دقيقا سومين باره، يه سر به پست هاى قبلى من تو اين تاپيك بزن اون 2 تارو هم پيدا ميكنى :دىنقل قول:
دقيقا سومين باره، يه سر به پست هاى قبلى من تو اين تاپيك بزن اون 2 تارو هم پيدا ميكنى :دىنقل قول:
دوستان در یکی از صفحات گذشته تاپیک به اشتباه گفته بودم که کتاب ژنتیک مندلی خیلی سبز بخش های ژنتیک جمعیت رو هم داره
در ورتی که اینطور نیست و ژنتیک مندل فقط ژنتیک مندل رو داره :31:
باتشکر از constant_boy23 عزیز که بهم گوشزد کردند تا پستم رو ویرایش کنم .
اگه کسی میخواد کتاب ژنتیکش بخش های معیت و تعادل و ... هم داشته باشه کتاب مهر و ماه انتخاب خوبیه ولی در کل خیلی سبز بهتره
دنبال نخود سیاه میفرستی ؟ :27:نقل قول:
هیچی . من اسم یه نویسنده ای رو اشتباه گفتم و عیاد فیلی رو با عیاد علاوی اشتباه گرفتم :20:نقل قول:
لطفا واسه فیزیک 1 یه کتاب تست با درسنامه خوب و کم حجم معرفی کنید
برای کار با تست های کنکور سالهای گذشته که پاسخ جامع داشته باشه.و کامل از دروس مختلف باشه کتابی.مجموعه ای چیزی نیست؟
نقل قول:
سلام
کتاب زرد عمومی کانون مجموعه سوالات کنکور هستش...
البته اختصاصی و عمومی اون جدا هست .و پاسخ نامه اون هم جدا هست.
البته انتشارات دیگه هم دارند.از کتاب فروشی ها سوال کنید نمونه دارند
موفق باشید...
کانون بهتر هست يا دور دنيا در چهار ساعت از گاج؟نقل قول:
گااااااااااااااج :31:
سوالات که یکیه ولی جواب تشریحی سنجش آخر بهتر از کتاب زرده
ضمن اینکه سنجش آخر خارج کشور رو هم داره البته نمیدونم زرد داره یا نه
يه سر رفتم سايت خيلي سبز ( بعد از مدت ها ) چه خوشگل شده سايتشون ...:31:
يه مشت كتاباي در دست تاليف رو هم گذاشتن ...كتاباي خوبي بايد باشن ..:21:
فيزيك 1 پايه كنكور -فيزيك 3 اموزش -عربي 3 اموزش (اين يكي واقعا لازمه اگه كتاب خوبي باشه ) شيمي و فيزيك كم حجم و مقوي ...:27:
خلاصه ايشاالله كتاباي خوبي باشه كه ايندگان استفاده كنن ..به شدت منتظر كتاب فيزيك 1 هستيم چون واقعا كتاب خوبي واس فيزيك يك تو بازار نيافتم :41: ..يه كتابم داره ميزنه اموزش دين و زندگي ..يعني چي اموزش دين و زندگي ؟ حالا ايشالله مياد ميبينيم:27:
دوستان من چند تا کتاب میخوام برای ادبیات....
یه کتابی که لغات رو به ترتیب درسا داشته باشه...(نارنجی کلک معلم رو دارم که حروف الفباست.)
یه کتاب واسه تاریخ ادبیات و یکی واسه املا و یکی هم زبان فارسی....
ممنون