Printable View
دوست عزیز شمام دیگه خیلی داری شورش میکنی.حالا شما جواب سوال نمیدی،انقد به دیگر دوستان گیر نده.آفرین :13:نقل قول:
دوست گرامی شما اگر به پست ها توجه کنی متوجه میشی کی شورش رو درآورده . ضمنا باز هم اگر به پست ها توجه کنی من فقط سوال کردم و جواب دادم تا جایی که بلد بودم . اما شماها فقط اسپم میذارید اینجا . تاپیک رو به چت روم شبیه کردید .نقل قول:
ضمنا تاپیک و انجمن اگر قانون داره که برا همه باید لازم الاجرا باشه نه فقط برای کاربرای عادی .
من با کسی بحث ندارم . لازم باشه دیگه این انجمن هم نمیام اما با این کارها دارین ارزش بحثای علمی اینجا رو پایین میارین .
دوستان با هم مهربون باشین:31::11:
حرص خوردن نداره که:20:
از قدیم گفتن دره دروازه رو میشه بست ولی جلو اسپم رو نمیشه بست:31:
ایشالا نکاتی تو پست اول اضافه میشه بلکه از حجم اسپم کاسته بشه.
رفیق باشین با هم ...والا
.
.
.
همگی ما یه دشمن مشترک داریم و اون هم پارس ه که داره پول ما رو نوش جون میکنه و به شکلی کاملا واضح حقمون رو می خوره...
واقعا واسه منی که به هزار امید و آرزو می خوام شب ها دانلود خوبی داشته باشم واقعا سرعت باید اینطور باشه...طوری که حتی نشه با اسپید تست،ازش تست گرفت؟
نمی دونم چرا اینقدر پشتیبانای پارس پر روئن! زنگ میزنم میگم سرعت شبانم پایینه طوری که نمیشه سایت باز کرد...میگه عادیه...واسه همه همینه...!!!شبا شلوغه!!!!
می گم دقیقا تا 12:59 شلوغ نیست 1:00 که میشه شلوغ میشه و سرعت از 200 کیلوبایت میاد رو 200 بایت؟!!!!
چقدر پر رو جواب میده که آره!
سیستممون اینجوری طراحی شده!!!!
من چی باید میگفتم اونجا بهش؟!!!
از دوستان کسی هست که سرویس نا محدود پارس داشته باشه؟!
میخوام ببینم سرعت نا محدودش چطوره؟ اون هم مثل این افتضاحه؟ یا فقط واسه ما اینجوره؟
شرمنده بابت پر حرفی....
مال منم همینطوره.نقل قول:
یه دو ماهی هم که نامحدود داشتم سرعت رو 32 کیلو بسته شده بود (ماهی 63 تومن هم پول میدادیم!)
نویز خط رو چطوری میشه خودمون بفهمیم ؟
کلاً خوبی و بدی سرویس و یا خط ؟
برنامه میخواد یا سایت خاصی هست ؟
از طریق صفحه روتر مودمنقل قول:
یوزر و پسورد هم معمولا admin هستکد:http://192.168.1.1/
قسمت DSL Line Status مربوط به نویز خط هست
توی یکی دو صفحه قبل در مورد مقدارش صحبت شده
دوستان من الان پای سیستم بودم و حواسم نبود 7:02 دی سی کردم . ولی رفتم چک کردم کم نکرده بود :31: ساعت پارس هم 7:02 بود ولی کم نکرده بود :5: بعدا" کم میشه ؟ :13:
دوستان این گزارش مصرف رو هر چی جک میکنم ازش کم نمیشه.من دیشب تا صبح 1.7 گیگ دانلود داشتم ولی کم نکرده..هیچ جا هم ننوشته.باید کار خاصی کنم؟
مثلا الن ساعت استفاده درسته ولی میزان استفاده اشتباهه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]