با سلام.موقعی که میخوام یک حرف رو با زیرنویس بالا یا پایین توی فرمول قرار بدم.زیر نویس یا بالا نویس به حالت عادیش برمیگرده.توی word 2010.چطوری میتونم این مشکلو حل کنم.؟؟؟
Printable View
با سلام.موقعی که میخوام یک حرف رو با زیرنویس بالا یا پایین توی فرمول قرار بدم.زیر نویس یا بالا نویس به حالت عادیش برمیگرده.توی word 2010.چطوری میتونم این مشکلو حل کنم.؟؟؟
واسه تایپ کسری به جای/،بخوام به صورت افقی بنویسم،حتی بدون استفاده ار قسمت فرمولها چیکار باید بکنم؟؟چون اگه بخوام از قسمت کسری فرمول ها استفاده کنم،اندیس های زیرنویس و بالا نویس به حالت عادی برمیگردند.لطفا راهنمایی کنید
سلام من يه مشكل دارم و راهنمايي ميخوام !
من با word 2007 كار ميكنم
يه سري عكس هست كه من بايد منتقل كنم داخل ورد ...
وقتي عكس ها رو منتقل ميكنم بصورت يه كادر سفيد هست و عكسي نمايش داده نميشه :n29:
اين مشكل اولم هست ... و راهنمايي كه ميخوام اينه كه
چون من بايد اين word رو تحويل شخص ديگه اي بدم
خب من اين عكس ها رو كه منتقل كردم توي محيط ورد
حالا چه از اينترنت كپي پيست كردم چه از خود كامپيوتر از طريق insert عكس و تصوير رو وارد محيط ورد كردم
وقتي ميدم دست كس ديگه اي
تو كامپيوتر ديگه اي باز ميكنه
اين عكس ها نمايش داده ميشه ؟
يعني ذخيره ميشه
يا فقط رو سيستم خودم كه عكس ها داخلش هست نمايش داده ميشه ؟؟؟
تشكر
سلام به همگی.
درسته که نام فابل شما نازنین هست ولی نام اصلی آن احتمالا یه چیز دیگست.روی اون فونت مورد نظر دوبار کلیک کنین تا باز بشه.در پنجره باز شده در ردیف اول مقابل Font Name نام فونتتون نمایش داده شده (مثلا B Nazanin) که به همون صورت در سیستم شناخته میشه.نقل قول:
در خود Equation حالت های مختلف اندیس گذاری رو اورده.از آنها استفاده کنیننقل قول:
شما عکس هارو از روی سیستم خودتون در ورد پیست کنین نه از اینترنت. اگر از اینترنت پیست کنین لینک آن عکس پیست میشه.نقل قول:
دوست من بیشتر این سوالات بارها در این انجمن پاسخ داده شده.در فرومهای ایرانی هم هیچ تاپیکی به اندازه این فروم غنی نیست.اگر کسی از مدیران گاهی واسه جواب نمیاد واسه اینه که اون سوال قبلا جواب داده شده حالا به هر نحوی. با این حال غرضی در کار نبوده و من به نوبه خودم از شما عذر خواهی میکنم.نقل قول:
بسیار عالینقل قول:
شما عکس هارو از روی سیستم خودتون در ورد پیست کنین نه از اینترنت. اگر از اینترنت پیست کنین لینک آن عکس پیست میشه.
بعد از رو سیستم که پیست کردم دیگه بره تو کامپیوتر دیگه اجرا بشه نمایش داده میشه؟
نیازی به فایلی چیزی دیگه ای نیست؟
معمولا اگر یکراست از صفحات وب به ورد کپی کنین عکس ها بصورت لینک ذخره میشن.شما بهتره اون عکسها رو در سیستمتون ذخیره کنین و سپس از سیستمتون داخل ورد کپی کنین.این طوری مشکلی در هیچ سیستمی پیش نمیاد.موفق باشیننقل قول:
سلام
میخواستم یک فایل ورد رو که یک صفحه هست بذارم صفحه ی اول n تا فایل ورد چطور باید اینکارو کنم؟
دوم اینکه یک کلمه رو میخوا به یک کلمه دیگه تغییر بدم چطور با استفاده از یک میانبر اینکارو انجام بدم؟
ممنون :n16:
سلامنقل قول:
اگه درست متوجه شده باشم : برای اضافه کردن یا ادغام فایلای ورد از insert object استفاده میشه - از منوی insert ( قسمت text) ،
object و بعد text from file رو انتخاب کرده و فایل وردی که می خواهید بیاد اولش رو انتخاب کنید
برای جایگزینی هم میانبر :
Replace = ctrl+H
لینک زیر آموزش این کار هست:نقل قول:
کد:http://phow.ir/5644_%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%DB%8C%DA%A9-%DA%A9%D9%84%D9%85%D9%87-%D8%B1%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D9%84-%DB%8C%DA%A9-%D9%85%D8%AA%D9%86-%D8%AF%D8%B1-word-%D8%A7%D8%B5%D9%84%D8%A7%D8%AD-%DA%A9.html
اقا جطور باید جدول رو تا پایین صفحه کشید؟
من یک جدول ایجاد کردن و می خواهم طول اون ور به اندازه طول ورقه ا 4 قرار بدنم یعنی لب به لب!