اگر هد ایراد داشته باشه یک طور دیگه ای میشه شما چون گفتید هارد بعد از یک مدت خاموش میشه اون موارد رو گفتم ولی اگه فقط دیتکت نمیشه یک علتش میتونه از هد هم باشهنقل قول:
Printable View
اگر هد ایراد داشته باشه یک طور دیگه ای میشه شما چون گفتید هارد بعد از یک مدت خاموش میشه اون موارد رو گفتم ولی اگه فقط دیتکت نمیشه یک علتش میتونه از هد هم باشهنقل قول:
نقل قول:
یک سی دی hdd regenerator درست کنید باهاش اسکن معمولی کنید هارد رو و نتیجشو بگید
سی دی رو چطور باید درست کنم؟نقل قول:
نقل قول:
نرم افزار شو دانلود کنید باهاش یک سی ی بوتیبل درست کنید تو نرم افزار یک جا برای اینکار هست
اساتید محترم بنظرتون LOW level format قوی تر هستش واسه بد سکتور گیری یا HDD Regenrator ?
صرفنظر از اینکه توی روش اول اطلاعات از بین میره میخواستم قدرتشون رو ببینم کدوم بهتر عمل میکنه؟
سوال دومم :
آیا ارور های هارد که S.M.A.R.T اونا رو مشخص میکنه و توی تب HD tune pro میان قابل برطرف شدن هستن یا واسه همیشه توی هارد میمونن ؟ مثلا موردی بوده آیا که بد سکتور داشته و وضعیت یکی از گزینه ها زرد بوده و بعد از بد سکتور گیری دوباره سفید شده باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:n16:
هر دو روش خوبن و مناسب است در روش low level format بدسکتورها نادیده گرفته مبشود و در نهایت یک مقدار از حجم هارد کم میشود در hdd regenerator بدسکتورها ریکاوری میشود یعنی آدرس آن سکتورها در فریم ویر ثبت میشود که به همین دلیل زمان بر استنقل قول:
بعضی ارورهاش قابل برطرف شدن است بعضی هاش به روش نرم افزاری قابل حل نیست
سلا اساتید محترم
هارد من WDC WD1002FAEX هست با برنامه hd tune چکش کردم مقدار بافر و rpm را نمایش نمیده!!!
مشکل از کجاست؟باید فریمور اپگرید بشه؟
وهمچنین UDMA Mode 6 را ساپورت میکنه اما UDMA Mode 5 اکتیو هست!!مادربورد ایسوس P8 Z77 V PRO هست
لطفا راهنمایی کنید اساتید
با آخرین ورژن نرم افزار hd tune چک کردید ؟نقل قول:
آره- ورژنش 5.50 هستنقل قول:
اساتید راهنماییم کنید
ممنون
یک روش همون آپدیت فریم ویر است ولی قبل اینکار باید از اطلاعات بکاپ بگیریدنقل قول: