نقل قول:
یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بدید
Printable View
نقل قول:
یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بدید
خدمت شما:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این airflow که قرمز زده برای دماست؟ ایا مشکل سازه؟ اخه دو تا از هاردهای من اینطوریه
نقل قول:
بله برای دما است حتما یک فن زیر هارد بزارید
برای اون ارور هم نرم افزار hdd regenerator رو دانلود و نصب کنید و یک اسکن معمولی از طریق داس انجام بدید و نتیجرو بگید
اره قاب رو برداشتم وقتي هاردو وصل ميكنم چن ثانيه كار كيكنه و بعد مثل يه هارد مرده بدون صدا و به نظر ميرسه موتورش كار نميكنه به حالت استندباي ميره ويندوزم كه بالا مياد هاردو نمياره .نقل قول:
یعنی کلا قاب هارد رو برداشتین ؟
برای بستن دوباره هارد اول از همه مطمئن بشید که روی پلاتر خاک نشسته باشه سپس به اندازه یک نیم دور پیچ ها رو بپیچونید برق هارد رو وصل کنید و بزارید در این حالت به مدت سه ساعت هارد کار کنه سپس پیچ ها رو سفت کنید
یعنی بعد چند ثانیه کار کردن موتور هارد از کار میفته و دیگه دیتکت نمیشه در بایوس اگه اینطوری باشه اول از همه با یک پاور دیگه تست کنید اگه درست نشد یا سوکت برق هارد ایراد داره یا ایراد از برد است یا خود موتور هاردنقل قول:
اونکاری که گفتم تست کردید ؟
سلام
دوتا هارد ساتای یک زیرخاکی دارم که مدتهاست خرابند،جایی که ساکنم (بوشهر) امکان تعمیرش نیست ،شخصی یاجایی رامیشناسیدکه بشه ازطریق پست هارد روبراشون بفرستم تا برام تعمییر کنند،
1.WD Caviar Blue 320GB Sata WD3200AAJS
2.Maxtor DiamondMax Plus 9 120GBSATA
البته میدونم که اینها دیگه ارزش تعمییر ندارند ولی اطلاعات داخلشون رو میخوام اخه بالا پایین کردن محتویاتشون برام نوستالوژیکه!!!
هارد اول محل اتصال کابل برق دچارسوختگی شده وبه احتمال قوی با تعویض برد مشکلش حل میشه ولی هاد دوم فکرکنم مشکل هد داشته باشه ،اخرین بار یادم میاد خیلی تلق وتلق میکرد وهرچه زورمیزد نمیتونست محتویات پارتیشنهاش را نشون بده.بهرحال لطفا راهنماییم کنید،البته اطلاعات چندان باارزشی داخلشون نیست ولی دوست دارم دوباره بهشون دسترسی داشته باشم.درضمن اگه درمورد براورد هزینه تعمیر یا بازیابی دیتا هم اگاهم کنید ممنون میبشم.
آقا جواب نداد هر کار و هر مرحله ای رو انجام میده ارور میدهنقل قول:
با سی دی ویندوز xp سیستم رو بوت کنید برید تو recovery mode دکمه 1 رو زده اینتر کنید و سپس بنیوسید fixmbr ببینید این راه جواب میده یا نه فقط هارد مشکل دار به سیستم وصل باشهنقل قول:
سلام. هارد لپتاپ من ضربه خورد و بعد از ریستارت، اون صفحه آبی میاد با این عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اطلاعات درایو c رو تونستم خارج کنم. البته بعضی فایل ها خراب شده بود و کپی نمی شد.
درایو c رو فرمت کردم دوباره اومدم روش ویندوز بریزم ارور داد.احتمالا بخاطر بد سکتور هاش باشه.
چطور می تونم الان روش ویندوز بریزم؟
رو درایو های دیگه جا ندارم.
نه اون کارا رو نکردم به نظرم میاد مشکل از هد یا همون چشم خواننده باشه وقتی باز میکنم قسمت بیرونی صفحه ها قرار میگیره . موقع وصل کردن هارد شروع به چرخش میکنه اما پس از چند ثانیه که احتمالا به این دلیل که خواننده رو صفحه درست قرار نمیگیره از کار میافته .نقل قول: