آقا می شه به من به گید چی کار کنم تا 360 زود گرم نکنه؟
آقا می شه به من به گید چی کار کنم تا 360 زود گرم نکنه؟
پیر شدیم و قیمت پایین نیومدش!
یعنی میشه منم 360 بخرم؟!:)
از روش های cooling استفاده کنید!نقل قول:
دستگاه رو جای مناسب بزارید.
از دستگاه به جای کولرم می شه استفاده کرد! D:
ای بابــــــــــــــــــــــ ــــــا!!!!!!
من بت من رو گرفتم گزاشتم رو سیستم که دشبورد آپدیت شه ولی نشد و یه صفحه سفید اومد و یه آرم x box وسطش....
حالا چی کار کنم؟؟؟؟ ای خــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــدا !!!!
دوستان دو چیزی که مدل الیت اضافه داره نسبت به مدل پرو یعنی:کابلHDMI+مبدل صدا ، چی هستن و به چه دردی می خورن؟
یعنی شما می گی قدرت پردازش کارت گرافیک های امروزی مثل 275 جی تی ایکس حداقل 2 برابر ایکس باکسه اما با توجه به مشکلات نصب و اجرا روی پی سی، کنسول رو ترجیح می دید. درسته؟نقل قول:
که البته این مورد هم با اینکه کنسولی ها معمولا عنوان می کنن اما حداقل برای من که اصلا پیش نمیاد. یعنی اصلا به خاطر ندارم آخرین بار کی بازی رو گرفتم که نصب نشده یا مشکل اجرا داشته. به علاوه برای بازی های pc هموار پچ های مکمل ارائه می شه که کیفیت بازی رو بهبود می ده. همچنین مزیت بزرگ بازی های پی سی قابل ویرایش بودنشونه. مثلا برای دو عنوان مشخص تر مثل جی تی ای و pes چیزی در بازی نیست که نتونید تغییر بدید. هر کاراکتر و مکان و شی رو می تونید از طریق برنامه های جانبی به بازی منتقل کنید
حداقل نه ولی میشه گفت 2 برابر هست. بلهنقل قول:
خب شما خودت که PC بازی میکنی بگو چند وقت طول کشید تا بازیه ی GTA IV روی PC بدرستی نصب و اجرا بشه !!؟؟؟
من میگم حدود 6 ماه یا حتی بیشتر.
خود بنده 4 نسخه بازی رو عوض کردم ولی باز درست نشد.
چرا نیست ؟!!؟؟! برای بازی های Xbox هم Patch هایی عرضه میشه !!! البته نه همه ی بازی ها و نه در DVD یا CD یا بصورت یک فایل قابل دانلود , بلکه وقتی شما یک بازی رو داخل Xbox گذاشته و میخواهید با آن LIVE بازی کنید بعضی مواقع از شما درخواست update بازی رو میکنه .
خب سیاست Microsoft هم به همین خاطر هست که شما نتونی هیچ تغییراتی رو در بازی اعمال کنی !!! وگرنه نمیومد بازی رو طوری
طراحی کنه که زمانی شما DVD رو داخل Rom یک PC میزارید با یک Video روبرو بشید که میگه "این بازی مخصوص Xbox 360 هست"
برای بازیه PES هم براحتی میشه Patch های مختلفی رو به صورت فصلی قرار بدن تا از طریق LIVE دانلود بشه.
خب کابل HDMI که برای نمایش تصاویر (HD (480,720 و (Full HD(1080i,1080p به کار میره .اینم از عکس :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبدل صدا هم برای تبدیل فیش های R و L به یک فیش (AUX (3.5mm که برای صدای Stereo هست استفاده میشه.اینم از عکس:
به هر حال قابل ویرایش بودن بازی های پی سی مزیت خیلی بزرگیه. به علاوه قدرت خیلی بالاتر گرفیک. در واقع ایکس باکس تو سال 2005 مونده. در حالی که قدرت کارت های گرافیکی روز به روز بیشتر می شه.نقل قول:
بازی جی تی ای هم من اولین نسخه که گرفتم دو ماه بعد از عرضه بازی به راحتی بازی کردم و کرک سالمی براش اومده بود. قبلش هم با چند عملیات ساده می شد بازی کرد. البته توجه کنید که مشکلات به خاطر نسخه غیر اصل بودنه. ولی اگه بخواد مقایسه بشه نسخه اصلی مقایسه می شه که دیگه این مشکلات هم وجود نداره. به علاوه بازی جی تی ای شاید ازین لحاظ پر مشکل ترین بازی سال بود.
به علاوه مثلا انتقال یه دونه سیو روی کنسول چه قدر برای شما مشکل آفرینه؟ شما براحتی می تونید به شبکه live متصل بشید و بازی رو آپدیت کنید؟ در صورتی که بازی های پی سی رو به راحتی می شه آپدیت کرد چون هر پچی عرضه می شه کرکش هم موجوده
درسته . اگه به جواب من در پستی که از خودم نقل کردید توجه کرده باشید منم دقیقا همین حرف رو زدم !! که گرافیک ها بسیار قدرتمند هستن اما به علتنقل قول:
کار نشدن اختصاصی بازی روی اونها در بعضی مواقع به مشکل بر میخورن. چون اکثر بازی ها از روی Xbox360 به PC پورت میشن و
همین کار باعث بروز مشکلاتی خواهد شد.البته نه همیشه. حتی اکثر بازی ها PS3 از روی Xbox360 پورت میشن !! و به خاطر همین هست که یک بازی در Xbox360 با سرعت 60 فریم در ثانیه و همون بازی رو PS3 با 30 فریم در ثانیه Render میشه.
کی گفته Xbox360 تو سال 2005 مونده !!!!؟؟؟؟؟ یا خداااااااااا !!!
خب شما Xbox360 نداری و نمیدونی چطور دستگاهی هست !!! از سال 2005 تا الان 100 ها بازی منتشر شده که هر کدوم با جلو رفتن زمان بهبود پیدا کرده !!!
در حال حاضر بازی Gears of Ware 2 که یکی از پر جزئیات ترین و بهترین بازی ها که هم از نظر Game Play و هم از نظر گرافیک بوده , برای ساخت اون فقط از 65% توان Xbox360 استفاده شده !!!! که این میتونه نوید بخش بازی های با گرافیک بیشتر و جذاب تر برای ما باشه !!!
در صورتی که در Gears of War 1 فقط از 40% توان Xbox 360 استفاده شد است
خب این نظر شماست که ایجاد تغییرات در بازی یک کار جالب و سرگرم کننده ای هست !!
خیلی ها هستن که حتی از Cheat برای بازی خود استفاده نمیکنن چه برسه به Patch و این حرفها.
واسه انتقال SAVE ها هم مشکل داشبورد هست که MS این امکان رو برای Xbox360 نذاشته !! و شاید در آینده فکری به حالش بشه.
ببخشید وارد بحثتون می شم، ولی این امکان برای 360 و ps3 هم هست، با این تفاوت که دیگه کرک نمی خواد!نقل قول: