نوشته شده توسط hayyan71;
دوست عزیز من تست ها رو با فایل هایی که دوستان تست کردم انجام دادم قدیمی ترینشون مال 1.5 ماه پیش بوده و بیشترشون مال چند روز پیش بود .
بماند بحث اصلا این نبود که بخوایم مقایسه بین آنتی ویروس ها انجام بدیم
[COLOR=#ff0000
تو پست اولم هم گفتم هدف بررسی یه ضد بد افزار Cloud Based هستش تا ببینیم نتایج چقدر فرق می کنن . گفتم هم می دونم تو ایران به علت مشکلات اینترنتی و محاسبه اینترنت بر مبنای ترافیک ، کاربرد آنچنانی نداره . ولی هدف تست بود . تست اول رو هم در 4 حالت انجام دادم .
[/COLOR]
در ضمن من نتایجی در این اواخر از تست پاندا ندیدم ! البته قبول دارم تست ها کمی دیر انجام شدن . هر چند همه ویروس های دوستان Zero-Day نبودند ( ظاهرا ! ) و نتایج حاصله شناسایی 100 % نیست . شاید هنوز بقیه ضد بد افزار ها هم نتونن تشخیص 100 % بدن . فکر نکنم اول تاپیک نوشته باشه " بررسی مخرب های Zero-day و تست آنتی ویروس های پولی " !!!!!
به هر حال کم کم باید به نتایج تست های آنتی ویروس های Cloud Based هم دقت کنیم . چون الان Aim همه اونا روی تبلت های Windows هستش . زیرا از نظر سخت افزاری قدرت کافی رو ندارند تا یه Internet Security یا ضد بد افزار نصب کنیم و همچنین فضای اشغالی ضد بد افزار ها برای تبلت ها قابل توجهه .