفتم.
استرس, در حد صفر! کوچکترین استرس وجود نداشت.
سئوالات عمومی در حد خیلی آسون بود. ریاضی خیلی خیلی مذخرف بود. من فقط 2 یا 3 تا رو جواب دادم.
با اون درصد ریاضی که زدم, دیگه توانی برای فیزیک نموند. خیلی وضع خراب بود !
وقتی داشتم فیزیک رو حل میکردم دیدم فقط 10 دقیقه مونده! سریع رفتم سراغ شیمی و اون سئوالات درست یا نا درست رو جواب دادم. سئوالاتی که باید انتخاب کنی کدوم درست هست کدوم نیست.
خدا به خیر کنه!
راستی, این متنی که در زبان داده بودن چقدر طولانی بود. خیلی طولانی بود. برای من که دیگه این جور متنها رو کمتر از 30 ثانیه میخونم, کلی طولانی و سخت بود, برای این بیچارها معلوم نیست چطور بوده؟
یه چیز دیگه,
اینجور که من فهمیدم, چیدمان سئوالات, یکیه. یعنی برای همه سئوالات یکیه و فقط پاسخ هاست که جا به جا شده.
اگه يكي همه ي عمومي هاشو بزنه
شيمي رو كامل بزنه
فيزيك رو 50 درصد بزنه
حسابان رو و هندسه رم هركدوم 15 درصد
به نظرتون وضعش چطوره؟؟
متنای زبانتون یکم زیاد نبودن؟ رسیدین به سوالاشون جواب بدین؟
ری*دم ری*دی ری*د ری*دیم ری*دید ری*دند
همین جوری یکی از داشتم با یکی از بچه ها صحبت میکردم دستم اومد فیزیکش و شیمی رو خوب دادمنقل قول:
منم از همین میترسم ، گفتم بزار تا مرداد که نتیجه ها بیاد.