سلام دوست عزيزنقل قول:
چطورى فهميدين افتادين ٠١ ؟
مگه كدهاي تير ماه اعلام شده؟
Printable View
سلام دوست عزيزنقل قول:
چطورى فهميدين افتادين ٠١ ؟
مگه كدهاي تير ماه اعلام شده؟
سلامنقل قول:
با توجه به شرایطی که دارید اگه پایگاه قبول کنه 6 ماه کسری رو میدن بهتون . به شرطی که شهری که دانشجو بودید با شهری که تو پایگاهش هستید یکی باشه یا فاصلش خیلی کم باشه ! مسئولان پایگاه بامبول ! در نیارن ! قوانین خدمت عوض نشه و کسری بسیج رو کم نکنن !
در مورد محل خدمت هم قبل از ارسال دفترچه به سپاه شهرتون مراجعه کنید و مدارکتون رو نشون بدید و درخواست پذیرش کنید ، اگه مشکلی پیش نیاد خودشون پذیرشتون میکنن و همونجا مشغول میشید ! البته همواره ممکنه چند نفری این مراحل رو برن و بدشانسی بیارن و خدمتشون جای دیگه ای بیفته ! اگه پارتی خوبی داشته باشی همیشه پادشاهی وگرنه با هر شرایطی هم که داشته باشی ممکنه خدمتت سخت بشه !
نوشته شده توسط abbaskhani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n25: نبود 14 ماه دیگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط abbaskhani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا شد نبود 9 ماه دیگه :n02: همینجوری ادامه میدیم
نقل قول:
نبود 120 روز دیگه :n19:
تو شهر خودم دانشگاه هستم همونجا هم عضو بسیجم .نقل قول:
خوب با این شرایط شاید به مشکل کمتری بربخورید ! بودن دوستانی که چون فاصله ی شهر خودشون با جایی که دانشجو بودن زیاد بوده بسیج اون مدت زمانی رو که دانشجو بودن جزو فعال حسابشون نکرده و کسری نداده بهشون !نقل قول:
سربازی من مربوط به بنیاد نخبگان نیروهای مسلح هست که طرح برداشتم برا سربازیمنقل قول:
الان آموزشیم مونده اون روز ستادکل بودم میگفت می افتی 01
سلام دوستان
منم تاریخ اعزامم 1 تیر ماهه.
برای کسری ها از کی باید اقدام کرد؟
چه زمانی مشخص میشه کجا میفتیم؟
سلام
1- 7-10 روز مونده به اعزام معلوم میشه
2-بعد از آموزشی تموم شد برو دنبال کسری
3-
سلام دوستان عزیز
من برگه سبزمو همین چهارشنبه ای که گذشت گرفتم، به مسئل پلیس+10 گفتم بزنه برای ماه 6، زد ولی جا نداشت افتادم برای ماه 8
من فوق لیسانس دارم و ساکن تهرانم، بنظرتون الان با توجه به شرایطم تعجیل بزنم میفته ماه 6 ؟ "گفتن باید 48 ساعت بگذره از درخواست اولیه برای درخواست تعجیل دادن یعنی یکشنبه درخواست بدهم "
من ماه 8 برایم خیلی دیره، دوستان اطلاع دارن تعجیل الان بزنم ماه 6 میفتم یا نه؟ احتمالش چقدره؟
دم همتون گرم
دوستان کسی نمیدونه که اگه امریه بگیریم و بعد معافیت تحصیلی بخوریم داستان چی میشه؟
سلامنقل قول:
بستگی داره که تعجیل برا برج 6 یا 4 باز باشه یا نه ! حالا خیلی مونده تا برج 6 ، شما دو سه روز دیگه برو برا تعجیل اما مطمئن باش که تعجیلت رو برا برج 6 زده باشن نه 4 !
الان همه دنبال تعجیل برا برج 4 هستن تا 6 !
کلا تو نظام وظیفه هیچی قابل پیش بینی نیست ! شاید قبل شما نفری شرایط مشابه شما زده باشه و با تعجیل یه نتیجه گرفته باشه اما نتیجه ای که شما میگیری کاملا عکس نتیجه ی اون فرد باشه ! سیستمشون این مدلیه ! قابل پیش بینی نیست !
دست شما درد نکنه بابت راهنمایی، خیلی ممنونم
بنظرتون الان اقدام بکنم برای تعجیل شانسم بیشتره یا مثلا یک ماه دیگه؟
من ماه 4 نمیخاهم بیفتم، البته الان ماه 8 هستم، میخاهم ماه 6 بیفتم، چون جایی که رزرو کردم تو قرارگاه گفتن ماه 6 میتونی بیای
با سلام
بنده میخوام به دلیل اختلال تنفس از طریق بینی(انحراف و شکستگی قدیمی) برم بهداری ناجا
الانم مشغمل به خدمتم
می خوام بدونم در صورت عمل چقدر استعلاجی میدن
همچنین مشکل کمر در هم دارم که تو سانحه رانندگی پیش اومده
حالا سوال دوم اینه که اگه دکتر ها برای هر مورد مرخصی استعلاجی بدن چطور اعمال میشه؟
با تشکر از راهنمایی دوستان
باید از خود پزشک بپرسی ولی اگه انحراف تیغه باشه نه پولیپ حدود 20 روز.نقل قول:
محتوای مخفی: 0
سلام من 13 ماه از خدمتم گذشته هنوز دفترچه بیمه و حقوقم رو دریافت نکردم! نیروی انسانی پادگان هم رفتم اسفند پارسال برام یه نامه زدن به ستاد نزاجا هنوز خبری نیست! وقتی میرم دفترچه بگیرم میگه اسمت هنوز تو سیستم نیومده!! دوستان با تجربه تر شما راه بهتری بلدید خودم پیگیری کنم والا این رکن 1 و مد ن ا جواب درست حسابی به ما نمیدن!
قربان شمانقل قول:
اصولش این هست که تعجیل برای هر دوره ، بعد از شروع دوره قبلش شروع میشه . یعنی بعد از برج 2 تعجیل برا برج 4 شروع میشه و بعد از برج 4 تعجیل برا برج 6 . اما همیشه راهکار دیگه ای هم هست . برید +10 و بهشون بگید که میخوام برا برج 6 تعجیل میزنم . من فرم تعجیل رو ندیدم ولی حتما حواستون باشه که برا برج 6 بزنید وگرنه دیدید اشتباهی افتاد برا برج 4 و یه ماه دیگه اعزام شدید ! پیشنهاد من اینه که بعد از شروع برج 4 تعجیل بزنید بهتره تا الان ! ریسکش کمتره ! هرچند حتما برید و از +10 سوال کنید .
من دو موارد خیلی زیادی برای انحراف بینی دیدم ، اگه تو بیمارستان های خود نظام عمل کنید تا 21 روز یا همون سه هفته هم میدن ولی اصولش برای این عمل 14 روز یا دو هفته هست . اگه با دکتر صحبت کنید شاید 21 روز بده . اما اگه بیمارستان خارج از نظام عمل کنید به امکان زیاد با بیشتر از 14 روز موافقت نمیکنن . حداکثرش همون 14 روز میدن !نقل قول:
برا دیسک کمر هم اگه وضعیتش حاد باشه یه هفته تا 10 روز استراحت میدن .
این پست رو ببیند : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خانواده ی نظامی هستید ؟! یعنی قبلا دفترچه ی نیروهای مسلح داشتید ؟!
خدمت قبلی چطور ؟! فراری که نبودید ؟!
شما به یکی از ذفاتر بیمه ی نیروهای مسلح برید و شماره ملیتون رو بدید چک کنن . شاید دفترچه در محل خدمت اموزشیتون صادر شده باشه (این مورد رو خیلی دیدم) .
