ممنونم دوست عزیز
اره فکر خوبی بود
منم فردا نامه رو آماده میکنم فکس میکنم
اگر حقوق کادر 5 هزار تومن کم بود که دنیا رو بهم میریختن
حالا وظیفه اصلا مهم نیست....
Printable View
ممنونم دوست عزیز
اره فکر خوبی بود
ممنونم دوست عزیز
اره فکر خوبی بود
نقل قول:
اساتید محترم من پدرم قراره فردا واسه کسری رزمندگی اقدام کنه ، باید بره تهران یا یگان خدمتی (قزوین) ؟؟
این روند چقد طول میکشه؟
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
دوستان تو رو خدا یکی جواب بدهنقل قول:
سلام دوست عزيزنقل قول:
به احتمال زياد اعزامت ميوفته آبان 95
اونی که گفتم درکل مبلغ خالص دریافتی هست ، مبلغهای دیگه مثل مالیات و حق لباس و ... ازش کسر شدن ! یه سری فرمول های مسخره و گیج کننده داره !نقل قول:
سلامنقل قول:
از نظر سنی که مشکلی نداشتید ؟! متودلد 72 به بعد و از این قضایا ! ؟
شما باید یک برگ اشتغال به خدمت از یگانتون بگیرید و اون رو به پدرتون بدید تا نامه رو به یگانی که خدمت کردن ببرن تا نامه کسری رو صادر کنن
اصلا مشخص نمیکنه ! اما به طور متوسط همونطور که دوستمون گفتن 6 ماه یا 4 ماه بعد . اگه دنبال تعجیل هم بودید هر ماه بعد 15 مراجعه کنید به +10 و پیگیر باشیدنقل قول:
متولد 70 هستم. ممنوننقل قول:
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
بچه ها من مستقیم وارد یگان شدم مرامخ لویزان باستوان سومی....بازتقسیم میشم اونجا؟تقسیماتش چه جوریه؟تهران میفتم؟
ممنون میشم کامل راهنماییم کنید
اوکی پس مشکلی نیست و انشاالله تکمیل بتونی کسری هارو بگیری :n39:نقل قول:
دوستان من دوره کد پدافند هوایی اصفهان خوردم. کسی اطلاع داره چه جور جاییه؟ و این که گوشی باخودم ببرم؟ مرسی.
چطور ممکنه فرزند چهارم معاف شه 09386504973نقل قول:
نقل قول:
فرستاده شده از HUAWEI Y330-U11ِ من با Tapatalk
منم دوره کد خوردم تکاور پرندک اگه کسی رفته اونجا وضعیتش رو برام پیامک بزنه09386504973تاریخ دهم اردیبهشت 95 هم موقع اعزاممه رشته مهندسی کشاورزی هستم
فرستاده شده از HUAWEI Y330-U11ِ من با Tapatalk
بچه ها کمک کنید....لطفانقل قول:
سلام میخوام تو دوره خدمت ادامه تحصیل بدم چه جوریاس میخوام درسامو پاس کنم!:n02:
سلام
من متولد 68 ام و هجده ماه خدمتم.
پدرم 8 ماه جبهه خدمت کرده و میخوام برم دنبال کسری که حدود 2 ماه بهم کسری تعلق میگیره.
میخوام بدونم بعد از اینکه گواهی اشتغال به خدمت رو گرفتم چقدر طول میکشه تا نامه کسری بیاد و کسری رو بخوابونم؟
به نظرتون با توجه به مدت زمان کمی که باقی مونده (حدود 100 روز تا تصویه قانونی) ارزش داره برم دنبال کسری؟
یه سوال دیگه هم دارم،
الان حدود 3 هفته عکس و فتوکپی دادم منشی گروهان که یه نامه گروهانی بزنه برای گواهی اشتغال به خدمت؛
هر روز ازش سوال میکنم میگه نامه رو زده اما پیش منشی های گردان که میرم میگه نامه رو نزده و داره دروغ میگه.
به فرمانده گروهان هم گفتم مساله رو ، اما اونم پیگیری نمیکنه.
به نظرتون چی کار باید بکنم؟ برم پیش بازرسی یا .....؟
دوستان سلام
تمدید کردم واسه برج 4
یه سوال داشتم اینکه اگه واسه امریه ثبتنام کنم ولی بعدا به دلایلی نخوام برم آیا مشکلی پیش میاد ؟؟؟؟
اگر کارت ایثارگری پدرت داشته باشی. چند روز زمان میبره تا بتونی مدارک ثبت کسری جور بکنی بعد اون یک ماه پروسه دادن نامه کسریت طول میکشه. چند روزم زمان میبره تو پلیس+10 ثبت بشهنقل قول:
اگر زرنگ باشی و مدارکت جور باشه خوبه بری دنبالش
آقا وقتی میرم تو یگان باید نواری چیزی به شلوار مسخرمون بدوزم؟؟؟؟نیرو زمینی هستم///
سلام دوستان برای اینکه بخوایی تسویه کنی باید دوماه مونده به خدمتت باید بری دنبال کارای تسویه میشه بگید چه کارایی رو باید انجام داد؟
با تشکر
اره وقتی میری تو یگان متناسب با اون یگان یه نوار باید بزنی
دوستان یه سوال ما که درجمون شده گروهبان یکی اگه تو پادگان رسته اداری باشیم وضعمون چطوره میزان ساعت دو ازاد باشیم در ضمن ما هم افسر محسوب میشیم؟
سلامنقل قول:
بسته به یگان شرایط فرق میکنه ! برید از کارگزینی بپرسید بهتره !
بعضی از یگانها 2 ماه یا 45 روز یا کمتر (1 ماه تا 10 روز ! ) قبل از پایان خدمت ازتون عکس پایان خدمت رو میگیرن تا براتون درخواست صدور کارت کنن که بعد از پایان خدمت سریعتر کارتتون بیاد . بعضی از یگان ها هم فقط روز ترخیص عکس رو میگیرن و بنابراین کارتتون دیرتر بدستتون میرسه !
بستگی به شرایط پادگان داره ! رسته ی سرباز جز موارد عملیایتی و حفا و ع س در بقیه ی موارد زیاد کاربردی نیست ! میتونه رستتون پیاده باشه ولی تا 2 بعد از ظهر کار اداری کنید و بعدش ازاد باشید! شرایط یگان ها متفاوته .نقل قول:
خیر، درجه دار محسوب میشید ! البته در اصلش سرباز چه ستوان یک باشه چه سرباز صفر ، سربازه ! درجه برا ابگرمکنه ! :دی
سلام دوستان
من به یکی دو تا از ادارات دولتی همدان سر زدم برای امریه و گفتن که فعلا مجوز جذب سرباز ندادن بهمون (سال های قبل میگرفتن ولی برای امسال فعلا مجوزش صادر نشده از ستاد کل)
نامه درخواست امریه هم برده بودم براشون ولی قبول نکردن ازم گفتن که میگیریم امیدوار میشی بیخودی...
خواستم بدانم که راهی هست که بدانیم راست میگن یا خالی بندیه و نگه داشتن واسه آشناهاشون؟؟؟
سهمیه ادارات واقع در شهرستان برای سرباز رو ارگان اصلی توی تهران مشخص میکنه یا هر اداره توی شهرستان ها خودشان درخواست مجوز جذب n سرباز رو میدن??
دفترچه رو پست کردم و تاریخ اعزامم افتاده برج 6. ماه مناسبی برای امریه هستش؟؟ چون برای امریه 60 روز باید قبل اعزام مدارک رو بفرستن فکر کنم مناسب باشه؛ برای آموزشی هم از نظر هوا خوبه. و میتونم 2 ماه هم عقب و احتمالا جلو بندارم
کسی اطلاع نداره از این؟نقل قول:
دوستان سلام
کسی میتونه در شهری جز شهر محل سکونت و جایی که ازش برگه ی اعزام به خدمت
بگیره، برای سرباز معلمی اقدام کنه؟!
اگر اون شهر، شهر محل تولدش باشه و بومی اونجا حساب بشه چی؟ قبولش میکنن؟
با تشکر مهران...
میشه اقدام کرد، اما بومی بودن خیلی مهمه و من حتی امتیازم از یه نفر بیشتر شد اما چون اون بومی بود ترجیحش دادن. توی بخشنامه امسال زده بودن اولویت با متقاضیان بومیه.نقل قول:
فکر کنم محل سکونت رو برای بومی بودن محاسبه میکنن.
سلام دوستان
ی سوال دارم خیلی فوریه ممنون میشم رفقا کمک کنن
من دو هفته پیش دفترچه پست کردم و تاریخ اعزامم هست 19 برج 3 تقریبا 1 ماه و ده رو زیگه...
میخوام ببینم میتونم تاریخ اعزامم رو عقب بندازم مثلا برای برج 5 باشه؟؟
اخه تصمیم گرفتم شاید برم دانشگاه تا اونموقع دیگه بتونم ثبت نام کنم..
چیکار کنم؟؟
اگه اشتباه نکنم تا دوبار میشه تمدید کرد البته من اعزام لیسانس ها رو در جریانم که اول هر برج زوجه حالا میتونی یه سر بری به اضافه ده دیگه دقیقشو بهت میگهنقل قول:
هی ما هم چند روز دیگه سر یگانیم فقط تو این مدت دو ماه و خورده ای خدمت خیلی تجربیات یافتم
اول از هه اینو برادرانه میگم اولین روزی که میتونید برید خدمت دفترچه پست کنید یعنی با همون دیپلم هر چی زودتر بریش بهتره
هر چند خدمتت سخت تر باشه ولی ارزششو داره چون هر چی سنت بره بالاتر وابستگیات و گرفتاریات بیشتر میشه
خصوصا الان که دیگه در دانشگاه ها به روی همه بازه و رقابتی نیست به شخصه حاضر بودم الان پایان خدمتم تو جیبم بود ولی ترم 1 دانشگام بودم
سلامنقل قول:
عالیه، ممنون - ظاهرا محل تولد هم یک پارامتر بومی بودن تلقی میشه. :)
۱۲- افرادی که حداقل دارای یکی از ویژگی های زیر باشند، داوطلب بومی تلقی می گردند.
الف: شهرستان محل تولد داوطلب و یا همسر وی با محل مورد تقاضا برای خدمت سرباز معلمی یکی باشد.
با تشکر مهران...
سلام دوستان کسی میدونه رسته عمران و استحکامات چه شکلیه؟ اگه میدونی یا دارید یه عکس بزار ید ممنون میشم
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
سلام دوستان کسی میدونه رسته عمران و استحکامات چه شکلیه؟ اگه میدونید یا دارید یه عکس بزار ید ممنون میشم
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
سلام دوستان.
بنده دوره تکمیلی بسیج رو طی نکردم ولی تو فرم وضعیت خدمت گفتم که رفتم؛ اگه اول میخواسم پذیرش سپاه بگیرم گفتم اگه شد میگیرم نشد هم به ...
الان پیگیر امریه شدم ولی میترسم این دروغ اگر امریه شدم امریه رو به بوووق بده.
چون من شنیدم که مثلا امریه های خاتم النبیا رو اگر کارت سبز داشته باشن میفرستن کرج و اگر نداشته باشن میفرستن یزد.
سوالی که دارم اینه که اگر مسانی که به کرج رفتن اونجا مدرک کارت سبز نداشته باشن امریه شون به بوق میره یا تو همون کرج بعد از دو ماه میرن سر امریه شون؟؟؟؟
البته من برای یه ارگان دیگه که ربطی هم به سپاه نداره اقدام کردم.... اینم بعنوان مثال گفتم....
خوب یه هفته هم از آموزشیمون گذشت .
یه سری موارد و خاطرات از این یه هفته رو که برای خودم جالب بود و ممکنه به درد کسایی که در ماه های اینده اعزام شن بخوره رو میگم
اموزشی من تو پادگان جوادنیای قزوینه که تنها پادگان مربوط به وزارت دفاع هست . فوق دیپلم ها به بالا تو یگانی جدا بودن و این یگان هم 4 گروهان بود که هر کدوم حدود 100 نفر بودن هر چند این پادگان معروف به هتل جوادنیا هست ولی خوب هر چقدر هم هتل باشه بازم سربازیه و مشکلات و سختی های خاص خودش داره
دو سه روز اول خیلی سخت گذشت . یه سری قوانین که شاید هم مسخره به نظر برسه ولی بدجور در اجراشون سخت گیری و نظارت میکردن و کوچکترین بی نظمی با برخوردشون مواجه میشد .مثلا موقع انکارد کردن تخت خط ملحفه یکی دو سانتر اینور اونور بود برخورد میکردن. پوتینت بندش اینطوری باشه وسایلت به فلان شکل تو کمد چیده شه و ... ساعت 9:30 همه باید رو تختشون بودن و یه دقیقه دیر میکردی 3 ساعت مجبورت میکردن بیرون وایسی . حالا که هوا خوبه ولی تو زمستون بیچاره ای
اعصاب خرد کردن قضیش ساعت 4:30 بیدار شدنه منی که معمولا تازه 3-4 صبح میخوابیدم حالا باید بلند شم رفتارشون هم محترمانه بود همیشه و هیچ توهینی به شخصه ندیدم بکنن به کسی . دستشویی و حمومشون هم تمیز بود غذاشون هم انصافا خوب بود و فراتر از تصورم بود . فکر میکردم غذاشون یه جوری باشه که به محض اینکه اولین قاشق بخوری بریزی دور ولی به جز یه بار که کوکو سبزی بود شام و نصفه خوردم بقیشو تا ته خوردم .
من معاف از رزم هم هستم که کلا رژه و این چیزا تعطیله. تو این دو روز اخر که بقیه رژه میرفتن ما مشغول کندن علف و این چیزا بودیم :n09: که مثلا تو تابستون افتاب شدیدتر میشه اتیش نگیره ولی خوب به معاف از رزم ها کف درجه میدن . تو امتحانا و تیراندازی چه بالاترین نمره بگیریم چه پایین ترین نمره فرقی به حالمون نمیکنه و همون کف میدن
دیروز که اولین مرخصی رو دادن یعنی به معنای واقعی کلمه معنی ازادی رو درک کردم:دی قشنگ یه هفته از دنیا عقب بودیم و هیچ خبری نداشتیم که تو این یه هفته تو مملکت چی گذشته . سخت ترین روزای اموزشی که هفته اولش باشه گذشت و دیگه روزای اسونتری در پیش داریم و به خصوص برای ما معاف از رزم ها که فقط کلاس های دانش پایه همون کلاس های دانشگاه هست رو در پیش داریم . در کل اگر مشکل دارید و درجه هم براتون مهم نیست معاف از رزم رو بگیرید که خیلی اسون میشه اموزشی ایشالله همه به خوبی و خوشی سربازیشون تموم کنن:n16:
واقعا هفته اول آموزشی یکی از سخت ترین دوران زندگی هست@
بیشتر به خاطر تغییرات ناگهانی هستش که در زندگی آدم اتفاق افتاده مثلا من شب اول اصلا خوابم نبرد و شب دوم 2 ساعت خوابیدم و شب سوم حدود 4 ساعت و شب های بعدی تونستم بخوابم کامل:n33:
بعد از 2 هفته کاملا سیستم بدنی شما منطبق میشه و مشکل خاصی نخواهید داشت!!!
دلم برای آموزشی واقعا تنگ شده حاضرم به جای یک نفر که الان آموزشی هست برم :n10:
کسی نظری نداره؟؟؟نقل قول:
اگه ارگان نظامی بود و بخاطر اینکه برگه سبز ندارم ولی خلافش رو گفتم اظافه خدمت میدادن مهم نبود برام ولی میترسم امریه جور بشه ولی بخاطر این به فنا بره...
اصلا آیا این گزینه برگ سبز که تو فرم وضعیت خدمت هست توی سیستم نظام وظیفه ثبت میشه یا نه؟؟؟
نه خیر مجردم ولی درجم ستوان 2 هستش.نقل قول:
البته امریه هستم ولی این فکر نکنم تو حقوق تاثیر داشته باشه.
نقل قول:
من و چند تا از دوستام، چندماه قبل اعزام دنبال امریه بودیم و هر چند هیچکدوم امریه نشدیم ولی میشه گفت تا حدی با سیستم آشنا شدیم. این که میگن مجوزش صادر نشده یه جور دروغ مصلحتی هست! اینا اول باید درخواست بدن تا براشون مجوز صادر بشه
اداره ها عموما علاقه ای به نیروی امریه ندارن چون باید کلی وقت برای آموزش نیروی امریه بذارن، در حالی که سرباز بعد از 3-2 سال از اداره میره و باید یکی دیگه رو براش پیدا کنن. همینطور اینکه سرباز چون حقوق درستی نمی گیره خیلی دل به کار نمیده و چون نمی تونن مثل نیروی عادی اخراجش کنن باید هر جوری هست تحملش کنن که اینم باز مزید بر علت هست. در ضمن کار خاصی هم ندارن که بخوان به سرباز بدن و عملا سرباز بیکار میمونه
از این طرف هم چون سازمان ها دولتی هستن و بودجه اشون از دولت میگیرن، براشون فرقی نمی کنه به کارمند برجی 10 میلیون بدن یا به سرباز برجی 100 تومن! اگه میذاشتن شرکت های خصوصی امریه جذب کنن اوضاع خیلی بهتر میشد
ولی تو شرایط فعلی امریه گرفتن در درجۀ اول به داشتن پارتی با نفوذ بستگی داره
جدای بحث امریه، برج 6 یکی از بدترین زمان ها برای آموزشی هست! هم گرمای وحشتناک تابستون رو دارید (که تقریبا تا آخر دوره هست)، هم احتمال زیاد رژۀ 31 شهریور (که باعث میشه از اول دوره فشار بیارن که رژه یاد بگیرین و اگه اونروز بد رژه برین تا آخر دوره سرویستون میکنن!) و هم اینکه تموم برنامه های آموزشی مثل اردو رو کامل براتون اجرا می کنن.
برج 4 (بخاطر ماه رمضون) یا برج 8 (بخاطر هوا) بهتر هست
ببینین داشتن موبایل برای سربازهای بومی کلا ممنوع هست.نقل قول:
برای سربازهای غیربومی هم بهتره از کارگزینی یا دژبانی بپرسین. چون بعضی جاها (بخصوص مناطق محروم که پادگان تلفن نداره) اجازه میدن سرباز موبایل ساده (بدون دوربین) داشته باشه. بعضی جاها نه
بهرحال اگه اجازه بدن فقط گوشی ساده (بدون دوربین) میذارن که شما می تونین آخر هفته مرخصی بگیرین و از شهر یه موبایل 50-40 تومانی با یه سیم کارت بخرین.
دقیقا! منم اشتباه کردم و همون موقع دیپلم نرفتم!نقل قول:
رسته خیلی مهم نیست. اگه اشتباه هم بزنی چیزی نمیگن.نقل قول:
انکارد و مرتب کردن کمد رو تا دو سه هفته آخر آموزشی جدی میگیرن بعد دیگه خیلی سختگیری نداره. البته تا اون موقع دیگه خودتون عادت کردین و خودکار صبح تختون رو مرتب می کنین :n02:نقل قول:
ولی پوتین رو تا روز آخر خدمت سختگیری روش دارن! یکی از دوستام سه روز مونده بود به آخر خدمت که بخاطر درست نبستن بند پوتی 2 روز بازداشت شد و بخاطر این دو روز بازداشت، 6 روز اضافه خدمت رفت تو پاچش!!
در مورد مرخصی آخر هفته هم واقعا موافقم!! اصلا انگار از قفس آزاد میشی :n31: حالی که داره قابل وصف نیست!!!
سلام دوستان
میخواستم بدانم کسانی که امریه ارگان غیر نظامی هستند آموزشیشون چند روزه؟؟؟
آخه یکی از دوستام که برج 12 سال قبل اعزام شد و برای آماده کردن لباس نظامی برگشته بود گفت که اونجا بهشان گفتن که امریه های بعد دو هفته آموزشیشون تمامه...
راسته آیا؟؟؟؟
سلامنقل قول:
برای من اینجوری نبود همون رفتاری رو با بقیه می کنن اصلا فرقی نداری تا لحظه تقسیم عین همین
:n09: