کیفیت فیلم ترمیناتور چطور بود؟نقل قول:
موفق باشید
Printable View
کیفیت فیلم ترمیناتور چطور بود؟نقل قول:
موفق باشید
امروز از ساعت 7 صبح نمیتونستم به اینترنت وصل بشم!!!!!
دوستان صبای من اینترنتش کند شده امروز یکی از دوستانم هم از شاتل داشت میگفت که سرعتش کم شده
البته نه کم ولی صفحات خلی دیر لود میشه و خیلی نیمه لود میشه و میمونه الان هم با وی پ.ی ان اومدم
شما هم این مشکل رو دارید ؟
در ضمن چراغ usp من هی روشن خاموش میشه در حال استفاده !!!
سلام
اینجا آیا کسی هست که بصورت دو کاربره از شاتل استفاده کنه؟
من میخوام سرویس 128 art رو برای این منظور استفاده کنم ولی نوشته هزینه ی جداگانه برای بیش از یک کامپیوتر اخذ میشه.
میخواستم بدونم این هزینه ی اضافی چی هست و وقت استفاده ی همزمان وضعیت سرعت به چه صورته؟
و همون مودم 59 هزار تومانی که به نظر گرون هم میاد برای این منظور کافیه؟
ممنون میشم اطلاعاتی در این زمینه بهم بدید.
سلام.
تو بازی های Letancy من خیلی بالاست ..... نمیدونید چه جوری میشه بهترش کرد ؟؟؟؟
نقل قول:
من اصفهان هستم
كسي جواب پست ها صفحه قبل منو نميده ؟
اولا که مبارک باشه:11:نقل قول:
دوما اره نمایندگی اصفهان زیاد گیر نمیدن و با همون گواهی اشتغال به تحصیل 512 را میدن:8:
1- v p n یا همون Virtual private network ء 1چیزیه که میتونی به صورت ناشناس بری تو نت بچرخی و قیلتر هم در کار نیست و تو هر سایتی میشه رفت:21: ضمنا باید بابتش پول بدی و بخری 1 یوزر و پس هم بهت میدن برای استفاده در ضمن غیر قانونی هم هست!
اطلاعاتم در همین حد بود
2- فکر کنم 50 متر خوب باشه ولی خب بستگی به خودت و مکانی که استفاده میکنی داره
256 شاتل کسی داره ؟ میدونه سرعت دانلودش چنده ؟
امروز واسم اس ام اس اومد صورت حسابتون آماده شده این صورت حساب مال چیه ؟ من یه فته بیشتر نیست از شاتل شتراک گرفتم
یه چیز دیگه اینکه توی تنظیمات مودم سرعت سند رو 128 زده ولی سرعت دانلود رو 189 زده ! من سرویس Art 1 رو گرفتم که سند و رسیوش باید 128 باشه واسه همه اینجوره یا واسه من فقط اینجوره ؟
حالا كسي جوابه منو نداد كه اگه بصورته غير مخفي بريم توي اينترنت
و فايل ها و سايت هايي رو كه نبايد باز كنيم باز كرديم و فايل دانلود كرديم امكاش هست شر بشه ؟؟؟تا حالا شده ؟؟
و اينكه استفاده از ------ هم آدمو مخفي ميكنه درسته ؟
ممکنه شر بشه بابا ولش کن واسه این کارا برو کافی نت!نقل قول: