شما کدوم شهر هستید؟نقل قول:
Printable View
شما کدوم شهر هستید؟نقل قول:
به عنوان هارد دوم میتونید یک عکس از disk managment بدید ؟نقل قول:
در مورد Calibration Retry Count ممکن هست ناشی از عدم توانايي در كاليبره شدن با اطلاعات Servo باشد (در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مورد Servo توضیحاتی دادم) که در نتیجه هارد دیسک reset میشود و Head به Head Parking برمیگردد و دوباره عمل خواندن اطلاعات Servo و کالیبره کردن را انجام میدهد در این لحظه معمولاً صدای تیک هم شنیده میشود (بخاطر Head Parking شدن) . کالیبره شدن چندباره با اطلاعات Servo شاید واقعاً به معنی وجود مشکل نباشد و یک روال عادی (Routine) باشد که هر هارد دیسک انجام میدهد. ولی اگر عملکرد و پرفورمنس هارد دیسک کاهش پیدا کرده این مسئله میتواند بخاطر وجود مشکل در Head و یا Pre-Amplifier Chip و یا حتی خرابی اطلاعات Servo و ... باشد که بهتر هست به گارانتی ارسال شود .نقل قول:
من خودم بین تهران و قم در رفت و آمد هستم، اما مراکز توی تهران اونقدر زیاد هستن که نمیدونم هارد رو به کدومشون بدم
سلام
من یه وسترن دیجیتال مای پاسپورت 1 ترا دارم ... دیروز این هارد در حالی که تو کیف محافظش بود از دستم افتاد ... وقتی وصلش می کنم یه صدای کلیک کلیک ریزی بهش اضافه شده .. خیلی آروم هست ولی تو جای ساکت قشنگ شنیده می شه ...
تو انتقال اطلاعات اصلا مشکلی پیش نیومده به طوری که مثلا با همین صدا چیزی نزدیک 500 گیگ ترانسفر دیتا داشتم و دفرگمنتش هم کردم بدون مشکل ...
می خواستم راهنماییم کنید که هارد سالم هست یا باید ببرم برای تعمیر بیرون ؟
ممنون می شم
یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بدیدنقل قول:
سلام و ممنون که جواب دادیننقل قول:
وقتی disk management رو باز می کنیم پیغام زیر رو نشون میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از ok در هر دو حالت mbr و GPT پیغام زیر رو نشون میده :
و این هم حالت عادی disk management :
عذر می خوام که طولانی شد خواستم کارتون راحت بشه
ممنون
نرم افزار hiren boot cd رو بگیرید و از طریق mbr tools ببینید میتونید mbr رو ایسنتال کنید یا نهنقل قول:
نقل قول:
امیدوارم همونی باشه که منظورتون بود
هارد سالم است و مشکلی نداره فکر نکنم مشکلی باشهنقل قول: