لایک داری:n09:نقل قول:
الان هم میشه از یوزر و پسورد دیگران ستفاده کرد.ولی ما از اوناش نیستیم که بخوایم....:n06:
Printable View
لایک داری:n09:نقل قول:
الان هم میشه از یوزر و پسورد دیگران ستفاده کرد.ولی ما از اوناش نیستیم که بخوایم....:n06:
لازمه یه چیزایی رو توضیح بدم انگار . سرور داخلی مخابرات با کلی فایرفال پشتیبانی میشه و فوق الاده سخته حتی آی پیش رو پیدا کرد . چه برسه به اینکه بتونم داخل پنلشون برم و به کسی حجم اضافه کنم !!
شما عزیزان یکی 2 هفته پیش که حدودا 2 روز اینترنت قطع بود کجا بودین ؟ اعتراضی کردین ؟ در حال حاضر تنها راه من برای اعتراض به مخابرات همین هست
شماره ها اینجا گذاشته نمیشه که همه ببینن بیکار نبودم که فقط اینکارم بکنم . در یک روز پسورد تمام اون اکانت ها عوض خواهد شد و تقریبا 90% کاربر های مخابرات قادر به وصل شدن نخواهند بود .
اگه شما از چند ساعت قطعی اینترنتی که بابت این کار پیش میاد ناراحتیت بد نبود زحمت میکشیدید به این قطعی ها اعتراضی میکردین یا دفه پیش که گفتم همه حضوری بیاین صبانت هیچ کدوم نیومدید : ماه قبل : 13 ساعت - 3 هفته پیش : بیش از 2 روز - 5 روز پیش : حدود 3 ساعت . این زمان هارو به هیچ کس هم اضافه نکردن و از زیرش در هم میرن و میگن نه قطعی وجود نداشته مشکل از خودتون بوده ... حالا تلفن عمه من بوده که همش میگفت با عرض پوزش شبکه دارای اختلال میباشد .
خیلی عذرمیخوام ولی شما دوستان به شدت بی عرضه هستین . این کاری که من دارم میکنم قطعا بهترین راه اعتراض نیست اما راهی هست که تقریبا تا چند روز مشکل خواهند داشت و میفهمن کسی هم هست بتونه بهشون ضربه بزنه و اینا نتونن هرجوری خواستن پولای مارو بالا بکشن . بعد از اینکار روی هاست tcnet.ir کار خواهم کرد که در صورت امکان deface کنم . یاد بگیرین تا اونجا که میتونین با کسی که حقتون رو خورده بجنگین . خاله زنک بازی و 4 تا فحش دادن اینجا به مخابرات دردی نه از شما دوا میکنه نه از کس دیگه .
Before revolution could start on streets it should start on the minds first
والا من هنوز درکت نمیکنم، عمل شما دقیقا این عمل مخالفهای سوری است. اولش میخواستن با هم بشار اسد رو بزنن زمین، وقتی زورشون نرسید الان دارن با هم میجنگن، حالا هم شما دارید میگین چون زورمون بهشون نمیرسه بیایم حال همدیگرو با عوض کردن پسوردها بگیریم تا اونها با تماس های مکرر که ما میگیریم خسته بشند و بگن تسلیم... دوست من باور کن توی این مملکت تا وقتیکه مردم عادی رو هیچ فرض میکنند و ارزشی برای آزادی و حق انتخاب براشون قائل نیستند، هیچگاه زورت بهشون نمیرسه، پس توصیه میکنم برای موضوعاتی مثل اینترنت، اعصاب خودت را اینقدر خراب نکنی و آرامش خودت را حفظ کنی و با این واقعیت کنار بیا که اینجا ایرانه نه کره جنوبی و در پایان اگر شما هم مثل من با اینترنت مخابرات مشکل دارید و امکان تغییر isp براتون مقدور است پس به فکر isp با شرایط اندکی بهتر باشید.نقل قول:
نقل قول:کاملا با mohamax7 موافقم ،حالا منو تو چند نفر دیگه اومدیم رفتیم مخابرات نمیگه اون 49995 تا مشترک دیگه کجان فقط شما اینترنتتون خرابه!!!!! از همونجا با احترام کاملا فراوان پرتمون میکنن بیرون:n25:جنگیدن با مخابرات هیچ فایده ای ندارهنقل قول:
این کارا جالب نیست به جز اینکه ملت مجبور میشن زنگ بزنن مخابرات تا براشون پسورد رو عوض کنه چیزیم که زیاده پشتیبانی بیکاری مثل مخابرات
باور کن شرکتهای دیگه هم از مخابرات بیخودترن من از حسابگر دزد داشتم(یه هفته بیشتر اینترنتم قطع بود که هر چی میگفتم مشکل از طرف من نیست که زیر بار نرفتن آخرشم اون تعداد روزای قطع شده رو اضافه نکردن که نکردن) از صبانت،آسیاتک و نوین نت (های وب الان) داشتم به جز صبانت که چند سال پیش بد نبود اون 3 تای دیگه از خودشون بیشرفتر خودشون بودن و هستن
همین مخابرات رو 2 دستی بچسب اگرم خواستی پارس آنلاین رو یه تستی کن
کلا اینترنت ایران نابوده وسلام
?????????????????????????????????????????????????? ?????
چی بگم جز اینکه موفق باشی :n11:نقل قول:
دوستان بنده بالغ بر 10 ساله اینترنت adsl دارم
میخوام یکسری تجربه و واقعیت را براتون بازگو کنم
سالهای اولی که adsl اومد بنده کاربر حسابگر بودم و فقط حسابگر در کرمانشاه ارائه میداد و اونم با قیمت نجومی
بعد ها که صبانت و پارس آنلاین اومدن
الانم که 3 الی 4 ساله مخابرات ارائه میده و اون اوایل که مخابرات اومد من به مخابرات سوییچ کردم و واقعا سرعتش خوب و یادش بخیر
یادمه 256 گرفته بودم نامحدود که نه قطعی داشت و نه افت سرعت و پینگ
اون موقع کاربرای اینترنت کم بودند و پهنای باند ازاد بود
اما این 2 سال اخیر یهو کاربرا به طور قارچگونه زیاد شدند و پهنا باند مخابرات هیچ افزایشی نداشت و باعث کندی بسیار زیاد اینترنت شد
دوستان این اینترنتی که ما استفاده میکنیم با این قیمت به خدا قسم در آفریقا هم نیست
شاید در کشورهایی مثل گینه نو و یکسری جزایر دور افتاده باشه
چی بگم از دست دزدهای مسلمان که کشور را به نابودی کشودند
می خوام یه نصحیت کلی کنم ... نه فقط در مورد اینترنت
اگه در زندگی میخواید کار مهم و حساسی رو انجام بدید که که ممکنه مشکل آفرین باشه حداقل سعی کنید دایره افرادی رو که باخبرند از انجام اون کار محدود کنید !! (به هزار و یک دلیل)
در ضمن ... ه*ک مردن اکانتهای مخابرات یه وقفه یکی دو روزه ایجاد میکنه ولی در نهایت همه سرورها از جمله مخابرات بکاپ از اطلاعاتی اینچنین دارند !!!
همینجوری خودشون یکی دو روز در ماه قطع هستند!! یکی دو روز قطعی اضافه کردن بهش دیگه هنر نیست :n25:
من که جوانرودم یه 10 روزی میشه سرعتم خوب شده
تا 10 روز پیش با 512 نامحدود بیشتر از 20 تا دانلود نمیکردم ولی الا ن با 60 و 70 دانلود میکنم
البته پینگش افتضاحه و بیشتر روی 300 و 400 هست
خودشون میگن پهنای باند رو افزایش دادیم
خب بالآخره بعد از 8روز اینترنت مخابرات من هم وصل شد...
تا حالا که خوب بوده و با سرعت بین60تا80 تا دانلود میکنم(سرویس512)...
دوستان چطور میشهپینگبگیرم؟؟؟