اماده براي گذر از مرز 200000 بازديد ....................
Printable View
اماده براي گذر از مرز 200000 بازديد ....................
ببخشید اقا بهروز که نا بجا سوال میکنم . اما خب چون در آستانه این لحظه حساس(؟) یعنی گذر از مرز200000بازدید هستیم بی ربط هم ندیدم:نقل قول:
به نظر شما این آمار بازدید ملاک خیلی محکمی برای مفید بودن یک تاپیک هست؟
نقل قول:
چرا كه نه . وقتي كاربرا اينقدر اين تاپيك رو دوست دارن حتما نشانه موفق عمل كردن اين تاپيكه .
متاسفانه در پستت كمي بوي حسادت مياد . اين تاپيك مال همه بچه هاي فرومه . مال من و سعيد و ووكمن كه نيست ......
اگه نظر ديگه اي داري در پي ام بگو .
ممنون
بهروز
اون قسمتی که قرمز کردم اصلا درست نیست. بقیه اش هم جای بحث داره که برات در پی ام میگم.نقل قول:
1- شاید لطف مدیران سایت باعث این کار شده است .البته اگر به تعداد اشعاری که در تایپیک خودم نگاه کنید می بینید که تعداد پست های من کم هم نیست ولی چون در یک تایپیک می نویسم ظاهرا جزء پست هایم محسوب نمی شود.نقل قول:
2- خیلی زیاد
3- فکر می کنم شعری گفتم که توش کلمه رونالدو و علاقه شما به این بازیکن بود و تو دلم هم چیزی بهت نگفتم.
نقل قول:
1-فکر کنم بیت اول و سوم از فردوسی باشهو بیت دوم هم که کاملا تابلوه (حافظ)
2-پدر شعر فارسی رودکی است و قدیمی ترین شاعر پارسی گوی است ( اواسط قرن سوم هجری)
3-نمی دونم
4-اینم از اون سوالاییه که نه خدا خوشش می آد نه بنده خدا
5-خیلی می اد و پاک می شه
6- شاید هیچ بار
7- خیلی دوست دارم ولی او علاقه ای به شعر و شاعری ندارد
1- در دوران دانشجویی از این حرکات زیاد می کردیم/ دوکفه ای ها در دورانهای زیادی می زیسته اندنقل قول:
2- شاید به علت مشغلۀ آب و نان باشد /البته علاقه هم خیلی مهم است.
3-زیاد اطلاعی از اینگونه امور ندارم فقط بلد م با کامپیوتر وب گردی کنم و مطلب بنویسم و سایتم را اداره کنم.
4-بله می دونن
5- قسمتی از مدت خدمتم جبهه جنوب بودم /لشکر 21 حمزه
6- من در عملیات بیت المقدس در سه حملۀ بزرگ شرکت داشتم وفرمانده دسته بودم. و لحظه لحظه آن خاطره بود شاید یکی از بهترینش که اشکم را در آورد آزادی خرمشهر بود که خبرش به علت اینکه ما در شلمچه بودیم ساعت 11 صبح به ما رسید و ملت ساعت 2 بعد از ظهر از اخبار شنیدند.
این شعر را هم برای خرمشهر گفته ام:
صد زخم برتن داشتي از ظلمِ شيطان// پژمرده شد در باغ تو گلهاي ريحان
بال و پر مرغانِ عاشق را شكستند// دستان مردانِ و زنان شهر بستند
گلهاي باغت را يكايك سربريدند// باآز و كين، قلب شقايق را دريدند
با غُرّش شيراوژنان راست قامت// آن سروهاي سبز باغ استقامت
پيچيده شد طومارننگين قساوت// پاشيده شد از هم بساط ظلم و نكبت
باز آمدي سوي وطن با قلبِ پرخون// صد قصه در دل داشتي از دست گردون
روزي كه برگشتي تنت غرقابِ خون بود// از جور آن نا اهل دشتت لاله گون بود
آنروز منهم در كنارت گریه کردم// از ديدن ویرانه هایت گریه کردم
ديدم چه سان ويران شده آن خانۀ عشق// ديدم چه سان آوار گشته لانۀ عشق
ديدم هزاران زخم برمرغان عاشق// ديدم به خون غلطیدن صدها شقایق
دیدم هجوم شب ستیزان بر شب تار// برخاک ذِلّت خُفتن آن قومِ بیمار
صد زخم برتن داشتي اما قدت راست// سرو قدت با خون مظلومان بپا خاست
خُرّم بشد بار دگر آن شهر خونين// دیگر نَبُد ترسی در او از آن و از این
عطر اذان پيچيد در گلدستۀ شهر// جوشيد آب زندگي در بسترِ نهر
زخم تنت تيمارشد با استقامت// بار دگر گشتي بلند و راست قامت
‹‹جاويد›› شد خرداد در تاريخ ايران// ماهي كه شد آزاد خرمشهرِِ ويران
7- من از سال گذشته کارت عضویت اهداء اعضا را گرفته ام و نظرم هم طبیعتا معلومه
8-درصدیش را خودمان سختش کردیم و درصدی هم بر می گرده به شرایط اجتماعی امروز ما.
