بستگی داره مورد داریم یارو 8 گیگ دان دارهنقل قول:
معمولیش هم 2.5 گیگه
Printable View
بستگی داره مورد داریم یارو 8 گیگ دان دارهنقل قول:
معمولیش هم 2.5 گیگه
اتفاقا تو عصر انتقال يه آشنا داريم از سهامداراش يا مديراشه انگار گفت تا 20 مگ برات باز ميزارم اما مشكل اينه كه خطم داغونه اينقدر نمي كشه. پس تو جاي من حالشو ببر روزبه.نقل قول:
سلامنقل قول:
من هم مشكل شما دارم حتي يك خط دبگه اسم نوشتم بازم همينه اگر از مخابرات محل دوري هيچ كاريش نميشه كرد اگرم كافوي مخابرات خرابه بايد پارتي كلفت داشته باشي من چندبار مخابرات رفتم با مديرش تا سيم بان حرف زدم كاري نمي كنند يعني سوادشو ندارن. اگر منزلت كنار مخابرات بود تا 20 مگ راحت مي كشيد. شما هم ديگه فكرشو نكن شانسه ديگه مگر اينكه يه روزي بودجه بدن مركز ديتا نقطه به نقطه بزنن و فيبر نوري تا دو منزل بكشن وگرنه بايد بسوزيم و بسازيم.
Sent from my iPhone using Tapatalk
الان شما دو تا کابل رو به هم تابوندین؟ :n04:نقل قول:
کابل فویل دار داریم تا کابل فویل دار ، نوع کابل (مدل دقیقش) و کیفیتش مهم هست
منم نویز زیاد داشت خطم ، 100 متر کابل belden cat6 گرفتم و رفتم از داخل خود تقسیم مخابرات سیم کشیدم تا خونه و بعد سه تا شاخه دادم بهش یکی به مودم و دو تا واسه پریز های تلفن و انتهای کابل های مربوط به پریز تلفن هم اسپلیتر گذاشتم
مشخصات کابل:
cat6 (شما میتونی cat5 هم بگیری ، برای تلفن چندان فرقی نداره)
23awg (سطح مقطع سیم های داخل کابل - از 23awg کمتر نگیر بیشتر شد اشکالی نداره)
SFTP (یعنی هم فویل و هم شیلد بافتنی (جنس جفتششونم المینیوم باشه نه مس))
الکی هم کابل رو تاب نده یا نپیچون یا زاویه تند نده (زاویه پیچش همیشه کمتر از 90 باشه) ، یه جفت سیم به هم تابیده از داخل کابل انتخاب کن و استفاده کن و بقیه رو کار نداشته باش(یعنی موازی نکن با اون جفت سیمی که استفاده میکنی یا ... - بعدا اگر خط اضافه کردی میتونی از این جفت سیم های اضافه استفاده کنی واسه خط های جدید) ، اتصالات رو هم محکم انجام بده و یا ترجیحا لحیم کن
البته دقت کن که رفتن سر تقسیم مخابرات غیر قانونی هست و باید در اصل از انتهای اون سیمی که بالای دیوار خونتون میاد بگیری ...اسپلیتر هم جنس خوب بگیر هر 6 ماه تا یک سال هم باید عوض کنی چون خازن هاش بعد از مدتی نشتی میده و فرکانس فیلتر تغییر میکنه ...
من با این کار ها snr margin ام روی ریت 8 مگابیت از 6 رسید به 12.5
در ضمن بگو واست روی dslam مدلاسیون رو بزارن روی g.dmt (یا g.992.1 ) و interleaving و trellis رو فعال کنند تست کن اگر snr ات بالاتر رفت بگو روی همین بزارن باشه (فقط همینو تیک بزنن و تیک adsl و adsl2 و ... رو بردارن)
اقای علی پور من چه کابلی بگیرم خوبه(برای سیم کشی داخل منزل)؟
چند ماه پیش 15متر سیم تلفن معمولی گرفتم و از سر خط کشیدم به مودم(روکار) ولی انقدر بی کیفیت و نویز بالا بود که 2مگ هم آپ نمیکرد!
قیمت حدودی هم اگر داری بگو(متری چقدر؟).:n16:
سلام دوستان
من پارس آنلاین آلان دارم پینگش خوبه حدود 150 تا 130 ولی داره ترافیک تعرفه ها رو همین طور کم می کنه با همون قیمت قبل می فروشه
بیشتر استفاده من برای بازی آنلاینه پینگ برام خیلی مهمه پینگ های وب چطوره؟
سرویس 2 مگ یا 8 مگ می خوام بگیرم 1 گیگ درماه با یک فشفشه 30 روز 40 گیگ
همون کابل شبکه بهترین هست که مشخصات نمونه رو بالا گفتم ، کابل شبکه برای فرکانس های بسیار بالاتری از فرکانس تلفن طراحی میشه ...نقل قول:
قیمت بستگی به مشخصات دقیق کابل و کیفیتش داره و متراژی که میگیرین ، الان دقیق قیمت ندارم ولی فکر کنم حدود 1700 تومن باشه ...
امروز بدجور سرعت داغون و پینگ بالاست
Sent from my iPhone using Tapatalk
های وب از شب سرعتش افتضاح شده
دوستان برای شما هم پینگ که میگیرید مرتب تایم اوت میده وسطش؟
خیلی داغونه به خاطر همین خیلی طول میکشه صفحات وب رو بالا بیاره!
مشکل سراسریه انگار همه شرکت ها افت سرعت دارن امشبنقل قول: