همه میتونن بخرننقل قول:
ولی یکماهه هست
برو تو تمدید سرویس اونجا هست
شاید چندماهشم بیاد
1 به هست یعنی 600 گیگ
Printable View
همه میتونن بخرننقل قول:
ولی یکماهه هست
برو تو تمدید سرویس اونجا هست
شاید چندماهشم بیاد
1 به هست یعنی 600 گیگ
طرح قدیمی تا شهریور 97 دارم, دیگه هزینه تا شهریور ندارهنقل قول:
این یه ماه ویژه نوروز بگیرم اون طرح باطل میشه, حیفه
نمیشهنقل قول:
رو گزینه از انتهای سرویس بزن موقع خرید
میشه از آخر سرویست فعال بشه
تا الان من دوباره تمدید سرویس کردم و انتهای سرویس زدم و هر دوبارش بعد چند روز خودش سرویس جدید برام فعال شده و کل زمان و حجمم از دستم رفته و با وقت گذاشتن های زیاد و تماس مکرر که اصلا برام بصرفه نبوده و اعصاب خوردی فقط با هزار تا شکایت در 195 فقز حجمم رو اضافه کردن نه زمان رو و این شرکت اسیاتک حتی وقتی اشتباهی هم میکنه با وجود اینکه براش امکان اضافه کردم زمان و حجم هست با توجه به اشکالات خودشون حاضر نیستن و مشترک رو تا حد زیادی اذیت میکنن و متاسفانه در کشور ما فقط یه تنطیم مقررات وجود داره بخش شکایات که اونها هم عملا هیچ قدرتی برای جبران مشتری بکار نمیگیرننقل قول:
با 4 مگا بیت سرعت باید از ضبح تاشب سیستم یا لپ تاپ روشن باشه و زمان یکماه خودتو اسیر کنی و مدام سرکشی کنی تا شاید بتونی نصفشو دانلود کنی مگر قانع باشی روی این سرعت و بخوای توی یکماه یه مقدار مشخص ده تا لینک مورد نظرتو که از قبل میدونی چیه دانلود کنی شاید بدرد بخوره اون موقع.نقل قول:
تا الان من دوباره تمدید سرویس کردم و انتهای سرویس زدم و هر دوبارش بعد چند روز خودش سرویس جدید برام فعال شده و کل زمان و حجمم از دستم رفته و با وقت گذاشتن های زیاد و تماس مکرر که اصلا برام بصرفه نبوده و اعصاب خوردی فقط با هزار تا شکایت در 195 فقط حجمم رو اضافه کردن نه زمان رو و این شرکت اسیاتک حتی وقتی اشتباهی هم میکنه با وجود اینکه براش امکان اضافه کردم زمان و حجم هست با توجه به اشکالات خودشون حاضر نیستن و مشترک رو تا حد زیادی اذیت میکنن و متاسفانه در کشور ما فقط یه تنطیم مقررات وجود داره بخش شکایات که اونها هم عملا هیچ قدرتی برای جبران مشتری بکار نمیگیرننقل قول:
سلام دوستان ایا برای محاسبه دقیق بسته شبانه حتما قبل از ساعت ۲ مودم یکبار باید خاموش روشن بشه؟؟؟
من یه بسته شبانه گرفتم ۲ شب دانلود کردم در کمال ناباوری از حجم بسته ام ۳ برابر کم شده به جای ۲ برابر دوستانی که این بسته خریداری کردن ایا با چنین مشکلی برخورد کردند یا خیر!!!؟؟؟:n03::n36:
سلامنقل قول:
نیازی به قطع مودم نیست .
شما مطمئن هستی؟ چون وقتی خاموش روشن نمیکنم سرعتم بالای ۸ اما وقتی اینکار میکنم میره روی ۲!!نقل قول:
برای من که اینطوریه و تا حالا مشکلی نداشتم.نقل قول:
دوستان این آسیاتک قرار بود فیبر نوری رو هم ساپورت کنه، خبری نشد خدایی خسته شدیم از این مخابرات لعنتی
اول باید تجهیراتشون رو به روز کنن توی اون منطقه مخابراتی باید تماس بگیرید ببینید چه زمانی تجهیزات توی اون منطقه رو به روز میکنن برای انجام اتصال به فیبر نورینقل قول:
من میخوام سرویس ۱۶ مگابیت رو بگیرم، وضع سرعت تک کانکشن تو ساعات شلوغ چطوره؟ اگه بده تو همون اینترنت همراه بمونم...
سرویس 4 مگ ویژه نوروز 20 تومن 1200 گیگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تک و چند کانکشنش فرقی با هم ندارننقل قول:
با idm که دان میزنم همش میزارم رو تک کانکشن ،چون سرعتشون تفاوتی نداره
ولی چک کن ببین خطت تا چند ساپورت میکنه
خیلی کم میشه خطی تا 16 ساپورت کنه کامل
هنوز بیش از یکسال از سرویس من مونده اگر این سرویس رو بخرم یه دفعه فعال نمیشه و مشکل ایجاد کنه ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
من که تا حالا مشکل یهو فعال شدن نداشتم
اگه موقع تمدید شروع از انتهای سرویس رو بزنین
تا زمانی که به قسمت فاکتور ها نرین و بروزرسانی فاکتور این سرویس رو نزنین سرویس فعلیتون پا بر جا میمونه
من خودم نوروز سال 95 دو بار سرویس صبحانه یکساله رو خریدم وتا همین امروز هم فعال بود برای سال دوم و خودم روزای باقی موندش رو سوزوندم و اینو فعال کردم
تشکر.چون بعضی می گفتند مشکل پیدا می کنه.نقل قول:
چون برای من باvها پیش آمد گویا اینطور که مشخص هست اگه پنلتون روز اول بدست نماینده ثبت نام شده باشه احتمال بروز شدنش هست چون هر ماه نماینده ها کل مشتریان رو بروز میکنن اما اگه پنل مستقیم گرفته باشین از اسیاتک اینکارو نمیکنن.نقل قول:
والا اعلا اینو 3 ماهه میکردن یه چیزی, الکی یه ماه 600گیگ با سرعت 4مگ
طرح قدیمی تا شهریور دارم, بعید نیس تا اون موقع بهتر از این هم میاد
کی فکر میکرد یه روزی آسیاتک 600گیگ 20 تومان بده:n08:
سلامنقل قول:
مشکل همینه من از نمایندگی گرفتم.
کسی بسته شبانه 160 گیگ 5 هزارتومن آسیاتک رو خریده؟ سرعت رو محدود میکنن روی 2 مگابیت؟
سلام دوستان کسی ناراضی هست؟آیا مقرون به صرفه است آسیاتک؟ من ایرانسلی ام
- - - Updated - - -
سلام دوستان کسی ناراضی هست؟آیا مقرون به صرفه است آسیاتک؟ من ایرانسلی ام
اینترنت عیدانه اسیاتک ..دمشون گرم حالی دادن
من به شدت ناراضی امنقل قول:
دو روزه از خطم استفاده میکنم، وسط بازی ۳-۴ بار DC شدم به خاطر تایم اوت های چند تا پشت هم که خودش خوب میشه باز شروع میشه
ریده تو اعصابم
کلا بیخیال شدم
طرح یک ماهه خیلی خوبه، اما طرح حجمی چیزی نذاشته؟ مثلا ۵ گیگ بخر ۱۰ تا ببر
سلامنقل قول:
کدوم اینترنت عیدانه؟
چرا به من ندادن؟
منظورشون طرح 4 مگ یکماهه 1200 گیگ 20 تومنهنقل قول:
دوستان من خطم تا ۱۶ میکشه ، خودم ۱۲ کردم گفتم شاید ربطی داشته باشه ولی نداره
هر چند دقیقه ۱۰-۱۵ ثانیه تایم اوت میده، و رسما گیم انلاین تعطیله!
اوکی ولی خب این طرح با این سرعت ارزش چندانی نداره :n35:نقل قول:
یادش بخیر قدیم ها که شاتل داشتم هر وقت عید و مناسبتی بود چند گیگ هدیه میداد ولی این آسیاتک خیلی خسیس هست :n15:
نقل قول:
سلام.
چنتا مورد رو پیشنهاد میکنم تست کنید.
اگر سیستمتون بی سیم به مودم متصل هست پیشنهاد میکنم با کابل متصل کنید و تست کنید.
من مشکل مشابه ی داشتم که هر 4 تا پکت که ارسال میشد بعدش 3 تا تایم اوت میشد و بعدا متوجه شدم مشکل از ارتباط بی سیمه. (مودم خیلی زندیکه به سیستم و هر دو هم روی فرکانس 5GHz بودن ولی بازم این مشکل بود).
و یک مورد دیگه اینه که اگر لینکتون خیلی میپره اسپلیترها رو تعویض کنید. به شخصه تصور نمیکردم اسپیلیتر خراب بشه ولی برای من مشکل پریدن لینک با عوض کردن اسپلیترها حل شد.
:n40:
ممنوننقل قول:
همه این کارا رو کردم قبلا اما مشکل از سرویسه
من تو مرکز ولیعصر کرمانشاه هستم
دو تا خط از این شرکت تو همین مرکز دارم
با ۳ تا مودم مختلف تست کردم
فرقی نمیکنه...
۲۸٪ پک لاست دارم! کارت وایرلس هم tplink 951N هست، البته این مشکل رو گوشی هم وجود داره
سلام
کسی میدونه آیا سایت فیلیمیو همچنان برای مشترکین آسیاتک رایگانه ؟
سلامنقل قول:
تو خود سایت فیلیمو که نوشته:
هدیه ماهانه300 گیگابایت حجم اینترنت رایگان تماشا و دانلود فیلم بر روی اینترنتهای منتخب هایوب، مبیننت، پارسآنلاین، آسیاتک، پیشگامان، فنآوا،ساتیا ری، ماکس نت، رای نت، شبدیز.
سلامنقل قول:
کجای سایت نوشته من که نمیبینم ؟فقط نوشته تا انتهای سال 96 .میشه محبت کنید عکس بگذارید.ممنون
درودنقل قول:
نوشتم که تو خود سایت فیلیمو نوشته، سایت اسیاتک خبر ندارم چیزی نوشته یا نه! وقتی میخوای اشتراک بگیری اینو نوشته که 300 گیگ داره هر ماه این شرکتها ...
سلامنقل قول:
ممنون . منظور من بدون خرید اشتراک بود.
از کجا میشه دید چقدر از بسته ویژه م مونده؟
یه مقدار فایل از اسیا دی ال گرفتم، امروز چک کرذم دیدم ۱۴ گیگ بین الملل و ۲۸ گیگ از حجمم کسر کرده
:n04:
vp هم فعال نبوده..