آره امیر حسابی نوشتم واسشون ،الان که رو یک خط عصر انتقال دارم که خوراک تو هستش ( تک لینک:n09:)،رو اون یکی خطم هم آسیاشت سفارش دادم بینم 12 مگش چی می گه ، تا زمانی که بای وب فشفشه و ترقشو حذف نکنه، دیگه بای وب نمی یام :n02:نقل قول:
Printable View
آره امیر حسابی نوشتم واسشون ،الان که رو یک خط عصر انتقال دارم که خوراک تو هستش ( تک لینک:n09:)،رو اون یکی خطم هم آسیاشت سفارش دادم بینم 12 مگش چی می گه ، تا زمانی که بای وب فشفشه و ترقشو حذف نکنه، دیگه بای وب نمی یام :n02:نقل قول:
اما امیر این عصر انتقال خوراک تو هستشا، تک لینکو داشته باش ساعت 8 غروب :n01: اونم با 128 :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به کجا می خوای محاجزت کنی ؟نقل قول:
چی شد بهترین نت تاپیک و خاورمیانه شد بدترین نت روزبه خان؟ :n02:نقل قول:
حالا کجا میخوای بری؟
محاجزت !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آره بابا،این قدر گفتیم خوبه خوبه،فکر کنم کل چالوسیا از این بای وب سرویس گرفتن با این فشفشه هاش :n21::n22:منم که تک لینک برام خیلی مهم هستش،تو که می دونی قمی جون :n09:الان عصر انتقال دارم که بهتیرین پینگ و داره ،شاتلم دارم،این خطی که جمع کردمو می خوام از آسیاشت سرویس بگیرم،آخه مدیر عامل آسیاتک(یوسفی زاده) بچه نوشهر چالوسه :n10:اگه آسیاشت هم خوب نبود،ماه بعد خط آسیاشت جمع آوری ، پارس آفلاین، عصر انتقال و شاتلمو به هیچ وجه جمع نمی کنم ، اگه پارس آفلاینم بد بود ماه بعدش وایرلس از شرکت رایانواز چالوس که می گن سرعتاش تا 20 مگ بازه با دانلود شبانه :n09:اینم سایتشه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
محاجزت کجایی می شه ؟ :n13: مقصد بعدی روی خط بای وب که جمع آوری کردم آسیاشت هستش :n02:نقل قول:
سلام
من سرویس هشت مگ رو دارم
ولی میگن خطم نویز داره
من چی کار کردم؟؟؟
رفتم دو تا سیم خریدم سیم فویل دار
یکی 17 متر
یکی هم 10 متر
و جفتش رو به هم تابوندم یک سرش رو و وصل کردم به سیم مخابراتی که دم در ورودی هست
اون ده متری رو بردم وصل کردم به اسپلیتر و بعد از اسپلیتر به تلفن
اون 17 متری رو مستقیم بردم به پشت مودمم وصل کردم
وقتی که این سیم ها رو جدا میکنم و با یه سیم نیم متری مودم رو سر خط وصل میکنم سرعتم رو که از داخل مودم چک میکنم میبینم به هفت مگ میرسه
اما تا این سیم های 10 متری و 17 متری رو وصل میکنم همون لحظه میاد تا شش مگ کم میشه
بعد که تلفن و اسپیلتر رو وصل میکنم میرسه به چهارمگ
امروز باز دم در سر خط چک کردم و سرعت از داخل مودم روی هفت مگ اومده بود بالا
اما زنگ زدم پشتیبانی و گفتم سرعت دانلودم 30 کیلو هستش و همش هم قطع میشه
گفت خطتون نویز داره حسابی
گفتم مودم سر خطه
میگن از کافو که سیم مخابرات بهش وصل میشه تا اینجایی که میرسه دم خونه ما نویز داره
میگم خب بیاید درستش کنید
میگه به ما مربوط نیست شما خودت باید درست کنی
میگم من که مخابرات اجازه نمیده بهش دست بزنم که
میگه باید پارتی داشته باشید بیاد اونجا و خط رو عوض کنه
این جواب اخری بود که به من دادن
الان سوالی که دارم من چه کار کنم که بتونم سرعت هشت مگ بگیرم؟؟؟
الان سرعت دانلودم با دانلود منیجر بین 400 تا 500 کیلو هستش
دوستان کسی میتونه راهنمایی م کنه
های وب بیشعور که رسما جوابم کرد
سلام حد اکثر شبانه چند گیگ میشه دانلود کرد؟
بابا دیوانمون کردن الان دارم زمین زمان رو فوش میدم الان سه روزه از 8 شب به بعد مدام قعطی دارم پشتیبانی که هیچی از اصفهان مرکز سپاهان شهر کسی این مشکلو داره
بعدش crc هم 0 و 2 میشه نمیدونم از طرف من یا اونا ؟ بچه های خوب