البته مشکل هست اما وقتی قطعات همه کنار هم باشن، خودبخود راه حل هم پیدا میشه که نمونه را آقا محمد خیلی عالی با تصویر توضیح دادن.نقل قول:
من بیشتر روی این قضیه جوش آرگون برای آلومینیم (TIG) مطالعه کردم و متوجه شدم با این روش بخش بزرگی از دردسرهای همخوانی قطعات بخصوص گلدانی حل میشه و مشکلی از نظر کم بودن استحکام و دوام هم وجود نداره.
در مورد سیم ترمز دستی، فکر کنم منظور شما این قسمت باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که از داخل این بست قوسی شکل عبور میکنه و با رگلاژ این قسمت میزان سفت و نرم بودن و کشیدگی کابل ترمز دستی تنظیم میشه
اگر امکان خرید کابل جدید را دارید، خریداری این بخش کابل ( بخش مربوط به پدال تا محل رگلاژ) بهترین گزینه هست، و اگر امکان نداره، با مراجعه به کارگاههای پرس کابل و سازنده های کابلهای کششی ( مثل بکسل، جراثقال، آسانسور و..) میشه یک نمونه مطابق اصل سفارش بدید و بسازن.
فکر میکنم اگر وارد باشن حتی امکان داشته باشه که همین بخش بریده شده را دوباره به کابل پرس بکنن، که البته باید مقدار کم شدن طول کابل و تغییر در میزان اندازه رگلاژ را هم محاسبه کنید تا احیانا برای رگلاژ مجدد و نصب طول کابل خیلی کم نشده باشه، ولی بهترین راه پرس مجدد پیچ رگلاژ به یک کابل جدید هست.