سلام نیما جان
میتونم بپرسم چند خریدی واگه ساکن تهرانی ازکجاخریدی؟؟
..
Printable View
سلام نیما جان
میتونم بپرسم چند خریدی واگه ساکن تهرانی ازکجاخریدی؟؟
..
اشکال نداره mkv رو پخش نکنه ولی گزینه های زیر رو داشته باشهنقل قول:
1. فلش خورباشه
2. صدادالبی باشه
4. حداقل 4 تاباند ایستاده داشته باشه
5. وات اون هم قوی باشه .
.
سلام داداش
بله حتماً
من رفتم از راستين بگيرم بهم قيمت ١١٠٠٠٠٠ داد و گفت اين قيمت واسه شب عيد بوده بعد زنگ زد دفتر مركزيشون ولى گفتن موجودى نداريم، تا ارديبهشتم واسمون نمياد، وقتيم بياد ديگه قيمت جديدش فرق ميكنه، بعد تو خود جمهورى گشتم يه مغازه پيدا كردم كه گفت همين يكيو داره منتها ١٣٦٠٠٠٠ آخرش ميده، دوباره با راستين تماس گرفتم بهم گفتن كلاً تو بازار نيست ممكنه ديگه با اين قيمتم گيرم نياد حتى، همونو گرفتم
گزینه 1-2-4 که اکی تقزیبا همه مدل ها دارنشون فقط وات بالا نمیتونی تو سینما خانگی داشته باشینقل قول:
تا بعد تعطیلات صبر کن شرکت ها قیمت بدن الان تو سایت چاره مدلی نیست
بچه ها كسى ميتونه منو راهنمايى كنه...؟
dlna فقط ارتباط بین دستگاه با تلویزین یا هر دیوایسی که این سیستم داره است و ربطی به وایرلس نداره.نقل قول:
فقط ارتباط با کابل hdmi
سلام دوستان
قصد خرید یه سینمای خانگی واسه ال ای دی سونی W904 را دارم قیمتش هم میخوام مناسب باشه و از مرز 1.5 بیشتر تجاوز نکنه کیفیت بسیار عالی و خوبی داشته باشه فقط واسه موزیک و گیم میخوام و اگه 5 تیکه باشه بهتره فقط تاکید دارم کیفیت خوبی داشته باشه حالا اگه تیپ هم نداشته باشه مشکلی نیست خواهشا دوستان مرغوبترین مدلی که با این قیمت میشه تهیه کرد را بهم معرفی کنن ترجیحا از برند سونی باشه که با led مچ بشه
بازم ممنون
سلام دوستان قصد خرید یک سینمای خانگی رو دارم
تلویزیونی که خریداری کردم Samsung F8880 هستش
بیشتر مایل به خرید از برند پایونیر برای Home Theater هستم
بودجه خریدم هم 1.5 تا تقریبا 1.800 ، 1.900 هستش
چیزایی هم که برام مهمه یکی اینه که 5.1 باشه و دومی پورت اپتیک داشته باشه و اگه مقدور هم هست 3D بلوری هم ساپورت کنه !
یک نکته ای هم که هست میزی که دارم قسمت فضای سابش طول 40 ، عرض 42 و عمق 40 داره ولی چندان اهمیتی نداره اگه یه مدل خوب سابش بزرگتر از این بود یه کاریش میکنم :D
ممنون میشم راهنمایی کنید اللخصوص در مورد فروشگاه ها و گارانتی های معتبر !
سلامنقل قول:
مبارک باشه
انشالله که به شادی استفاده کنی
دستگاه شما 4 تا ورودی HDMI داره.میتونید همه دستگاه های دیگتون با HDMI بهش متصل کنید.
سلامنقل قول:
سری rs پایونیر میتونه گزینه خوبی برای شما باشه.با یک بلوری سه بعدی که به مجموعه اضافه کنید باید کمی از سقف مالی بیشتر هزینه کنید ولی ارزش داره.
یا اگر که نمیتونی بودجت افزایش بدی مدل MCS-737 و MCS-838 میتونند گزینه های بعدیت باشن.