پس رياضي مهر و ماه توصيه ميشه واس ما داداش؟:31:نقل قول:
پس رياضي مهر و ماه توصيه ميشه واس ما داداش؟:31:نقل قول:
قبل از هرچیز جزوه معلم و تسلط روی کتاب درسی لازم هست چون هیچکدوم از کتاب های تجربی درسنامه هاش مثل حسابان و دیفرانسیل و ... کافی و با کیفیت نیستن.نقل قول:
مهر و ماه و تخته سیاه برای تست زدن خیلی خوبن ولی برای آموزش اصلا کفایت نمیکنن:41:
سلام دوستان . کسی تهران جزوات و کتابهای پیش انسانی رو نداره ؟ حاضرم بخرم .
آخه من بزرگسالان نوشتم بخاطره چندسال تجدید شدن ، حالا اردیبهشت امتحان دارم ، اگه کتاب نو بخرم نمیدونم کجاها مهم هست و نکات کدومند و ..... کلا کتاب دست دوم لازم دارم تروخدا یکی بیاد کتاب های پیش انسانی + جزوه به من بده ، میخرم ، تروخداااا :19:
خب:31: بعد از ساعت ها گشتن تو همين تاپيك و پرسيدن از خيلي ها يه ليست از كتابايي كه ميخوام بگيرم رو نمايي ميكنم ....كسي نظر ...انتقاد ..پيشنهاد داره لطف كنه بگه ...مرسي ...ديگه ميخوايم دست از سر تاپيك برداريم :31:
زيست : فقط خيلي سبز ... ژنتيك : بازم خيلي سبز :31:
شيمي 3 : خيلي سبز !
زبان فارسي ؛ قرابت ؛ املا : دريافت ارايه :رمزينه تاريخ ادبيات :تخته سياه
فيزيك 3 : خيلي سبز + رمزينه فيزيك 2 : ؟ ( شايد رمزينه شايد الگو ..شايد ؟؟؟ ) فيزيك 1 ( ؟؟؟؟ اينو نميدونم واقعا ...)
معارف : همگامان (حالا يه نگاه به گاج هم ميندازم تو كتاب فروشي :13:)
زمين : مهر و ماه (نگاهي به خيلي سبز هم ميندازيم )
رياضي : مهرو ماه
عربي : نزنم احتمالا !:19:
زبان : مبتكران
اگه فيزيك 1 رو يه چيز خوب پيشنهاد بديد ممنون ميشم ...الگو رو ديدم خيلي خوف بود ...:41: واس سه تا تست نمي ارزيد انقدر وقت بذارم ...ابي قلم چي رو هم ديدم مث همه كتاباش بسي ابكي بود ...
نقل قول:
خب کتابها ها رو هر کسی بر اساس نظر خودش هایلایت میکنه.
پس شما اول کتاب رو بخونید کامل وقتی مسلط شدید -نمونه سوالات امتحان نهایی ها رو که ببیند متوجه مهم بودن مبحث میشید.سوالات مشابه با امتحان نهایی ها هم زیاد پس اونهارو حتما بخونید
موفق باشید..
دوستان کسی کتاب های کشور های خارجی در مقطع دبیرستان (قبل از کالج) رو داره ؟ یا مدونه از کجا میشه دانلود کرد؟
کشور های آمریکا (یا انگلیس ....)
کن کتابها رو اواسط مهر ماه تهیه کنی مگه اینکه مطمعن باشی ویرایش نمیشن :20:نقل قول:
همگامان معارف هم حدود نصف تست های تالیفیش هیچ شباهتی به کنکور ندارن
عربی هم مبتکران-ایاد علاوی رو بخری خیلی خوب یاد میگیری من که مثل تو بودم دیدم که راحت میشه عربی رو خوند ولیحیف دیر فهمیدم
برای فیزیک 1 قسمت های نور و عدسی فقط فرمول هستن اگه کار کردنت با فرمول ها خوبه توصیه میکنم فیزیک پایه گاج رو بخری که از خیلی سبز و همینطور فیزیک 2 هم معاف میشی .
عياد فيلى منظورت بود ديگه؟نقل قول:
اين سومين باره اسم نويسنده ى كتاب هارو مخلوط ميكنى يچى جديد ميگى :دى
سومین بار ؟؟؟ :18: حالا یه بار سوتی دادیما :31:نقل قول:
بله عیاد فیلی صحیح هست . آقای عیاد علاوی نخست وزیر سابق عراق هستن :31:
جانممم کی ؟نقل قول:
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk