ممنون.
حالا من می خوام واسه tv خونه بگیرم چه مارکی را پیشنهاد می کند ودر چه رنج قیمتی است ؟؟
اینم بگم که وایرلس باشه !!
Printable View
ممنون.
حالا من می خوام واسه tv خونه بگیرم چه مارکی را پیشنهاد می کند ودر چه رنج قیمتی است ؟؟
اینم بگم که وایرلس باشه !!
من نگرفتم !!! میخواید Wireless USB LAN Adapter رو به TV وصل کنید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا TV تومن خودش wifi داره و شما Adapter رو برای سیستم میخواید؟نقل قول:
چون تا اونجا که من اطلاع دارم ، این Adapter ها فقط واسه کامپیوتر هستن.
البته فکر کنم این موضوع تو این تاپیک Spam حساب شه !
تو User Guide خود سایت D-link ، تو صفحه ی 39 اش گفته: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کد:http://ftp.dlink.ru/pub/ADSL/DSL-2640U/Description/DSL-2640U_B2_Manual.pdf
LAN رو هم وصل کردم ولی بازم همونجوریه. اون پایین کنار ساعت آیکونی که واسه Network هست روش یه علامت خطر میاد (همون علامت تعجبه).نقل قول:
1- چرا با LAN وصل نمیکنی؟ 7 تو سه سوت میشناستش . . .
2- من یه سرچ کردم ، این ارور وقتی پیش میآد که اطلاعات رد و بدل شده بین مودم و سیستم تدخل پیدا کنن. مخصوصا وقتی بجای کارت شبکه از usb استفاده بشه.
تو چند تا فروم گفته بودن که برای راه حل ، اول مودم رو از کنترل پنل uninstall و بعد از ریست کامپیوتر دوباره install کنید.
سلام راستش من تازگیها اشتراک گرفتم از مخابرات ولی با ویندوز ویستا نمیتونم کانکت شم.الانم مودم رو زدم به لبتاپ و دارم راحت استفاده میکنم.عکس پایین رو نگاه کنید......زیرش خط کشیدم.
همینطوری میمونه و کانکت نمیشه.چیکار کنم؟؟؟؟؟
---------- Post added at 06:19 PM ---------- Previous post was at 06:18 PM ----------
راستی مودم من اینه:
tplink td-w8901g
اگه اطلاع ندارید همون اسپم حساب کنید .نقل قول:
آخه تو دفترچه Tv ژده بود واسه این که بتونید به اینترنت وصل بشید WiFi Adaptor نیازه.
اون صفحه ای که شما گفتید مال mac filtering هست که اونجا میشه یا ترافیک رو Forward کرد یا Block بعید میدونم اونجا مربوط به MAC Clone باشه اگر غیر این هست لطفا توضیح دهیدنقل قول:
با تشکر
شما USB و درایورش رو از سیستم کاملا Uninstall کن و بعد یه ریست. و بعد از وصل کردن lAN ببین تو تنظیمات 192.168.1.1 میره ؟نقل قول:
---------------------------------
میترسم مدیرای معظم صداشون درآد. پیام خصوصی واستون زدم یا یه موضوع جدید باز کنید.نقل قول:
هرچند نوعی شبکه حساب میشه ولی مربوط به اینترنت پرسرعا نیست.
---------------------------------
درست میگی. تو چند تا فروم و همچنین تو گوگل سرچ کردم ، تو این مودم نمیشه MAC Clone رو فعال و استفاده کرد.نقل قول:
من چیکار کنم پس؟؟؟؟؟؟؟؟:19:نقل قول:
شما مودم رو هم به PC و هم به لپ تاپ با LAN وصل میکنی؟نقل قول: