من بد متوجه نشدم خودشون اینطور نوشتن
Send:*555*5# Receive:Bastehaye Internet (Takhfif vijeye 25% baraye bastehaye 2GB va 5GB mahaneh)
1-Ruzaneh
2-Haftegi
3-Mahaneh
4-Boland Modat
5-Pishnahadi
6-Namahdud
Printable View
من بد متوجه نشدم خودشون اینطور نوشتن
Send:*555*5# Receive:Bastehaye Internet (Takhfif vijeye 25% baraye bastehaye 2GB va 5GB mahaneh)
1-Ruzaneh
2-Haftegi
3-Mahaneh
4-Boland Modat
5-Pishnahadi
6-Namahdud
من میخواستم یک مقایسه بین قیمت های رایتل و ایرانسل انجام بدم
چون خیلی از دوستان میگفتند که به سمت رایتل کوچ کنید !
اما تعرفه های رایتل واقعا بیشتر هست
قیمت بسته 1.5 گیگابایتی رایتل با سرعت 128Kb ماهانه 13.000 هست
خب تا اینجای کار از ایرانسل ارزون تر هست اما این رو در نظر داشته باشید که سرعت دانلود واقعا بالای 60KB نمیره !
و بعید میدونم بتونید 1.5GB رو با این سرعت تمام کنید.
و سرعت 1MB با 2 گیگابایت حجم 23.000 تومان هست !! و باز سرعت دانلود این بسته هم در بهترین حالت 120KB هست
اگر بخوایم تعرفه های رایتل رو با ایرانسل مقایسه کنیم باید تعرفه های 1M رو مقایسه کنیم
چون سرعت ایرانسل واقعا بالاتر هست
پیشنهاد میکنم اصلا به رایتل فکر نکنید
اول همراه اول . بعد ایرانسل و در آخر رایتل
حداقل الان ایرانسل بسته 2.5 گیگابایتی رو 20.000 تومان میده با سرعت بهتر از بسته 1M رایتل
و حتی اگر بخواید بسته 1.5 گیگای رایتل با سرعت 128 رو بگیرید اصلا ارزش 13.000 رو نداره
ایرانسل بسته 1 گیگا رو با همون قیمت ارایه میده اما با کیفیت خیلی بهتر
( اما اصلا پیشنهاد نمیکنم که بسته ایرانسل رو بخرید . فعلا صبر کنید چون وضعیت داره بهتر میشه. و اگر خواستید خط رو به همرا اول تغییر بدین واقعا بهتر هست تا رایتل )
بله کاملا درست میفرماییدنقل قول:
من هم این رو دیدم
اما مثلا بسته 2 گیگابایتی رو انتخاب کنید و ببینید چه پیغامی داده میشه و بعد اگر خواستین میتونین تایید کنید
منظورش از تخفیف همون چیزی بود که گفتم
اولا که بسته ی 128 سرعتش روی 1 مگه و بسته ی 1 مگ روی 2 مگنقل قول:
دوما از نظر کیفیت من افتضاح تر از ایرانسل ندیدم. تایم اوت. پکت لاس. پینگ افتضاح، سرعتش هم یه دفعه میره بالا بعد همینطوری یه دفعه میزنه زیر 20.
من تست هایی که با رایتل انجام میدم سرعت از 120 بالاتر نمیره مدارک هم ارسال کردمنقل قول:
اما با ایرانسل بیشتر مواقع 700k دانلود دارم جز بعضی مواقع که روی 200 میاد
اما درسته منطقه با منطقه فرق میکنه و باید خودتون تست کنید که کدوم بهتر جواب میده واسه شما
ولی به نظر من اصلا تعرفه های رایتل مناسب نیست و گرون تر از ایرانسل هست
دوستان این بسته های نا محدود چیه؟
من برای امتحان ک ببینم شب سرعتش چجوریاست یدونه ۲ تا ۸ صبح ۱ روزه خریدم تایم دادم ساعت ۲ شروع به دانلود کنه ببینم چجوریاست
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
ایرانسل هم برای اینکه بشه از حداکثر سرعت استفاده کرد باید مدرک فرستاد براشون ؟
چون من هر جا تست می کنم بیشتر از 50 نمیشه سرعتم
اصلا به این سرعتا که می گید نمیرسم
واقعا ؟ خیلی افتضاح هست پس !نقل قول:
من فکر کردم همه جا مثل شیراز هست سرعتش
نه احتیاج به ارسال مدرک نیست واسه همه سرعت یکسان هست اما بستگی به شلوغی شبکه و آنتن دهی و... داره
اگر پست های قبل تر من رو ببینید عکس تست هارو گذاشتم که حتی به 1000 و 1300 کیلوبایت رسیده بود سرعت دانلود
همین الان براتون یه تست گرفتم که ببینید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان جدیدا ایرانسل بسته های نامحدود ارائه کرده
داستانش چیه؟؟؟؟؟
کسی تست کرده؟؟؟؟
چه جوری هست که 24 گیگ از نامحدود گرون تره؟؟؟؟
کیفیت سیگنال خیلی مهمخ ببین چند دی بی امه با ریل سیگنال می شود چک کردنقل قول:
ضمنا اون 24 گیگ ماهانست و اینا روزانه و هفتگی