سلامنقل قول:
یعنی 881 مصرف کردید و 143 مگ از حسابتون کم شده
البته با توجه به بازه مصرف نباید حجمی ازتون کم میشده!
Printable View
سلامنقل قول:
یعنی 881 مصرف کردید و 143 مگ از حسابتون کم شده
البته با توجه به بازه مصرف نباید حجمی ازتون کم میشده!
متاسفانه این اتفاق برامنم افتاده درحقیقت هنوز همون 1تا6 رایگانهنقل قول:
همون دیگه، قبل از ساعت 7 چرا کم شده، بر چه مبنایی، نکنه بعداز ساعت 6 کم میکنه؟نقل قول:
Sent from my LT29i using Tapatalk 2
1:تا جایی که من میدونم هنز 1 تا 6 هست! یعنی سر این موضوع با نمایندگی صبانت به مشکل خوردم!
2:ساعت سرور صبانت 15 دقیقه عقب هست! یعنی کاربرانی که فکر میکنن از ساعت 1 تایم رایگان هست و شروع به دانلود میکنند، دارند از ترافیک خودشون خرج می کنند!
حالا فرض کنید 5000 نفر، هر کدوم فقط 200 مگ دانلود کنند، روزانه چیزی حدود 4 میلیون سود اضافی به شرکت میده! البته باید اسم این پول رو چیز دیگه ای گذاشت که حرام هست!
(حداقل نمایندگی ارومیه که اینطور هست! دقیقا 15 دقیقه عقب هست!)
3: تازه امروز رفتم خطم رو تخلیه کنم، ازم هزینه تخله گرفتن!:n21: حدود 7 8 ساله ADSL دارم، ولی اولین بار بود هزینه تخلیه میدادم...
توی این اطلاعیه که تاکید کردن در تمامی استان ها از تاریخ 16 ام شهریور 2-7 خواهد شد .
الان اینکه به این شکل اطلاعیه مهم میدهند بعد برای همه اعمال نمیکنند جای سوال داره !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی سرعت کسی کم نشده دوباره ؟
برای من از دیشب با سرعت 928 kb/s وصل میشه
صبانت نمیدونم چرا دنده عقب داره میره هی ؟
برای اون قرعه کشی خرداد ماهش نزدیک 1 ماه و نیم سرعت روی 4 مگ بود بعد قرعه کشی انجام شد رفت دو هفته مونده تا ماه رمضون سرعت رو آورد روی 1 مگ .
واسه من که کرجم و 512 گرفتم خداییش سرعتش خوبه، تو روز رو 2مگ بستن فایل دانلود میکنم سرعت تا 240k میره، فقط مشکل حجمشه که مث چی حجم میخورهنقل قول:
Sent from my LT29i using Tapatalk 2
دوستان از چه سایتی ریزمصرف را مشاهده می کنید؟
سمت ما تو كرج كه افتضاح هست اينترنت شبانه ... روزانه هم متوسط هست 1 مگ گرفتم 2 مگ داده شده
سرعت شبانه بين 40 تا 60 هست ...
دوستان شما چطور هستيد تو شب ؟
فك كنم بايد برم جاي ديگه