سلامنقل قول:
درسی رو که پاس کنید ، ترم بعد دیگه تو لیست و نمیشه دوباره برداشت ......
همچین چیزی نشنیدم تا به حال ... فکر نمیکنم صحت داشته باشه.
Printable View
سلامنقل قول:
درسی رو که پاس کنید ، ترم بعد دیگه تو لیست و نمیشه دوباره برداشت ......
همچین چیزی نشنیدم تا به حال ... فکر نمیکنم صحت داشته باشه.
فکر نکنم ... اما اینجور سیستم ها واسه برخی دانشگاههای اونوریه :n02: ... مثلا اگر درسی رو افتادی دیگه افتادی و اون نمره لحاظ میشه توی معدلت ... اگر خواستی میتونی از دوباره برداری و نمره بهتر بگیری ... دیگه مجبور نیستی که اونقدر برداری تا نمره قبولی بگیرینقل قول:
یک سوال :
این ترم اخذی که نوشته جلوی هر درس چیه ؟
چیز بیخودیه .... به حساب داره یادآوری میکنه اون درس مال ترم فلان.نقل قول:
و بهتره همون ترم ورش داریم ...
ما که همه رو قاطی پاتی پاس کردیم :n09:
خب مثلا نظریه زبان ها و ماشین ها که ترم 6 نیست :n15: ببینیم چی ارائه میدننقل قول:
نقل قول:
طبق چارت دقیقا درس ها رو چیدن و درسته !!!!
من که حسابداری هستم چک کردم و دقیقا طبق چارت 9 ترمه ، ترم ها رو مشخص کردن ...
ممنون می شم من راهنمایی بکنید
من کاردانی نرم افزار هستم . می خواستم بدونم از چه منابعی استفاده کنم و چه دروسی باید بخونم تا امید به خدا کنکور امسال بتونم قبول بشم .
ممنون
سلام رفیق .. والا ما اگه درسخون بودیم پیام نور قبول نمیشدیم :n02:نقل قول:
اگه ما راهنماییت کنیم شک نکن میوفتی تو چاه :n02: اگه پیام نور دوست داری بنده و دوستام در خدمتیم برای خدمت رسانی:n16:
در غیر اینصورت سوالت رو در این تایپک بپرس ، دوستان اونجا بهتر تو کارن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترمهای قبل 1-2 روز قبل از شروع انتخاب واحد میزد چه روز و چه ساعتی نوبت انتخاب واحده! اما الان چرا نمیزنه؟
هنوز هچ کدوم از نمرات منو تایید نکردن ! :n29: کلا منو گذاشتن سر کار ! به نمره تشریحی هم که اعتراض کردم یارو اصلا به خودش زحمت نداده نگاه کنه چون تو کادر رویت استاد نوشته خیر ! خدا رو شکر من ترم بعد تمومم اگه اینا اجازه بدن و دردسر درست نکنن :n27: