درود بر شما...نقل قول:
حضوری درخواست بدید کمتر از 24ساعت پورت شما تخیله میشود...
Printable View
درود بر شما...نقل قول:
حضوری درخواست بدید کمتر از 24ساعت پورت شما تخیله میشود...
بله بنده 2 مگ گرفتم ماهی 27 تومن و 10 گیگ روزانه برای یک ماه و شبانه رایگان که تو این چهار روز بیش از 20 گیگ دانلود داشتم.نقل قول:
نقل قول:
منظورت طرح پاييزس اين مگه يك ساله نيست؟
من فكر ميكردم اين پول مال يك ساله و بعدش بايد حجم بخرم.
ميخاستم ثبت نام كنم.مطمينيد؟:n27:
اینم دو تا تست همین جوری
ساعت 6:30 صبح
شبانه رایگان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من شبانه رایگان تست کردم از ساعت 2.10 تا 6.50 دانلود کردم فایلی که گذاشته بودم برا دانلود 2.97 گیگ بود با نرم افزار که حساب کردم 3.1 گیگ دانلود داشتم و 87 مگ هم آپلود یعنی محموع حدود 3.187 طبق اون یه درصد شبانه که رایگان نیست باید تقریبا 32 مگ کم کنه.
تو سامانه که رفتم متوجه شدم اون 1 درصد دقیق محاسبه میکنه اما مشکلی که هست کل حجم مصرفی درست حساب نمیکنه چون با نرم افزار کل حجم مصرفی من 3.187 اندازه گرفتم اما تو سامانه 3.35 نوشته یعنی حدود 150 مگ خطا داشت که باعث میشه برا شبانه رایگان حدود 1.5 میگ بیشتر کم کنه که چیزی نیست . اما این نشون میده که کلا سیستم مخابرات تو محاسبه نسبت به اون چیزی که مصرف میکنید حجم بیشتری محاسبه میکنه اما اون 1 درصد شبانه دقیق محاسبه میکنه .
اینجوری که مشخص هست انگار محدودیت سرعت گذاشتند سرعت با IDM دیگه از 100KB بیشتر نمیره ای پی ها هم ثابت شده دوستان عزیز اگر امکان هست tracet بگیرن اینجا قرار بدهند.
ip ثابت نیست شما دیسکانکت شو 15 دقیقه بعد وصل شو آی پیت تغییر میکنهنقل قول:
نه دوست عزیز ای پی من ثابته الان پورت را هم ریستارت کردم تغییری ایجاد نشد...نقل قول:
دیروز حضوری رفتم ، دوتا خط داشتم هر دوتاش را قطع کردم ولی الان بازم دارم استفاده میکنم :| این دیگه چه 24 ساعتی هست ؟ راستی تا دیروز های وب قسمت تعرفه ها را نمیشد خرید ولی الان که رفتم دیدم میشه . جریان چیه ؟!نقل قول:
مشکلی نیست.نقل قول:
من با همون رنج 37.254 و جدیداً هم با رنج 85.185 فکر کنم متصل میشم.
مسیر خروج آذربایجان
اینم IDM همین الان