این ترم این درس رو تنها من برداشته بودم برای همین کلاس هم برگزار نشد ببینم این سیستم گلستان برای استاد در این جور مواقع اخطار و هشدار نمیده که مثلا نمره یکی از دانشجوها مونده و ثبت نشده ؟نقل قول:
Printable View
این ترم این درس رو تنها من برداشته بودم برای همین کلاس هم برگزار نشد ببینم این سیستم گلستان برای استاد در این جور مواقع اخطار و هشدار نمیده که مثلا نمره یکی از دانشجوها مونده و ثبت نشده ؟نقل قول:
اگه چند نفر رو میشناختی و ازشون میپرسیدی بهتر بود ... خیالت راحت تر میشدنقل قول:
والا قسمت دوم رو نمیدونم ...
برای ترم تابستان چه درسای عمومی بردارم که بشه راحت پاس کرد؟
فعلا که تا الان مشخص شده عمومی خاصی نمیدن ....نقل قول:
مخصوصا گروه معارف ... اونایی که ظاهرا این ترم ارائه میدن ( فارسی ، تربیت بدنی ، زبان خارجه ، جمعیت + تفسیر موضوعی نهج البلاغه )
من شاید نهج البلاغه رو وردارم . میگن آسونه ... 2 واحدیه ...
هزینه ی رشته های برق و عمران ؟
حدودی هم بگید کافیه ، نمیخوام قیمت روز دربیارین
در حال حاضر هر ترم بین 300 تا 400 میشه ....نقل قول:
اونایی که قراره ترم تابستون ور دارن ؛ از همین روزا شروع کنن به خوندن ، وقت کم میارینا
+
دانشجوهای مصری از سال دیگه
باید 2 تا 2 واحدی : انقلاب 1 و انقلاب 2 پاس کنن !!!
من یکی با الان خوندن مشکل دارمنقل قول:
مثلا پارسال شروع کردم خوندم وقتی میخواستم درسی رو که میخوام بردارم دیدم ارایه نمیدن دانشگاه رو هم که هر کاری کردم اون درس رو برام قرار ندادن:n21:
دوستان نمرات همگی تایید شدن ولی دوتا از نمره های تشریحی ما نیومده ... الان تکلیف چیه ؟
آخه این نمره ی ما رو نمیزنه این استاد که بدونیم تکلیفمون چیه... سکته کردیم بابا ... آخر هم ما رو میندازه فکر کنم سر این معمارینقل قول:
یک سوال : معدل ترم قبل یا معدل کل این چند ترم در اخذ واحد در ترم تابستان کاره ای هست ؟ نقشی داره ؟
2 حالت دارهنقل قول:
یا کلا استاد اون درس تنبله توی برگه صحیح کردن...مثل استاد ما که هنوز نمره ی شبیه سازی رو وارد نکرده
یا برگه امتحانیت گم شده...حتما یه سر به دانشگاه بزن و پرس و جو کن...توی دانشگاه خیلی اتفاق می افته که برگه ها گم میشه