مبارکه. شما از کجا سرویس گرفتی ؟ چقدر زمان برد از استارت فسخ تا راه افتادن سرویس جدید ؟نقل قول:
Printable View
مبارکه. شما از کجا سرویس گرفتی ؟ چقدر زمان برد از استارت فسخ تا راه افتادن سرویس جدید ؟نقل قول:
بابک جان تو بخش پیشنهادات نوشتم. کافیه؟نقل قول:
باشه قبولنقل قول:
امیدوارم موفق باشید ولی یکم هم ملاحظه ی این مخالفین رو بکنید و با اون چندتا موافق هم برخورد کنید
البته میدونم که تلاشتون بر اینه که عدالت رعایت بشه:11:
آزادیت مبارک:40:نقل قول:
کاملا. و بسیار متن کامل و بی نقصی هم بود . ممنون.نقل قول:
ممنون،بعد از اینکه دوره ام تموم شد دیگه شارژ نکردم ،اینترنت ماهواره ای گرفتمنقل قول:
آزادیت مبارک:40:[/QUOTE]
ممنون،امیدوارم شاتل درست شه یا شما هم بری جای دیگه تا طعم آزادی رو حس کنی :10:
راستی شکایت چی شد؟
نقل قول:خیلی خیلی خوشحال شدم که از دست شاتل ..***** ...**** خلاص شدینقل قول:
یکی از دوستان قرار بهم پیام بده اگر چیزی دستگیرم شد خبرتون میکنم شاید امشب
داداش اگر دوستداری بگو رفتی کجا ؟
متاسفم که ظرفیت بحث کردن بعضی دوستان انقدر پایینه که سریعا بحث به تهمت و افترا و بدو بیراه کشیده میشه.
بنده گفتم سرعت اینترنتم خوبه و مشکلی با شاتل ندارم،دوستان همه ناراحت شدند.یعنی تعریف کردن از چیزی یا کسی انقدر کار بدیه؟
به نظر من این تاپیک مخصوص کسانیه که با شاتل مشکل دارند نه همه مشترکین.من 2 نفر دوستان دیگه ام رو میشناسم که اونا هم مثل من تقریبا مشکل خاصی با شاتل ندارند و مطمئنم که اصلا نمیدونند که همچین تاپیکی وجود داره.
می خوام بگم بنده قبول دارم که خیلی از دوستان با سرعت و پینگ و آپلود و .... شاتل مشکل دارند و حق هم دارند اما اینجور که ما فقط در حال انتقاد و فحش و بد و بیراه به شاتل هستیم که چیزی رو عوض نمیکنه.
بابک جان لطفا یه سری به تاپیک های دیگه بزنید مثل صبا نت و پارس آنلاین.ببنید اونجا هم همین وضعه.اکثر دوستان در حال بد و بیراه گفتنن.نتیجه این میشه که کسی که میخواد اینترنت بگیره نمیفهمه بالاخره کدوم شرکت خوبه چون......تو کشور ما به نظرم جایی برای تعریف و تمجید نمونده هر کسی بیشتر و بهتر انتقاد و تمسخر کنه مقبول تر واقع میشه.نقل قول:
الان هر کسی بیاد تاپیک رو ببینه منصرف میشه از گرفتن سرویس از شاتل.
من سرعتم توی شبها مشکلاتی داشته حتی قطعی و افت سرعت و ...ولی اکثرا خوب بوده.امشب یه تست میگیرم.
اینطوری هر کسی که بخواد اینترنت بگیره نمیفهمه بالاخره کدوم شرکت از همه نظر بهتره.
خیلی ها بحق از شاتل ناراضیند خیلی ها هم نیستند و انتقادها معمولا چندین برابر تعریف و تمجیده.
در کل فکر میکنم پای کامپیوتر مشکلات کشور هیچ وقت حل نمیشه و نخواهد شد.
نه تاپیک ماله همه است. من اینو تضمین میکنم. هر کس چه ناراضی چه راضی میتونه نظراتش رو کاملا زادانه ( با رعایت قوانین انجمن) مطرح کنه.نقل قول:
به نظر من این تاپیک مخصوص کسانیه که با شاتل مشکل دارند نه همه مشترکین
:20::2:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:16::39: :16::2:
داداش بابک اینم برای گل روی شما:نقل قول:
در کل فکر میکنم پای کامپیوتر مشکلات کشور هیچ وقت حل نمیشه و نخواهد شد.
1-کوشش اولین وظیفه انسان است. گوته
2-بردن همه چیز نیست ؛ امّا تلاش برای بردن چرا . وئیس لومباردی
3-افتادن در گل و لای ننگ نیست. ننگ در این است که آنجا بمانی. مثل آلمانی
4-قوی ترین اهرم ها، اراده است. اسمایلز
5-مشکلی که خوب تشریح و حلاجی شده باشد نصفش حل شده است. چارلز کیترنیک
6-به من بگو نگو ، نمیگویم ، اما نگو نفهم ، که من نمی توانم نفهمم ، من می فهمم . دکتر علی شریعتی
7-من هرگز نمی نالم…قرنها نالیدن بس است…میخواهم فریاد بزنم…!اگر نتوانستم سکوت میکنم…. دکتر علی شریعتی
8- تنها کاری که میتوان کرد اطلاع رسانی است. جکسون:31:
این مزغون لینکش چیه بریم یه باحاشون گل بگیم و سنبل بشنویم ؟ :31:نقل قول:
خدا رو شکر من هم فسخ کردم و به زودی خطم از رانژه این شرکت ( اهم ) خارج میشه ، باور کنید الان که با Dialup اومدم هیچ فرقی تو مرور page ها با adsl ... نداره ! ( روز ، شب که این Dial هزار برابر بهتره ) ...
آزادی ...
منم همینطورنقل قول:
دیروز درخواست قطع دادم
دانلود شبانه..........نقل قول:
Eco 512
بنده از شاتل حقیقتا راضی هستم....امیدوارم مشکل دوستان هم هر چه زودتر حل بشه.
ساعت 1:49
مشکل ما که داره حل میشه . داریم میریم جای دیگه می گیریم !
پس همه سرعت رو برای خودتون اختصاصی کردین دیگه ؟
بچه ها لطفا شما هم از pingtest.net پینگ بزارید ...........
کد:http://www.pingtest.net/result/51416842.png
سلام به همه دوستان:10:
این تست تقریبا ساعت 5 صبحه:
و همچنان محدودیت پابرجاست:31:
ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــ
برای شنا کردن به سمت مخالف رودخانه، قدرت و جرات لازم است . وگرنه هر ماهی مرده ای هم می تواند از طرف موافق جریان آب حرکت کند." دکتر علی شریعتی"
ما هم به سلامتی شبانمون به 5KB/s محدود شد ولی روزها همچنان 240KB/s.
دریافت + ارسال رایگان آذر: 3.5GB
دریافت + ارسال رایگان آبان: 12.2GB
دریافت + ارسال رایگان مهر: 6.6GB
دریافت + ارسال رایگان شهریور: 4.8GB
همه دارند فسخ میکنند.نقل قول:
خیلی از بچه ها که الان اینجا نیستند هم فسخ کردند و اکثر کسایی که اینجا هستند برای اعتراض اومدند ولی از بچه هایی که فسخ کردند دیگه کسی حال و حوصله اش را نداره بیاد اطلاع رسانی کنه.
چند روزه دیگه خط من رو جمع میکنند.
فکر کنم بعدش دیگه منم این فروم را به دست پشتیبانان نفوذی شاتل در این تاپیک بسپارم.
ولی کار بیهوده ای دارند میکنند چون مشتری به محض اینکه سرویسش رو تحویل بگیره خودش میفهمه که اوضاع از چه قراره؟
شاتل به درد پول دارهایی میخوره که فقط اینترنت را برای ایمیل زدن و چت کردن میخواهند و هیچ وقت متوجه قطعی های پی در پی و و سرعت پایین آن نمیشوند؟
اما این رو بدون شاتل دروغگو :
اعتباری که در این سالها کسب کردی رو مدیون کاربران حرفه ای اینترنت هستی که الان آنها را داری اذیت میکنی. !!!
کاربران حرفه ای هستند که برای تو مشتری های زیاد جمع کردند.
و کاربران حرفه ای هستند که مشتری های تو را بر باد میدهند.
به این موضوع فکر کن ...
دانلود شبانه ما هم به سلامتی به 5KB/s محدود شد ولی روزها همچنان سرعت دانلود 240KB/s هست.
مقدار دانلود + آپلود رایگان آذر: 3.5GB
مقدار دانلود + آپلود رایگان آبان: 12.2GB
مقدار دانلود + آپلود رایگان مهر: 6.6GB
مقدار دانلود + آپلود رایگان شهریور: 4.8GB
تایید میشه من یه زمانی حدود19 نفر مشترک به شاتل معرفی کردم که اون زمان سرویسهاش خیلی خوب بود ولی الان چی افتضاح افتضاح چهارتا مشتری دور خودش دیده فکر کرده خبری هست!نقل قول:
این یه تست:
کد:http://s1.picofile.com/file/7197012468/zzz14.png
كد رهگيري: XXXXXXXX
متن شكايت:وضعيت شكايت: تعرفه مصوب در كميسيون 49 به عنوان + adsl2 پايه از طرف شركت ارائه مي شود.با توجه به اينكه ضريب اشتراك 1 به 10 جهت اين سرويس مورد تاييد قرار گرفته است، كيفيت سرويس با همين نرخ اشتراك سنجيده مي شود. با توجه به بررسي هاي انجام شده، اكثر كاربران در طول ساعات شب، ترافيك را با ضريب اشتراك اعلام شده دريافت كرده اند. لازم به توضيح است در صورتي كه كيفيت سرويس از حد اعلام شده، پايين تر باشد مشمول SLA خواهد بود. بررسي شكايت تنها در مورد شماره تلفن XXXXXXXانجام شده و در خصوص عنوان بقيه شاكيان، مي بايست مستندات و شماره ارتباط ذكر گردد.کد:http://www.faupload.com/upload/90/Mehr/21-25/shatellll.jpg
من اصلا الان سرویسی از شاتل ندارم که بررسی انجام داده باشن:2:کد:http://www.cra.ir/portal/Home/Default.aspx?CategoryID=1c23b39b-60c4-41f5-a8ce-b0cf3835b64d
سلامنقل قول:
با اینکه دلم از شاتل خیلی خونه و دوباره شبها محدود شدم، اما حرف های شما یکم نامردیه:
اولا اینکه پینگ بنده تو روز و حتی خیلی از شبها با سرور های داخلی زیر 100 هست بااینکه مودمم وایرلس هست.
ثانیا خیلی ها هم که با speedtest.net تست گرفتن، پینگ اونها هم زیر 90 بوده.
ثالثا pingtest.net هنوز سرور ایران نداره برای همین پینگ افراد در بهترین حالت حدودا 240 در میاد و بر این اساس نمی توان با پینگ داخل کشور مقایسه کرد.
رابعا به نظر من مشکل ما با شاتل فقط محدود کردن در ساعات رایگان هست و گرنه نسبت به سرویسم به غیر از این مشکل جدید پکت لاس، من به شخصه مشکلی تو روز ندارم.
حالا منم چندا تست با اسپید تست و پینگ تست می ذارم:
تست با سرور تهران:
تست با سرور باکو:
در آخر درسته شاتل در حق ما نامردی کرده و در قانونی یکطرفه میزان دانلود شبانه رو محدود کرده اما ما باید هم خوبی ها هم بدی های شاتل رو بگیم.
سپاس
من نمیدونم شیوه کار سایت چطوریه . چطور میشه یه پیشنهاد رو پیگیری کرد ولی تو قسمت پیشنهاد ها هم نوشتم.