چون من در این انجمن به غلط یا درست به عنوان شاعر روی این صندلی خیلی داغ نشسته ام منظورم از سوالات تخصصی شاید در این مقوله باشد. در خصوص رشتۀ تحصیلی ام هم من در سال 1358 که شاید اکثر اعضا ء این انجمن هنوز متولد نشده بودند فارغ التحصیل شده ام و بعد از آن هم در جاهایی مشغول بوده ام که کمتر با مسایل زمین شناسی برخورد داشته ام وخیلی از مطالب از محدودۀ مغز خارج شده . امیدوارم مثل نظریۀ پلیت تکتونیک (تکتونیک صفحه ای) همیشه پا برجا باشی و هیچ وقت مثل آبشارنیاگارا عقب نشینی نکنی و مانند مارن و شیل سست وشل نباشی .نقل قول:
آقای جاوید ضمن عرض سلام، میخواستم نظر شما رو در مورد اشعار مریم حیدرزاده و نیلوفر لاری پور بدونم.
همچنین ممنون خواهم شد اگه نظرتونو در مورد شهریار بفرمایید.
اینترنت مجموعه ای از اطلاعات با طیف وسیعی از ایجاد کنندگان و بازدید کنندگان است و هر کس بنا به علاقمندی خود سایت یا صفحه ای از وب رو به Favorites خود اضافه میکنه. یکی از مهمترین ملاکهای موفق بودن یک سایت تعداد بازدید کنندگانش می باشد. شما اگه بهترین سایت رو هم داشته باشید ولی بازدید کننده ای نداشته باشید به هیچ وجه موفق قلمداد نمیشوید. تاپیک صندلی داغ ( هم فارسی و هم انگلیسی ) یکی از موفق ترین تاپیکهاست بطوریکه من فارومهای زیادی رو دیدم که از روی پی سی ورلد دست به کپی برداری زدن و چنین تاپیکی رو ایجاد کردن. و جالبه که تو اون فارومها هم این نوع تاپیکها بیشترین بازدید کننده رو دارن.نقل قول:
به هر حال یک دست مریزاد جانانه باید به مبتکر این تاپیک و گردانندگان آن گفت.
ممنون از توجه شما.
1- خورشت قورمه سبزی که اتفاقا امروز هم خورده امنقل قول:
2- آره در دوران دوم دبیرستان ودرس ریاضی و معلم خوبش آقای شیرزادی
3- ما با عشق و محبت واتحاد ملی و انسجام اسلامی به دور از شعارهای تو خالی وبا کمر همت بستن می توانیم به فردایی بهتر و زندگی شیرین تر دست یابیم .
4-هر رسانه ای با هدف روشنگری و گشودن افق های تازه پیش روی بشر اختراع شده و به خودی خود نمی تواند مفید یا مضر باشد این نوع نگرش و استفاده ما از این رسانه است که مفید یا مضر بودن آنها را تعیین می کند. من فقط تعداد معدودی از سریال های ایرانی را می بینم و شبها وقت من بیشتر در اینترنت می گذرد.
5- سوژه های زیادی تا کنون از تلویزیون گرفته ام چون شاعر و طنز پرداز معمولا به شکار سوژه می رود.
6- در تمام قالب های شعر فارسی بجز سپید شعر گفته ام( غزل – دوبیتی – رباعی – قطعه – چهار پاره- نیمایی- بحر طویل- مستزاد و ..)
7- همانطور که در معرفی خود در سایتم( آوای خیال) گفته ام :اون چیزی که باعث شد مُخم تکون بخوره ومیزان شعر خون من را بالا ببره تکون خوردن بم بود (1382) . باور کنید مُخم مثل بم لرزید و هی ازش شعر تراوش کرد. البته شاید اثر این زمین لرزه در به کار انداختن موتور مغزم بی ارتباط با رشتۀ تحصیلی ام که زمین شناسی است نبوده !! خدا می دونه .این تراوشات ادیبانه هنوز ادامه داره و.........کد:http://www.avayekhial.com/category/ashenaie_ba_man/
8- هر سوالی در نوع خودش جالبه ومن هیچ وقت به خودم اجازه نمی دهم که سوالات عزیزان را مزخرف بدانم.