آره واقعا،کاملا موافقم،اگه جمع کرده باشه باید رفت جای دیگه واسه آنلاین بازی کردننقل قول:
پس یعنی از تو خود مودم نمیشه تغییرات رو متوجه شد که فعاله یا نه
اخه انقد دروغ میگن آدم تا خودش چک نکنه باورش نمیشه
Printable View
آره واقعا،کاملا موافقم،اگه جمع کرده باشه باید رفت جای دیگه واسه آنلاین بازی کردننقل قول:
پس یعنی از تو خود مودم نمیشه تغییرات رو متوجه شد که فعاله یا نه
اخه انقد دروغ میگن آدم تا خودش چک نکنه باورش نمیشه
بیشرف اسیاتک ازم 825گیگ ازم خورد امودم سرویس جدید خریدم ولی حجم باقی مونده به سرویس جدید انتقال پیدا نکرد در صورتی که در کانال تلگرام لعنتیش پست زده بود که
ترافیک باقیمانده در انتهای این سرویس قابل انتقال به سرویس بعدی خواهد بود!
پینگ با سرور 4224 و 8888 زیر 90 میشه اگه فعال باشه تو بازی سرور اوروپا 80-90 میشهنقل قول:
ولی الان پینگ 180-220 هه ...
الان پینگ 180-220 هه ...
دوستان dns اسیاتک چی هست لطفا بزارید
نقل قول:
تو مودم نگاه کن جلوی TYPE چی زده، اگر زده باشه interleave یعنی غیرفعال شده!
باید حتما FAST PATH باشه!
اینا فاکتورهایی هست که از طریق DSLAM اعمال میشه .
چرا پیام من پاک شده ادمین
من سرویس قبلیم 1200 چهار مگ بود الان سرویس جدید خریدم ولی ترافیک سرویس قبلیم انقال داده نشده به سرویس جدید حدود825گیگ بود در صورتی در کانال تگرامی خودش زده بود باقیمانده1200گیگ به سرویس جدید منتقل میشه الان درخواست خسارت زدم میخوام بگم این شرکت کلاهبرداری میکنه تو روز روشن بر ذاتش لعنت..
چند روزی همش timeout میده, یه مکالمه ساده voip انجام نمیشه
خطم 8mb وصله ولی اینترنت مشکل داره
برگشته عصر حجر
من سرویس قبلیم 1200 چهار مگ بود الان سرویس جدید خریدم ولی ترافیک سرویس قبلیم انقال داده نشده به سرویس جدید حدود825گیگ بود در صورتی در کانال تگرامی خودش زده بود باقیمانده1200گیگ به سرویس جدید منتقل میشه الان درخواست خسارت زدم میخوام بگم این شرکت کلاهبرداری میکنه تو روز روشن بر ذاتش لعنت..
من سرویس قبلیم 1200 چهار مگ بود الان سرویس جدید خریدم ولی ترافیک سرویس قبلیم انقال داده نشده به سرویس جدید حدود825گیگ بود در صورتی در کانال تگرامی خودش زده بود باقیمانده1200گیگ به سرویس جدید منتقل میشه الان درخواست خسارت زدم میخوام بگم این شرکت کلاهبرداری میکنه تو روز روشن بر ذاتش لعنت
عکس میگیری ببینیم کدومو میگینقل قول:
همیچین چیزی اصن نداره تنظیمات مودم بعد یع سوال شما اسیاتکی؟ چطوریه برای شما فعاله درست شده یعنی زنگ بزنم فعال میکنن؟نقل قول:
نه من دیده بان دارم .نقل قول:
اره زنگ بزن فعال می کنن .
داداش شما میدونی چه جوری میشه تو مودم DLINK 2730u این گزینه رو پیدا کرد؟ چون هر چی گشتم نبود،کسی اگه میدونه راهنمایی کنه لطفانقل قول:
status >> statisticsنقل قول:
نقل قول:
سرویس گیم پارس داره و شاتل . باید زنگ بزنی باست فعال کنند . از رو مودم نمیشه .
خط رو میزارن رو no interleave اگر هم اترنت killer داشته باشی مجموعا 30 تا 40 میلی ثانیه شاید پینگ رو بیاره پایین !
نداره متاسفانه گویانقل قول:
محتوای مخفی: عکس
میتونید مودم asus بخرید امتحان کنید به توصیه دوستان اهوازی
تجربه من: انتخاب ایسوس اصلا توصیه نمیشهنقل قول:
بی کیفیت ترین وایرلس ممکن! چند تا مودم n10 رو تست کردم ، همه مشکل داشتن
اما خیلی خوشگل بود
دوستمم n12 داشت همین مشکل قطعی وایرلس رو داشت!
نقل قول:
من هم توصیه نمیکنم .
بهترین کار اینه که مستقیم وصل کنی پشت کامپیوتر با دایل آپ
روتر هم dlink خوبه مثه اینکه . اترنت killer هم واقعا پینگ رو میاره پایین من خودم دارم .
این annex بازی بعیده جواب بده باید زنگ بزنی پشتیبانی بگی پینگ پایین میخوای .
دوستان شما هم در ساعات شبانه مثل همین الان سرعت تک کانکشن تون یک سوم میشه ؟
البته میدونم تو شب افت وجود داره چون یه چیزه کلی هست معمولا ، ولی می تونید یه فایل بزارید واسه دانلود با تک کانکشن تو IDM ؟ فقط IDM لطفا .
سرور داخلی هم بود مورد نداره چون اگر افت کنه جفت خارجی و داخلی افت می کنه .
به شخصه tplink رو از همه بیشتر قبول دارمنقل قول:
تندا ، دلینک و ایسوس هم داشتم
مشکل دلینک فقط تو حاات وایرلس ، زیر یک پینگ نمیکرد ( مودم رو) ۲-۳ بود و هر چند تا ، یه ۱۳۰ میداد! رو دو تا ۲۷۴۰u تست کردم ..
در کل تا حالا ۴ تا مودم خریدم که جایکزین w8151n تی پی لینک کنم، که خود این جایگزین n10 بود، اما هر سری از این tp نتیجه بهتر گرفتم!
اخرین تلاشمم tenda D301 بود، که وایرلس خیلی بهتر بود اما تیپی ۱۶ مگ اپ میکرد، تندا ۱۴ هم dc میکرد
امیدوارم کمکی باشه برای تعویض مودم
رفیق شما مدل و مارک مودمت چی هست که این گزینه رو نمایش میده؟نقل قول:
جالبه asus N10 هم چک کردم نداشت،گوهرن این مدل مودما که گزارش کامل خط رو میدن:n31:
D-Link 2750Uنقل قول:
مودم های Asusنقل قول:
DSL Log -----> Path Mode
برا ایران asus یکی از بهترین مودم هاستنقل قول:
باهاش میشه تا حدی سرعت و نویز تنظیم کرد, مودم بسیار قوی داره
با wifi کاری ندارم, آدم asus برا مودم میخره نه wifi
واحد 120 متری کامل پوشش میده, ولی به همسایه ها پوشش نمیده...چه بهتر
قبلا یه tplink با wifi عالی داشتم ولی مودمش افتضاح, زیر 10snr قطع و وصل داشت
گویا کلا شانسهنقل قول:
چون من با snr 6.7 سال هاست که قطعی ندارم... و tplink هستم
اما ایسوس وایرلس رو وسط استفاده قطع میکرد وتا وقتی مودم رو خاموش روشن نمیکردم ( البته دکمه وایرلس داشت و میشد با اونم کار کرد) ، وصل نمیشد
چقدر حجمای TD-LTE آسیاتک بده!
ایراسنل خیلی بهتره.
با سلام یک سری از مودم های ایسوس به نام n12 b1 که منم داشتم وایرلسشون قطع میشد که من بردم نمایندگی و چون دیگه از اون مودم نداشتن بهم n14 دادن که دیگه وایرلس درست کار میکنه و از نظر snr هم عالی هست و منم همین ایسوس رو پیشنهاد میکنم البته به نظر دیگران هم کاملا احترام میذارم که هر چیزی که دوست دارن بخرن و امیدوارم براشون بهترین کارایی رو داشته باشهنقل قول:
سلام
اگر سیم کارت آسیاتک یا تلفن ثابت اون رو ثبت نام کنیم میشه با اکانت ای دی اس ال که داریم در جاهای دیگه استفاده کنیم ؟ اصلا این سیم کارت یا تلفن ثابت آسیاتک چه مزیتی داره؟
پروفایل گیم براتون وصل کردن یا نه؟
این مخابرات بی همه چیز از چهارشنبه کابل برگردون کرده بدون اینکه اعلام کنه به مدت حداکثر 3 روز،پنجشنبه تلفن وصل شد ، چراغ خط مودم روشنه ولی اینترنت قطعه کلی باهاش ور رفتم فکر کردم مشکل از مودمه یا سیستم چقدر زنگ زدم پشتیبانی
الان زنگ زدم میگه احتمالا فیبر شده :n34::n34: :n34: به همین راحتی مخابرات هر کاری میخواد میکنه این شرکت ها هم لال هستن
الان چه چکار کنم ؟ من یه قرون به مخابرات نمیدم،این سرویس بی سیم آسیانک چجوریه وضعیتش ؟ ببینید چقدر ضرر زدن به ما،منتظر باشید گریبان شما ها رو هم میگیرن
این یعنی چی :n04: :n04: :n04:نقل قول:
بدون اینکه در نظر بگیرن شما مشترک سرویس ADSL هستید خط شما رو فیبر کردن و الان نه مخابرات جوابگو هست نه آسیاتک؟
به 195 شکایت کردید؟
دقیق بخوام بگم،من هی میدیدم چراغ اینترنت سبز میشه قرمز میشه،بعد کلا قرمز شد پشتیبانی به من میگفت من چراغ ندارم اینجا ولی من داشتم،بعد رفتم با یه مودم ساده دیگه امتحان کردم دیدم چراغ اینترنت خاموشه کلا فهمیدم مودم باگی چیزی داره حتما حق با پشتیبانیه،آسیا قرار شد پیگیری کنه زنگ بزنه هنوز خبری نشده،من جواب جواب قطعی بگیرم شکایت میزنم ولی بعید میدونم کاری پیش بره چون فیبر شده رفته، 99% فیبره چون پدرم پیمانکارش رو پنجشنبه دیده بود پرسیده بود گفته بود داریم فیبر نوری میکنیم تا بعد از ظهر درست میشه که همون بعد از ظهر تلفن وصل شد ولی نت نه ! حالا احتمالا این چراغ لینک هم که روشنه الکیه چون به چند نفر از پشتیبانی صحبت کردم همشون گفتن من چراغ نمیبینم روشن باشه:n21::n27:نقل قول:
---------------------
خوب همونی شد که گفتم،امروز هم درخواست تخلیه زدم و شکایت هم زدم،آسیا اصلا یه قدم هم برنداشت برای حل مشکل،همش خودم زنگ میزدم،به ناچار فعلا تا وقتی انحصاریه مخابرات میگیرم،گیری افتادیم دست اینا :n27:
مخابرات از وقتی افتاده دست سپاهنقل قول:
ککش هم نمیگزه،کاری نمیتونی بکنی.
گفتم که در جریان باشید اگه تلفن قطع شد خودتون رو برای کوچ اجباری آماده کنید،خیلی گشتم برای اینترنت بی سیم خیلی گرونه،ایرانسل هم که نمیصرفه برای همبن میدونن مجبوری بری مخابرات اینکارو میکنننقل قول:
سلام
آسیاتک بسته " سرويس اينترنت پرسرعت 4 مگابيت غيرحجمي ويژه97آستانه مصرف منصفانه 1200 گيگ در ماه " رو برداشته است .
الآن محدودیت سرعت برای سرویسا اعمال میشه؟؟
مثلا سرویس با سرعت 1 مگ سرعتش همون 1 مگ هست یا آزاده؟؟