من می خوام از fair 4 برم به 8 زنگ زدم شاتل گفت شما به دلیل پارامترهای خطت نمی تونی ارتقاء بدی.اگه ارتقاء بدی خطت قطعی زیادی میگیره
نظر شما چیه؟این عکس از مودم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
من می خوام از fair 4 برم به 8 زنگ زدم شاتل گفت شما به دلیل پارامترهای خطت نمی تونی ارتقاء بدی.اگه ارتقاء بدی خطت قطعی زیادی میگیره
نظر شما چیه؟این عکس از مودم
بین اسپورت هارو از کجا گرفتی؟نقل قول:
اگه خوبه واسه منم بفرست
سلامنقل قول:
این پهنای باند فقط PC رو حساب میکنه/؟ دیگه موبایل و بقیه دیوایس ها چطور؟
نقل قول:
شما پهنای باند عبوری از مودم رو میخواستید اینم دقیقا همین کارو میکنه.
یعنی ترفیک در حال تبادل هر دستگاهی اعم از موبایل و لپتاپ و ... چه ار طریق کابل چه وای فای رو به صورت لحظه ایی نشون میده و ذخیره میکنه (البته اینکه این ترافیک دقیقا برای کدوم دیوایس هست با این سرویس قابل شناسایی و تفکیک نیست. فقط مجموع رو نشون میده.
اگه نتونستید تنظیم کنید بگید تا توضیحات کامل به همراه عکس براتون بزارم.
خط شما تا 13 مگ میکشه بدون مشکل میتونی به سرویس 8 مگ ارتقا بدینقل قول:
الآن دوباره با نمایندگی شهرمون هم صحبت کردم اونم گفت پنل 8 رو بگیری قطعیت زیاد میشهنقل قول:
منم تا فردا اشتراک ماهیانم تموم میشه الان یه حرکت زدم اونم که تغییر سرویس دادم یه روزه به پنل 8 ببینم چی میشه.اگه خوب بود که هیچی ادامه میدم اما اگه قطعی داشتم بر می گردم به پنل 4
تلگرام که به کل از ساعت 5 از کار افتاد و عملا تمام هماهنگی های کاری قردام نامشخص است. ( بسته به منطقه ای که بودین زمان از کار افتادن فرق می کنه برای هر کسی).
اینترنتم کلا کوفت شده با این کارهاشون نمی شه ادم یکم ریلکس کنه.....
اینم به کنار که که مسیرهای رفت و امدم مشکل دار شده و مجبورم هزینه بیشتر و در کنار خستگی راه را هم اضافه کنم بهش
موندم از دست اینا چی کار کنم ......
برم از ارشیوهام یادی کنم....
در نهایت ... نمی دونم تا کی اینا همش سرویس هارو داغون می کنند.... sigh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت خطتت نسبتا خوبه اگه میتونی یبار هم مودم رو ببر سر خط اصلی ورودی تلفن ببین مکس ریت چقدر تغییر دارهنقل قول:
سلام آیا باید کامپیوتر روشن باشه؟نقل قول:
ممنون نصب کردمنقل قول:
اما خوب این رو سیتسم نصب هست و وقتی خاموش بشه چطور کنتور میاندازه ترافیکی که از سمت دیواس های دیگه از طریق مودم رد میشه؟
امکان داره توضیح دهید .؟ سپاس