در مورد دفترچه هم نامه به ستاد مرکز اصلا نیاز نیست ! رکن 1 قسمت خدمات برید اونجا یه نامه مینویسن با امضای فرمانده ی یگان و خودتون به همراه عکس مراجعه میکنید به یه دفترخدماتی بیمه ، نیم ساعت طول نمیکشه تا دفترچتون رو بهتون بدن ! خیلی دیدیم که نامه ی بیمه ی سربازها تو کشوی خدمات مونده و تا ماهها نفرستادن !! من همیشه نامه ی دوستان رو یواشکی میدادم به خودشون تا ببرن دفترچشون رو دستی بگیرن ! از نظر قانونی این کار درست نیست ولی اگه باهاشون صحبت کنید و بگید که خیلی مشکل دارم نامه رو میدن بهتون ! یه نامه ی دو برگی هست با امضای فرمانده یگان .
بعد از صدور بیمه حقوقتون هم اصولا باید واریز بشه اگر واریز نشد روشی که در پست بالا گفتم رو اجرایی کنید سریع حقوقتون جریان پیدا میکنه !
آیا کسی از دوستان نیست اینچا پادگان آموزشیش 01 بوده باشه؟
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
چرا دوستان ۰۱ی زیاد هستن.. اگر افتادی اونجا خیالت راحت باشه بهترین پادگان اموزشی ارتشه :n39:نقل قول:
نقل قول:
نبوووووووود 11 ماه دیگه:n19:
سلام دوست عزیز
گذشته از این که بهترین پادگان نیرو زمینیه، در حین آموزشی از پادگان های متعددی میان اونجا برا پذیرش مثلا از ستاد کل نیروی زمینی واقع در چهار را مینی سیتی .........
من خودم الان دارم ستاد کل خدمت میکنم بعضی از دوستان شهرستانی فرم پر نکردن و گفتن هر چی شانسمون زد یکیشون افتاد تیپ تکاور پرندک که فراری شد یکی افتاد لب مرز دیزل پست شد و .........
پس حواستو جمع کن که حتما از هر جا فرم اوردن پر کنی تنها پادگانی که واقعا به درجه احترام میذاره همین ستاد کل نیروی زمینی...... تا دلت بخواد میتونم برات مثال بزنم
نگهبانی هم خیلی بخش هاش اصلا نداره مثلا مد حقوقی
من خودم اولش جایی افتادم که بنایی بود و خلاصه کمی دهنمون سرویس شد
ولی با زرنگی خودم به قسمتی منتقل شدم که فقط روزای زوج تا ساعت شیش هفت میرم پادگان یعنی 11 روز در ماه
آمار هم ندارم.... یعنی نه صبحگاه نه ورزش نه تمرین رژه
یعنی اینجوری بگم که خیلی از امریه دارها حسرت اینو میخورن که جای من باشم.
کلا خدمت یه جور بخت آزماییه واقعا همه چی به شانست بستگی داره
دوستان من اواخر تیر ماه معافیت تحصیلیم تموم میشه. و چون تکلیف قبول شدن یا نشدن ارشدم مشخص نیست. خواستم بدونم کی باید اقدام کنم برای فرستادن دفترچه؟ اگر الان اقدام کنم یا اواخر تیر ماه چه قدر ممکنه تو تاریخ اعزام تفاوت داشته باشه؟
سلام دوستان
آقا این سامانه پیامکی 100206010چرا کار نمیکنه اصلن؟میگه علامت سوال بزن تا کد سخا رو بگیری،من دو نوع علامت سوال میفرستم داخل پرانتز بدون پرانتز ،کلا جواب نمیده،با چند تا خط هم تست کردم چرا اینجوریه؟با این خدمات بدرد نخورشون:n21:
سلامنقل قول:
اره چند بار چك كردم ، مثه اينكه خرابه.
سلام
دوستان سن کفالت برای پدر چند ساله؟
شرایط چیه؟
با دکتری یا ارشد معافیت چطور میدن؟
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
درودنقل قول:
جواب ارشد فکر کنم شهریور ماه میاد!
اگه تا قبل تیر ماه پست نکنید غیبت خواهید خورد! بهتره پست کنید اگه ارشد قبول شدید ایست خدمتی میزنید.
درود و ممنون از پاسخ شما ... من اعزام مجدد هستم به یکی از دفاتر ساتا (همون بیمه نیروهای مسلح و این داستان ها!) مراجعه کردم با گواهی اشتغال به خدمت و بهم میگه شما ترخیص شدی!!! و اسمت هنوز تو سیستم نیومده فکر کنم باید یه روز شخصا خودم اقدام کنم و اگر امکانش رو دارید ممنون می شم شماره بازرسی ویژه رو برام بفرستید تا اطلاعتم رو براشون فکس کنم جالبه که شعبه حقوقی و شعبه وظیفه می گن اول حقوقت باید برقرار بشه بعد دفترچه صادر کنن همینجوری 4 ماهه من رو الاف کردن.نقل قول:
قربانتنقل قول:
وقتی خدمت قبلیت تموم شد دفترچه بیمت رو باطل کردی ؟! بعد از تاریخ ترخیصت که دیگه براتون حقوق نریختن ؟!
اوکی میگردم اگه شمارش رو پیدا کردم میفرستم برات .
سلام
بابای ادم تو نیروی انتظامی باشه هم فرقی به حالمون داره
من تازه میخوام برم اقدام کنم
خیلی سخته سربازی؟ سربازا رو که نمیفرستن عراق و سوریه؟
چند ماه باید خدمت کنم؟
خدایی من 2 هفتس نخندیدم سره خدمت :|
دوستان عزیز سلام
من چند روز پیش پست گذاشته بودم با موضوع تعجیل برای سربازی از ماه 8 به ماه 6 (مقطع ارشد، تهران)
امروز رفتم برای تعجیل(پلیس+10)، سیستم قبول نکرد و ماه 6 رو پر اعلام کرد
دوستان اگر اشنا نداشته باشم و خودم برم سازمان نظام وظیفه (میدان سپاه) تعجیلو برام انجام میدن؟ امکانش هست؟
دم همتون گرم
سلام.
آقا نمیشه از روی ماه اعزام حدس زد کجاها ممکنه بیفتی؟ یک تیر کجاها میافتن معمولاً؟
و اینکه سپاه فقط برای بسیجیها و امریهدارهاست؟ امکان نداره بدون سهمیه بیفتی سپاه؟
1-خیر ربطی نداردنقل قول:
2-امکان داره ولی شانست کمتر هست
نبـــــــــــــــــــــــ ود 3 روز دیگه ...:n05:نقل قول:
سلام
واسه یکی از دوستان با مدرک ارشد میخوان الان دفترچه بفرستن کی اعزامشون میشه؟
سلامنقل قول:
اره ، حداقلش اینه که میتونی تو شهر خودت خدمت کنی ! اگه پدرتون هنوزم شاغلن میتونن درخواست بدن برای پذیرش شما !
کلا زندگی سخته ! برا همه چی باید بجنگی ! چه برسه به سربازی ! اگه بخوای با دانشگاه و مدرسه مقایسه کنی ، سربازی میتونه جهنم هم باشه ! اما در کل شانس و قابیلت های خودت میتونه سختیش رو کم کنه ! پارتی هم که میتونه بهشتش کنه !
معلوم نیست ! برج 6-8-10-12 ! کسی نمیتونه معلوم کنه !نقل قول:
احتمال زياد برج ٨ ميشهنقل قول:
سلام دوستان
من 30/10/94 از دانشگاه انصراف دادم تا از مدت یکسال معافیت پس از انصراف استفاده کنم و در کنکور سراسری امسال شرکت کنم الان که رفتم پلیس +10 درباره وضعیتم پرسیدم میگه شما معافیت تحصیلی براتون ثبت هس و انصراف براتون ثبت نشده . این موضوع برام مشکلی ایجاد نمیکنه؟؟
سلام دوستان
من 30/10/94 از دانشگاه انصراف دادم تا از مدت یکسال معافیت پس از انصراف استفاده کنم و در کنکور سراسری امسال شرکت کنم الان که رفتم پلیس +10 درباره وضعیتم پرسیدم میگه شما معافیت تحصیلی براتون ثبت هس و انصراف براتون ثبت نشده . این موضوع برام مشکلی ایجاد نمیکنه؟؟
همون موقع بايد خودتون پيگيرى ميكردين كه لغو معافيت بشين و چون جزو ترك تحصيلي ها حساب ميشدين شش ماه وقت داشتين برين سربازي در ضمن او يكسال براي كساني هست كه فارغ التحصيل شده اند نه ترك تحصيل يا انصرافنقل قول:
موافقت رهبر انقلاب با اعطای ۵ تسهیلات جدید به سربازان متأهل
جانشین منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح از موافقت مقام معظم رهبری و فرمانده کل قوا از اعطای ۵ تسهیلات جدید به سربازان متأهل همزمان با ولادت حضرت علی اکبر و روز جوان خبر داد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
جانشین منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح از موافقت مقام معظم رهبری و فرمانده کل قوا از اعطای ۵ تسهیلات جدید به سربازان متأهل همزمان با ولادت حضرت علی اکبر و روز جوان خبر داد.
به گزارش انتخاب، سردار موسی کمالی جانشین منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به موافقت مقام معظم رهبری و فرمانده کل قوا برای اعطای تسهیلات جدید به سربازان متأهل در تشریح این تسهیلات، اظهار کرد: در اجرای سیاست های جمعیتی ابلاغی مقام معظم رهبری و فرماندهی کلی قوا و همچنین به منظور خوشایندسازی خدمت سربازی برای سربازان متأهل مقام معظم رهبری به مناسبت میلاد باسعادت حضرت علی اکبر و روز جوان با پیشنهاد ستادکل نیروهای مسلح برای ارائه تسهیلاتی جدید به سربازان متأهل موافقت کردند.
وی در ادامه افزود: تسهیلات جدید درنظرگرفته شده برای سربازان متأهل شامل 5 بند است که به شرح زیر میباشد و لازم به ذکر است که این مقررات از زمان ابلاغ لازمالاجرا بوده و تمام نیروهای مسلح میبایست این مقررات را در خردادماه عملیاتی کنند.
1.به ازای هر فرزند سه ماه از خدمت دوره ضرورت کارکنان وظیفه کسر میشود و سربازانی که تا این تاریخ غایب بودهاند نیز در شمول این مصوبه قرار میگیرند.
2.مرخصی کارکنان وظیفه متأهل از 22 روز در سال به 30 روز در سال افزایش یافت.
3.کارکنان وظیفه متأهل میبایست حداقل سه روز در هفته بعد از پایان ساعت کاری از پادگانها مرخص شوند.
4.کلیه سربازان متأهل میبایست در شهر محل سکونت همسر خود به کارگیری شوند.
5.برای آموزش فنی و حرفهای در نیروهای مسلح، کارکنان وظیفه متأهل در اولویت قرار خواهند گرفت.
سلامنقل قول:
بعد از اتمام تحصیل (فارغی یا اخراج یا انصراف ) دانشگاه خودش نامه ی اتمام معافیت تحصیلی شما رو باید بفرسته به نظام وظیفه . گاها در موارد انصراف و اخراج یک برگ هم ممکنه به خودتون بدن که ببرید به نظام وظیفه . پاکت بسته ای هست که وضعیت تحصیلیتون رو شرح داده .
پروسه ی ارسال توسط دانشگاه شاید تاخیر داشته باشه ، پیگیری کنید از دانشگاه . سریعتر پیگیری کنید که مشکلی پیش نیاد .
خیر دوست عزیز . برای این موارد هم یکسال فرصت بعد از انصراف یا اخراج داده میشه :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مشمولان انصرافی از دانشگاهها (پس از ورود به سن مشمولیت) ، در صورتی که بعد از ورود به سن مشمولیت فقط یکبار انصراف داده باشند و حداکثر یکسال از تاریخ انصراف بیشتر سپری نشده باشد ، از کاردانی تا دکتری فقط یکبار مجاز به ادامه تحصیل در همان مقطع یا مقطع پایین تر می باشند.
ممنون از راهنماییتون دوست عزیز , ولی من از نظام وظیفه پرسیدم داخل دفترچه هم نوشته یکسال از پس از انصراف وقت دارید فقط بعد از انصراف دانشگاه یه نامه بهم داده که داخلش خطاب به نظام وظیفه زمان شروع تحصیل و انصرافم داخلش قید شدهنقل قول:
شاید این نامه را باید تحویل نظام وظیفه میدادم؟!:n37: