بله بنده هم مشکل دارم
Printable View
بله بنده هم مشکل دارم
سلام به دوستان های وبی :n28:
سوالی داشتم در مورد سرعت و کیفیت های وب :n28:
از اونجا که ما پامونو هرجا میزاریم دریا میخوشکه آبش و اینا بعد از حدود 2ماه کمتر رفتن به پارس آنلاین با این تغییر ترافیک نامحدود و برداشتن رایگان شبانه روبرو شدیم و اینا قبلترشم روی شاتل بودیم و قبلتر روی آسیاتک و اونهاهم همین طور خوشکیدن میخواستم بدونم های وب آیا تعرفهاش همیشه گی هست و یا اونم ممکنه همین فردا که مثلا ما بیایم قراره بخوشکه
میخواستم نظرتونو در مورد این سوالا بدونم
این طرح فشفشه چطوریاس ؟
نامحدود ش و جمع کرده ؟
شمایی که میخواین از های وب برید با رفتید کدوم شرکت مد نظرتونه؟
چرا های وب بده؟
خیلی ممنون میشم جوابتون رو بشنوم :n28:
اون از دیشب که داغون بود امروز هم همش قطع میشه!!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
مشکل افت سرعت برای من از ساعت 2 برطرف شد ، الان هم مشکلی ندارم.نقل قول:
سلام. دوستان تو کرج مرکز رشیدی کسی از های وب سرویس داره؟ چطوری وضعیت دانلودش؟ رو چند مگ میبندن؟ اگر راهنمایی کنید ممنون میشم
اینجا هم احتمال زیاد خواهد خشکیدنقل قول:
امیر،آسیاتکم وصل شد ، ببین عجب تک لینکی داره :n09:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد اینکه تعرفه هاش همیشگی هست که نمیشه چیزی گفت چون اون رو خود شرکت تصمیم میگیره.نقل قول:
طرح فشفشه خرید و مصرف ترافیک در بازه زمانی معین هستش و ارزونتر از ترافیک معمولی. سه گیگ با محدودیت زمانی 1 روز(24 ساعت) 2000 تومن یا 9 گیگ در 3 روز 6000 تومن و...
در مورد نامحدود تا اونجایی که من یادم میاد سرویسی وجود نداشته.
من خودم از پارسانلاین سرویس داشتم ولی چون خطم بیشتر از 4 مگ نمیکشه همیشه از عصر به بعد سرعتم روی 512 واقعی بود. ولی از وقتی از هایوب سرویس گرفتم ریت مودم همیشه روی 3 مگی که توی سرویسم زده بوده(سریس 1 مگ تا سقف 3 مگ).
البته هایوب سرویسهایی داره که بدون دانلود شبانس و تا 8 مگ هم سرعت میده. و همینطور سرویسی به اسم نیترو که مثل فشفشه میتونید فعالش کنید و برای مدت زمان معینی سرعتتون تا 12 مگ بالا میره.
فرقش با پارسانلاین هم اینه که وقتی از پارس میگیری اگه خططت کیفیتش خوب نباشه معمولا حقت خورده میشه و کسایی که خطشون میکشه و کیفیت خطشون بالاس پهنای باند رو اشغال میکنن.به خصوص با این مسخرهبازیهای پهنای باند تبلیغاتی! پارس که جدیدا هر روز داره میره بالا(12 مگ و 16 ومگ و...). ولی هایوب سعی میکنه همه مشتریهاش رو در تعادل نگه داره اگه وضع خراب میشه یا کمبود پهنای باند پیش میاد برای همس و اگر هم وضع بهتر میشه برای همس.
نکته منفی هاوب هم پینگش هستش که مثلا 8.8.8.8 یادمه با پارس آنلاین 120-130 بود ولی با هایوب بین 150 تا 220 متغیره.
داداش تو هرچی بگیری به غیر از های وب الان برات خوبه انگار. یادته که منم اسیاشت داشتم از بس ریت خط و اوردن پایین دیگه جمعش کردم. اما از شر های وب خلاص شدیا دیشب رو مخم بود. از ساعت 12 ظهر به بعد تک کانکشن میاد رو 30 انگار 256 مخابرات داری!!! بقول خودت تا زمانیکه این فشفشه ها هستش های وب کیفیت نداره. شرکتهای دیگه میدونیم شب پیک مصرف تو تایم رایگان اما های وب بخاطر این فشفشه و ترغه و .... 24 ساعت تو پیک مصرفه!!!نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
آره بابا ، تازه سرویسم 256 محدود هستش،زنگ زدم رو 12 مگ ببندن سری گذاشتن،این بای وب 8 مگشم با ناز می بنده :n02:نقل قول: