تجدید نظر داره پایین شکایت... قاطع برو بگو دارن دروغ میگن.نقل قول:
Printable View
تجدید نظر داره پایین شکایت... قاطع برو بگو دارن دروغ میگن.نقل قول:
دوستان یک مشکل . من در باز کردن سایت مشکلی ندارم . اما وقتی تو گوگل سرچ میکنم . مثلا تصویر هیچ تصویری برام نمیاره . یا انقدر سرچ تو گوگل برام کنده ..مال شما هم همینطوره ؟:n03:
داداش مشکل خودتو وقتی نمیتونن حل کنن میخوای مشکل همرو حل کنی؟نقل قول:
همگی پورتارو تخلیه کنید... این پارس کلا مثل اسراییل مارو ضعیف گیر اورده... راهش تخلیه هست... باور کنید لحظه تخلیه میتونید راحت نفس بکشید... این کارشناساشون انگار تو دستور کارشون اومده مشتریارو راضی کنن تا از پارس بره!!!!
فلانی -کارشناس لایه یک ..
بیسانی کارشناس لایه 2 به 1
......
به پشتیبانی تماس گرفتم میگم حاج خانم سرویس مارو ببند رو 7!!!! الان رو 6 هست.. میگه اگه رو 6 هست میندمش رو 4 یا 9!!!!! فقط یه ساعت التماس کردم ار رو 6 برنداره یارو میگه اقا -- کردید!؟!!! میگم عزیز دل فلانی کارشناس پایه یک و تریلیتون گذاشته رو این... طرفو اصلا نمیشناخت....
یکی دیگشون اومده تو سیستمم میگه اقا تنها دلیل اینی که سرعت شما کمه تو شب اینه که نویزت میرسه به 13 ! خط رو بسته رو 4 مگ بازم سرعت 50 کیلو هست... میگه دیدی بهتر شد... ؟ الان میزارمش رو 2 تا بهتر هم بشه... یعنی وقتی زنگ میزنم 10 20 تا ان یکاد فوت میکنم تو کپشون تا بلکه اذیتم نکنن... حل مشکل پیشکش
ندارهنقل قول:
فقط نوشته بازگشت و انصراف از شکایت
از بس بیدر و پیکر شده... بابا کسی نتیجه نمیگیره! بیلیو می...نقل قول:
256 پارس انلاین ..چطوره ؟تازه امروز وصل شد واسم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان میخوام شکایت کنم 195 باید این قسمت کدومو انخاب کنم نوع شکایت !!!!!! ؟؟؟؟
بعدش من 512 محدود دارم سرعتم در حد 32 کیلوبایت هستش دانلود به کنار .........:n04:
خطت تا چند مگ میکشه؟نقل قول:
بین ساعات 2 بامداد تا 7 صبح تست بگیر بزار
از صبح تا الان پارس انلاین کله اهواز قطع است
من که درخواست تخلیه دادم دیروز ، ولی هنوز تخلیه نشده
هرچیم زنگ میزنم ، پشتیبانی همش مشغوله
گِل بگیرن کله شرکتشونو
توی پیج محمود واعظی هم کامنت گذاشتم دیروز جواب نمیده :|
سلامنقل قول:
نه عزیز منتقل میشه
این بسته های هدیه درست مثل اینکه شما ترافیک اضافی بخری و اگه همش رو مصرف نکنی به ماه بعد منتقل میشه
مثل اینکه متوجه شدن تقصیر خودمونه جنبه نداریمنقل قول:
طرف به محض اینکه متوجه شده همچین باگی وجود داره رفته 20 تا یوزر ساخته خوب معلومه اونا که هویج نیستن جلوش رو میگیرن
نه اینو راست میگه پهنای باند بهشون نمیدننقل قول:
البته تقصیر خودشون هم هست نباید همه خطها رو روی 9 مگ ببندن که پهنای باند کم بیارن
سرعت صفحات https در واقع صفحاتی که از پروتکل ssl استفاده میکنن مخصوصا اونایی که در سرورهای خارجی هستن رو به شدت کاهش دادن دلیل این کندی همینهنقل قول:
البته این فقط مربوط به پارس نیست و فکر میکنم همه isp این کار رو کردن
راه حلش هم یکی استفاده از چیز شکن و یکی هم ست کردن dns
پاک بشه...
زنگ زدم به پشتیبانی گفتم مشکل دارم همش time out میده پینگم از 9 مگ بستنش روی 4 مگ الان خوب شده ولی من نمیدونم شب تو دانلود رایگان باعث نمیشه سرعت دانلودم بیادش پایین و نتونم با سرعت بالا دانلود کنم اگر مشکل ایجاد میکنه زنگ بزنم بگم همون 9 مگ ببندنش
جالبه از عصر به بعد یک دفعه چنین مسیری ( ترکیه) برام اومد و به طور خیلی خوبی توی بازی روانه . فقط تایم اوت های لحظه ای fix بشه اونوقت یک raid 25 man و LoL کیف میده : p
محتوای مخفی: Trace
تست شاتی که توی امضاته بیشتره :n01:نقل قول:
زنگ بزن بگو برات 9 مگ ببندن
نویز داشتی خطت رو پایین تر بسته که حل بشه دیگهنقل قول:
یه عکس از status مودم بذار تا ببینم خطت 9 مگ رو میکشه یا نه
خط ما 9 مگ میکشه ؟ سرویس دو مگ دارم
بلهنقل قول:
اینجا مشخص نکرده که تا چه سرعتی رو میکشه ولی اینطور که من میبینم وضعیت خطت خوبه وتا 9 مگ رو جواب میده
سلام خطم زیاد نویز داره. چیکار کنم ؟
فاجعس این خط تلفننقل قول:
مودمو ببر بیرون وصل کن یا یه سیم مستقیم از بیرون بزن به مودم ببین چطور میشه حواست باشه سیم برق کنارش نباشه
رفیق اول از همه تمام دستگاه هایی رو که به خط تلفن هست قطع کن ببین تغییری میکنه یا نه ؟نقل قول:
بعدش برو سراغ سیم تلفن همونطور که فرشاد گفت اگه تونستی ببر دم در مودمتو چک کن ببین فرقی میکنه یا نه ؟
اتصالات زوج رشته داخلی با زوج رشته ای که از جعبه مخابرات اومده رو چک کن اگه اکسید شده با یه چیزی تمیزش کن که اتصال درست بر قرار بشه
چک کن که سیم تلفن از نزدیکی کابل برق ، کابل LNB مـــاهـواره ، پمپ آب ، لامپ مهتابی و هر چیز دیگه ای که باعث نویز انداختن روی خط میشه رد نشده باشه
زنگ زدم پشتیبانی نهرون 508 نفر جلو من بود منم بیخیال تماس شدم:n19::n19::n21:
دقت کردین وختی نت قطع میشه مرکز فروش استان و پشتیبانی استان کلا خطش مشغوله
بعد از قطعی امروز
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام من یه مشکلی دارم گاهی اوقات سایتارو که باز می کنم در هم بر همه علامت سوال نشون میده به جای محتوای سسایت فقط با فیلترشکن باز میشه کسی می دونه قضیه چیه؟
همه دستگاه ها رو قطع کردم بعد چک کردم فرقی نکرد.نقل قول:
مودم رو ببرم دم در بعد چطور نیوز رو چک کنم ؟
اتصالات دم در خط تلفن رو چک کردم, سیم ها یکم اکسید شده بودن, اکسید رو تمیز کردم الان یکم نویز بهتر شده ولی بازم زیاده.
بعد خونه من با مخابرات حدودا 3 کیلومتر فاصله داره, میتونه دلیل نیوز فاصله زیاد تا مخابرات باشه ؟
attenuation ت خیلی زیادی اگر 3 کیلومتر با مخابرت فاصله داشته باشه باید attenuation ت دور و بر 30 باشه .احتمالا مشکل از سیم کشیه .ببر دم در تست کن ببین وضعیتش همینه ؟نقل قول:
جان من 508 نفر ور سر کاری میگی یا واقعا 508 نفر تو صف بودن؟! :n13:نقل قول:
کش مروگرتکو پاک کن مشکلت رفع میشهنقل قول:
سایتی هم که فیلتر نیست و قاطی باز میشه با گرفتن کلید ctrl+f5 می تونی درست ببینیش
موضوع ربطی هم به فیلتر نداره اصلاً
گاهی طول سیم کشی ربطی به فاصله ماشینی تا مخابرات نداره. چون معلوم نیست مخابرات از کجاها سیم رو دور سر خودش چرخوندهنقل قول:
دوستان من دانلودام با idm رو 99 درصد گیر میکنه و تموم نمیشه
جریان چیه؟
مودم رو بردی سرخط با لپتاپ یا گوشی نویز رو چک کن. با تمیز کردن اکسید چقدر تغییر کرد نویزت؟نقل قول:
عجیبه واقعا...سرعت سرور داخلی به زور به 100 میرسه همین الان ولی سرور خارجی تا 700 800 هم میره :n17:
60db بود الان شده 57db.نقل قول:
کامپیوترم دسکتاپ هست, لپتاپ ندارم.
ظاهرا زیر ساخت بدجوری مشکل پیدا کردهنقل قول:
بعضی از دوستان من هم از سایر isp ها خیلی مشکل دارن همچنین خودم
تایم اوته که همینجوری میاد
غلط نکنم دارن آزمایشهای نهایی رو انجام میدن که نت ملی رو راه بندازن:n04:
شما فاصلت از مرکز مخابراتی خیلی زیاده اون چیزی که من دیدم بیشتر از 3 کیلومتر میشهنقل قول:
راه حلها رو هم دوستان گفتم دیگه سیم تلفن نباید از کنار سیم برق یا هر چیزی که باعث نویز بشه رد بشه
تعویض سیم کشی هم میتونه موثر باشه
بعد شما مودم رو ببر سر خط دوباره مودم رو به یه لپ تاپی چیزی وصل کن یه عکس از status مودم بذار تا ببینیم اصلا ارزش داره سیم کشی رو عوض کنی
پس دورغم چی بود رفیق:n06:نقل قول:
نه داداش فاصله تا مخابرات درست هست, شایدم زیاد گفته باشم.نقل قول:
بنظرتون مودم رو عوض کنم نویز بهتر میشه ؟ در حال حاضر یه مودم TP Link ساده دارم که 2 سال پیش خریدم. هر روز چند بار نت دیسکانکت میشه و تا مودم رو ریست نکنم نمیتونم کاکنکت شم.
چقدر قطعی داریم ما! به سبک فردوسی پور .....:n09:
جالبه رفیقم از شاتل تو مرکز ما هست اونم همراه با من قطع شده بود.... دارم این مدت یه چیزایی میبینم که باور نمیکنم:n28:
شما با سرعتت مشکلی نداری ؟ راضی هستی؟ الان خطت حتی 1 مگ هم نمیکشه . مشکل قطعی در مرحله بعد قرار داره . مودم هم خیلی توی کاهش نویز تاثیر ندارهنقل قول:
بعد از پاتکی که پارس آنلاین زد نمیخوای امضاتو عوض کنی؟:n02:نقل قول:
حذف شود لطفا