سلامنقل قول:
میگن که تعویض رایگانه.هزینه نداره.
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
پس به نظر شما تعویض نکنیم بهتره ؟
Printable View
سلامنقل قول:
میگن که تعویض رایگانه.هزینه نداره.
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
پس به نظر شما تعویض نکنیم بهتره ؟
سلام.با عوض کردن سیم کارت ممکن هست محدود بشین ممکن هم هست محدود نشین حساب کتاب خاصی نداره ولی اگر محدود بشین از ۸ بیشتر نمیشه دیگه.نقل قول:
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
همراه اول خیلی خودش رو این مدت بعد ترابرد خراب کرد و مشترکین رو شدید آزار داد
پول انقدر ارزش نداره که دیگه همه بهش الان دارن می گن دزد اول
الان هم که محدودیت سرعت داره
سلام دوستان،
سالهاست سیم کارت اعتباری نخریدم. ارزونترین راه خرید سیم اعتباری همراه اول کدومه؟
فقط یه کارت اعتباری میخوام برای اینترت، شماره خواسی نمیخوام فقط ارزون باشه.
اگر هم یوسیم محدود نباشه سیم 4G قدیمی بهتر
برو دفتار خدماتی بگو سیم کارت تصادفی میخواد بصورت تصادفی خود سیستم با 5000 تومن به شما سیمکارت میده
ممنون، احتمال داره یه سیم جدید usim محدود شده میدن؟نقل قول:
اگر میشه یه 4G ساده نامحدود میخوام
به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات و ارتباطات باشگاه خبرنگاران پویا؛ همایش معرفی فناوری نوین eSIM با حمایت پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، روز گذشته در حالی با هدف آشنایی مدیران ارشد حوزه ارتباطات با تکنولوژی نوین eSIM برگزار شد که توماس لارسون پیشگام در عرصه فناوری eSIM در دنیا در این مراسم به سخنرانی پرداخت.
در همایش برگزار شده، علاوه بر معرفی تکنولوژی eSIM به عنوان فناوری توانمندساز انقلاب دیجیتالی، چالشهای ورود این تکنولوژی به کشور، نیازمندیهای بومی و جایگاه اپراتورها به عنوان حوزههای اجرایی تشریح و بر هماهنگی و همکاری اپراتورها و سازمان تنظیم مقررات در این زمینه تأکید شد.
همچنین مزایای ورود به این تکنولوژی در کشور و دستاوردهای حاصل و مخاطرات پیادهسازی آن مطرح شد.
همراستا با رشد فناوری اینترنت اشیا در سطح دنیا، جایگاه اپراتورهای تلفن همراه در اکوسیستم مخابرات همراه دچار تغییرات ساختاری میشود.
در اکوسیستم جدید سیمکارتهای فیزیکی حذف خواهند شد و با فناوری eSIM جایگزین میشوند.
بنابراین در این اکوسیستم مدیریت eSIM از جایگاه ویژهای برخوردار است که اگر اپراتورها هر چه سریعتر سازوکار لازم برای تعیین و گزینش جایگاه جدید خود در این اکوسیستم را فراهم نکنند تهدیدی جدی برای آنها محسوب میشود که تبعات سنگینی نیز به همراه خواهد داشت.
پیشبینی میشود در سال 2020، بیشتر گوشیهای تلفن همراه دارای eSIM بوده و تهدید عدم تطابق با روال فعلی برای اپراتورها در پیشروی آنها قرار دارد.
موجودیت eSIM در تصویر کلی، ماژولی جهت اتصال به شبکههای سلولی، ایجاد هویت مشخص و در نهایت امکان شناسایی و برقرای ارتباط است.
در همایش معرفی فناوری نوین eSIM، محمدخوانساری رییس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات و دیگر معاونان و مدیران کل وزارت ارتباطات، مدیران عامل سه اپراتور کشور و مدیران شرکت مخابرات ایران حضور داشتند.
احتمال دارهنقل قول:
این سیمی که گرفتم عجیب سرعتش بالاست حتی از ایرانسل بیشترنقل قول:
خیلی عجیبه
الان از دفتر خدماتی اومدم، یک سیم 3G به من دادن و گفتن میتونم بعدا تبدیل به usim کنم و 15 گیگ هدیه بگیرم.
10،000 تومان حساب کرد چون فقط شماره 0910 داشت، گفت اگر بعدا بیام شماره 0990 برای 5000 تومان میشه، همون 0910 گرفتم
الان تو گوشی فعاله، اما هر کاری میکنم سیم با همراه-من وصل نمیشه
رمز با sms برای همراه-من میاد و بعدا پیام میده »به دلیل تغییر مالکیت سیم کارت پس از ثبت نام در اپلیکیشن، لطفا دوباره ثبت نام کنید«
سه بار امتحان کردم همش این پیام میاد