دوستان هی بیایم بگیم پینگم اینطوریه و سرعتم کمه و اون بیاد بگه مال من زیاده به کجا میرسیم؟
بیاین یه نظر سنجی از کاربرا بکنیم. pcworld با تعداد زیاد اعضاش میتونه یه جامعه اماری خوب باشه. میتونیم توضیع کاربرا رو توی شرکت های ISP ببینیمو ببینیم کاربرا از کدوم شرکت راضین. بقیه کاربرا هم میتونن از سرویس های خوب بهره ببرن و از شرکت های دزد جدا بشن...
دوستان این صداهای کوچیک به جایی نمیرسه . من نمیگم این پیشنهاد خوبیه ولی از دست رو دست گذاشتن و غرغر گردن بهتره.
یا لاقال پیشنهادی بدین که ما رو به یه جایی برسونه وگرنه رسوندن صفحات از 3560 به 4560 کاری نداره.
سرور داخلی به چه درد میخوره ؟ یاهو تو ایرانه یا گوگل ؟ یه پینگ از فرانسه بگیر ببین اوضاع چطوره ...نقل قول:
اولا اینکه پینگ بنده تو روز و حتی خیلی از شبها با سرور های داخلی زیر 100 هست بااینکه مودمم وایرلس هست.
تنها خوبی شاتل : پشتیبانی قدرتمند و منسجم ! خود آریا رسانه تدبیر رو میگم نه نماینده هاش ...
البته پشتیبانی پیرامون مسائلی که بر خلاف منافع شاتل هست رو نباید در نظر بگیرید . وگرنه پشتیبانیش هم میاد زیر صفر .
واسه من سرعت شبانش خیلی خوب بود، طوری که 3 شب پیش حدود 2 گیگ دانلود کردم.
ولی الان 2شبه که تقریبا هیچی نمیتونم دانلود کنم!! دلیلش چیه؟؟
حرف شما کاملا درستنقل قول:
اما منظور من گوشزد کردن اشتباه بودن مقایسه ی بین تست پینگ با سرور داخلی و خارجی بود.
در ضمن در ادامه نوشتم در بهترین حالت با خارج حدودا 240.
طبق قانون نامردیه شاتل، به خاطر دانلود زیاد در ساعات رایگان محدود شدید!نقل قول:
تو قراردادی که امضا کردیم همچین محدودیتی ذکر شده بود؟نقل قول:
من چیزی یادم نمیاد!
تایید میشه توی سرویسهای اکو همچین قانونی نیست!نقل قول:
برای همین میگم نامردی دیگه. حالا بستگی به شانس و میزان دانلودو منطقه تون داره که کی آزاد بشی، شاید 5 روز شاید 10 شایدم بیشتر.نقل قول:
نه ولی اینقدر بد مزخ(..)ف داره که راحت میتونند کلا سرویست رو قطع کنند .نقل قول:
تو قراردادی که امضا کردیم همچین محدودیتی ذکر شده بود؟
من چیزی یادم نمیاد!
خیلی باحاله.خیلی باحاله ....نقل قول:
دوستان چه جوری میشه پسورد اکانت رو عوض کرد؟
سلام به همه ی بچه های پی سی ورد... من 3 ماه پیش اومدم اینجا ازتون کمک خواستم که از چه شرکتی ای دی اس ال بگیرم بهتره؟ ولی هیچ کس جوابمو نداد. منم از لایزر گرفتم. اصلاااااااااااااا راضی نیستما اصلا.پشتیبانیش خیلی ضعییفه زنگ که میزنی 10 دقیقه کمتر جواب نمیدن . من 256 ماهی 3 گیگ دارم, سرعتم بیشتر از 32 نمیشه. از من به شماها نصیحت, از لایزر نگیرید.
حالا دوباره اومدم کمکم کنید. میخوام از یه شرکت دیگه بگیرم, یا شاتل یا پارس انلاین. کدوم بهتره؟
Help ME Plz