1- شاید بشه انجمن متفرقه را دکان عطاری دانست که همه چیز در آن پیدا می شود .نقل قول:
2- چون دلم می خواست بیشتر با دوستان آشنا شوم و متقابلا آنها هم با من که بدانند زیاد مالی هم نیستم.
Printable View
1- شاید بشه انجمن متفرقه را دکان عطاری دانست که همه چیز در آن پیدا می شود .نقل قول:
2- چون دلم می خواست بیشتر با دوستان آشنا شوم و متقابلا آنها هم با من که بدانند زیاد مالی هم نیستم.
این شعر دو بیت است و وزنش در قالب دوبیتی نیست . از لحاظ قواعد شعری مشکلی ندارد و از نظر محتوایی هم شعر با معنایی است.نقل قول:
خانم مریم حیدر زاده چون به زبان روز شعر می گوید بنابراین دلنشین تر و مورد پسند جوانان امروز است گو اینکه من پیرمرد هم از اشعار او لذت می برم. راجع به خانم نیلوفر لاری پور متاسفانه شناختی ندارمنقل قول:
شهریار هم شاعر بزرگی می دانم ولی عقیدۀ بعضی ها در خصوص هم طرازی ایشان با حافظ را در غزل قبول ندارم
قصد كرده بودم به اين تاپيك ديگه سر نزنم ولي چون صندلي نشينتون قسمتي از اسمشون هم اسم خودمه اومدم !
1.مي گم از شعر نون هم در مي آد ؟
2. چرا تو شيراز هر كي هر جا يكم چمن ببينه مي رن روش من دو هفته شيراز بودم مردم وسط ميدون بقل خيابون يا هر جا كه چمن و سبزه اي بود نشسته بودن روش تفريح شيراز كه پارك زياد داره !
3. شما هم مثل اغلب شيرازي ها عادت دارين تا نصف شب بيدار باشين ؟
4. در آمد ماهنتون چقدره ؟دخل خرج به هم مي خوره ؟!
5. مدرك تحصيليتون هم بفرماييد ممنون مي شم .
اگه سوال تكراري تو سوال ها بود ببخشيد
موفق و پيروز باشيد
جاويد
1-اگر شعر را برای در آوردن نان گفته شود معر است شعر نیستنقل قول:
2-متاسفانه این عادت بد شیرازی ها که گاها خطراتی هم به دنبال دارد مورد پسند من هم نیست ولی چه می شود کرد فکر کنم تنها شهری باشد که مردمش به جای پارک ها در بلوارها جهت تفریح اطراق می کنند .
3- من معولاً شبها به جای ولگردی تا نیمه های شب وب گردی می کنم
4- بالاخره نون و بوقلمونی می رسد خدارا شکر البته نه از قبل شاعری
5-لیسانس زمین شناسی
آقا این نامردیه
ایشون به سوالات همه تا اینجا جواب دادند غیر از سوال های من
اصلا من دیگه با صندلی داغ قهرم :13:
قهر نکن دوست عزیز سرعت کارت من افتضاحه تا می آد باز بشه پدرم در می آد اگه ممکنه سوالت یکبار دیگه بپرسنقل قول:
با عرض معذرت
به خدا اعتقاد داری؟
نظرت درمورد پی سی ورلد چیه
چرا زمین گرده؟
- توی شعرات بیشتر از عشق می گی یا شکست ؟
2- کلا مضمون اصلی شعرات چیه ؟
3- نفرتو هم قاطی شعرات می کنی ؟
4- کلا روحیاتت هم مثل شعراته ؟