چک کن ببین دانلود پلاست فعال هست؟نقل قول:
حتما هم با 1544 تماس بگیر و بگو و هم اینکه داخل پنلت یه شکایت بنویس تا بهتر رسیدگی کنن
Printable View
چک کن ببین دانلود پلاست فعال هست؟نقل قول:
حتما هم با 1544 تماس بگیر و بگو و هم اینکه داخل پنلت یه شکایت بنویس تا بهتر رسیدگی کنن
بله فعاله
راستش من که تا ۲-۳ روز دیگه بیشر نیستم
۷۵ گیگ هم مونده
طرح ۱ مگ ۳ ماهه بود
مهم نیست ما بقیش هن باطل میشه اما این دزدی ها وجود داره
سلام
کسی از سرويس اينترنت پرسرعت 4 مگابيت غيرحجمي ويژه97(آستانه مصرف منصفانه 1200 گيگ در ماه) ) استفاده می کنه ؟ کیفیت اون چطوره؟ تا کی این طرح وجود داره ؟
همونطور که خودت تجربه کردی آسیاتک خیلی گردن کلفت و دزد هست...نقل قول:
امیدوارم ISP جدیدت بهتر باشه
کیفیت خوبه سرعت هم برای من همون 4 مگی که گفته هست
...........
سلام دوست عزیز
این سرویس تون رو جدید گرفتید؟
از شبانه اش راضی هستید؟
نقل قول:سلام دوست عزیز
این سرویس تون رو جدید گرفتید؟
از شبانه اش راضی هستید؟
منم تایید میکنم, آسیاتک دزد ماهریه
خودم هنوز آسیاتکی ام, این قرارداد قدیمی تموم شه صد درصد میرم
کسی از دوستان هست که هنوز از سرویس شبانه استفاده کنه؟
دوستان عزیز توجه داشته باشید سایت های داخلی ترافیک نیم بها فعلا حدود 500 سایت مثل خبرگزاری فارس و تسنیم و صداوسیما و ... بیشتر نیستند. پس همه سایت هایی که دامنه .IR دارند (البته دامنه IR اصلا ملاک داخلی بودن سرور نیست و ممکن است سایتی با دامنه com یا net شامل ترافیک نیم بها باشد مثل تبیان) یا حتی سرورشون داخل ایران است شامل این طرح نمی شود.
دوستان من میخوام سرویس 8 مگ اسیا تک رو بگیرم 3 ماهه تو شیراز...که زده 1200 گیگ حجم منصفانه.
الان یعنی 600 گیگ ترافیک بین الملل دارم یا کمتره؟
بله. همه حجمای آسیاتک FUP هست و نصف اون مقدار میشه ترافیک خارجینقل قول:
سلامنقل قول:
وقتی گرفتید لطف کنید و یه گزارش از وضعیت سرویس برای اطلاع سایر دوستانی که می خوان استفاده کنند بدید.
درود
برای استفاده از اینستاگرام و تلگرام و ... که فیلم ها قطعی نداشته باشه کدوم سرویس را پیشنهاد میکنید که سرعت خوبی داشته باشه ؟
در وهله اول باید توجه کنین که آسیاتک اکثر مواقع سرعت تک کانکشن پایینی داره و حتی با سرویس 16 مگ هم ممکنه به مشکل بخوریننقل قول:
آسیاتک رو پیشنهاد نمیکنم به هیچ وجه :n35:نقل قول:
برید سراغ شرکتی که به مشتری هاش احترام بزاره و دزدی نکنه یا حداقل کمتر از آسیاتک دزد باشه :n24:
واقعا بنظرم شهر به شهر و منطقه به منطقه فرق میکنه.نقل قول:
برای من خیلی خوب از آب دراومده و اینستا و تلگرام که چیزی نیست اصلا خیلی راحت توی یوتوب رزولیشن 1440 بدون بافر شدن و همچنین فیلم 1080 با حجم های 12-15 گیگ از طریق Plex استریم میکنم و کوچکترین مشکلی ندارم.
سرویس 3 ماهه 16 مگ 1.25 ترا رو گرفتم.
برای گیم ایده آل نیست لینک پریدن زیاد اتفاق میوفته و بازیتون رو خراب میکنه. خودم برای بازی از TD ایرانسل استفاده میکنم خیلی خوب و استیبله.
موفق باشید :n16:
محتوای مخفی: اسکرین شات
آسیاتک اصلا من به شدت مشکل دارم، جالبه که من با جند نفر دیگه آسیاتک داریم همه مشکلاتمون تقریبا یکسانه. دونفرشون تخلیه کردن رفتن شاتل تک کانکشن و این مسائلشون خیلی بهتر شده.
نقل قول:
خب بله همه ISPها شهر به شهر شاید کیفیتشون فرق بکنه
ولی اینکه مثل آسیاتک هر جور دلشون میخواد قوانین و قرارداد مشترکین رو به نفع خودشون تفسیر میکنند و یا با پروفایل شما بازی میکنند و حجم شما رو میخورن هیچ جا به بدی آسیاتک نیست
مثلا الان شما 16 مگ گرفتی که آخرین سرعتش هست ولی اگه 2 یا 4 یا حتی 8 مگ گرفته بودی انقدر اذیتت میکردن تا بری سرعت بالاتر و گرونتر رو ازشون بخری
سرعت تک کانکشن هم که واقعا افتضاح هست توی آسیاتک
من هم قبلا شاتل داشتم و به مراتب از نظر سرعت بهتر بودنقل قول:
الان هم بعد از تمام شدن این سرویس فعلی که دارم حتما از آسیاتک دزد میرم
بازهم آسیتک سرعتم کم کرده, سرویس 8مگ رو 4مگ بسته
باید بازم 1544 زنگ بزنم 20 دقیقه بحث کنم, هر چند هفته اینکارو میکنه
فکر میکنه همه از پشت کوه اومدن, متوجه نمیشن
اتوماتیک اینکارو می کنن ، زنگ بزن بگو خط رو نزاره رو اتوماتیک بسته به کشش تنظیم نشه!نقل قول:
سالهاس این کارو میکنن, صد بار زنگ زدم موقتا درست میشه تا اینکه بازم...نقل قول:
نقل قول:دقیقا من هم همین مشکل رو دارم و وقتی با پشتبانی صحبت میکنی طوری حرف میزنه که انگار دارن لطف میکنند به ما اینترنت میدن و باید شکرگزار باشیم که کلا قطعش نکردن :n04:نقل قول:
شرکت کثیف تر از اینها سراغ ندارم و این حرف رو از کسی میشنوید که همه ISP ها رو تست کرده
سلام وقت بخیر خسته نباشیدنقل قول:
ببخشید به چه نحوه توی netflix ویدیو استریم میکنید؟! با کدوم ....؟!
ممنون میشم یه توضیحی بدین تشکر
من این سایتو قبلا دیدم:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصویری که گذاشتم از نت فلیکس نیست.نقل قول:
روی سیدباکس نرم افزار Plex رو نصب کردم و هر تورننتی رو که اضافه میکنم دسته بندی میشه و میتونید با کلاینت Plex روی هر دیوایسی استریم کنید.
علاقه مند بودید برای پیاده سازیش میتونم کمکتون کنم و بنظرم از نت فلیکس خیلی ارزونتر در میاد و اینکه از زیرنویس فارسی هم خیلی خیلی خوب پشتیبانی میکنه.
سرویسم هم 16 مگه ولی خطتم تا 12 آپ میشه
محتوای مخفی: تصویر از محیط plex
سرعت 512 بعد از اتمام حجم منصفانه رو چند بسته میشه؟
آخه اون وسطا سرعتو باز گذاشتن و بعد از اتمام، رو یک مگ بستن.
هنوز هم همونطوره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
------ را اینجا فعال کنید البته باید بخرید . یه روش دیگه هم هست بعضی از کشور ها هنوز مشکل پخش نت فلیکس ندارن مثل رومانی .
اکانت نت فلیکس هم شراکتی بخرید ...(من با دادشم که اروپاست یکی داریم البته اون پرداخت می کنه و من تو ایران بهش ما به تفاوت میدم )
هستن .... زیادی که که سرور های استریم برای نت فلیکس - هولو - پرایم امازون - بی بی سی ...دارن .....ولی همه پولی هستن و البته در زمان های خاصه هیچ وقت جلوشونو نمی تونن بگیرن
من سالهاست هر چی میخوام فورا دانلود میکنم, خرج netflix و اینها رو نمیدمنقل قول:
پسرم آلمان اشتراک netflix و amazon داره, باید صبر کنه اونا فیلم یا سریال جدیدی stream کنن
در عرض چند ساعت از زمان پخش همونو فورا مجانی دانلود میکنم
سلام
این جریان تلفن ثابت آسیاتک چیه؟اگر تلفن ثابت بگیربم سیم کارت میده؟با این سیم کارت میشه ازاشتراک ای دی اس ال که داریم استفاده کنیم؟
جریان چیه چرا پروفایل گیم رو برداشتن پینگ افتضاحه اینجوری فایده نداره اسیاتک که... خیلی بد میشه بدون پروفایل گیم ... تازه با پروفایل گیم مشکل داشتیم
ممنون بابت توضیحاتتون متوجه شدمنقل قول:
سلام چشم.نقل قول:
من سرویس 8 مگ با حجم منصفانه 1200 گیگ 3 ماهه رو گرفتم 160 تومن.
بعد از پرداخت پول دقیقا یک روز بعد فعال شد.
منتهی به دلیل نویز خط بنده به درخواست خودم خط رو روی 6 مگ بستن و فعلا هم راضیم.
با 6 مگ سرعت دانلود حدود 650k و پینگ همms 70 هست.
اون 1200گیگ میشه 600 گیگه واقعی بنظرم یه ماه, سه ماه بخریم قیمت فرقی نداره تخفیفی تو کار نیس
از کجا میشه فهمید یا چک کرد که پروفایل گیم برات فعال هست یا نه؟نقل قول:
سلام
بچه ها سرویس های آسیاتک پهنای باند روی عدد سرویس فیکس هست یا همه سرویس ها تا 16 مگ بازه ؟ مثلا سرویس 4 مگ تا 16 مگ بازه یا تا 8 مگ بازه ؟
ممنون
روی عدد سرویس فیکس هست .نقل قول:
سلام دوستان این آسیاتک هم مثل های وب بسته هایی شبیه به نیترو داره ؟؟
جایی نزده تو مانیتورینگ خودشونه 2 هفتس میگن مشکل پیش اومده ، دیروز زنگ زدم یکی میگفت جمع شده یکی میگفت هفته دیگه درست میشه... پروفایل گیم نباشه مفت نمیارزه اسیاتکنقل قول: