نقل قول:
قضیه چیه ؟
نکنه باید 3 تا کارت استفاده شده ببریم 1 کارت جایزه بگیریم ؟!
:13:
نقل قول:
قضیه چیه ؟
نکنه باید 3 تا کارت استفاده شده ببریم 1 کارت جایزه بگیریم ؟!
:13:
کسی میدونه ریز مکالمه برای خط اعتباری رو چطور باید بگیریم؟
از طریق E-Care نمیشه؟
من یه ماه پیش که زنگیدم بهم جواب دادن اگه گفتی چی جواب دادن ؟!؟!؟! آفرین گفتن بزودی برای اعتباری ها ...:20:نقل قول:
نقل قول:
کرج که خیلی وقته سیمکارت فروختن!
این خبر موثقه دیگه؟
چرا تو سایت نزدن؟
اینجا ایرانسل از عصر انتن داره اما شبکه میگه انتن نداره ! میگه no netwrok coverage !!! چه جوریه انتن فوله اما...؟؟
رییس هیاتمدیره شرکت مخابرات ایران، از تدابیر اجرایی جهت جلوگیری از ارسال Mmsهای غیر اخلاقی، اعم از شکایت به مراجع قضایی و تشویق افراد گزارشدهنده و معرفیکننده ارسالکنندگان Mmsهای غیر اخلاقی خبر داد.
دکتر وفا غفاریان، رئیس هیاتمدیره شرکت مخابرات ایران، در گفتوگو با سیتنا (متعلق به وزارت ارتباطات)، با اشاره به مباحث مطرح در زمینه کنترل محتوای Sms وmmsها، اظهار داشت: اساسا، بر محتوای Smsها، هیچ کنترلی صورت نمیگیرد، چراکه امکان کنترل روزانه حدودا 46 میلیون Sms ارسالی، وجود ندارد. غفاریان، گفت: البته، طبق قانون، کنترلهای ویژهای در زمان انتخابات برای جلوگیری از ارسال Smsهای تخریبی بر علیه کاندیداها صورت میگیرد و امکان ارسال Smsهای عمده ناشناس از طریق شرکتهای مربوطه قطع خواهد شد. غفاریان، تصریح کرد: در غیر این صورت، دیگر هیچ کنترلی بر ارسال پیامهای کوتاه شهروندان صورت نمیگیرد. وی، خاطرنشان کرد: البته در خصوص محتوای Mmsها، موضوع کمی پیچیدهتر بوده و تدابیری در این زمینه پیشبینی شده است؛ از جمله این که فرد قربانی و دریافتکننده Mmsهای غیر اخلاقی، میتواند با مراجعه به مراجع قضایی، شکایت خود را مطرح کند. رییس هیاتمدیره شرکت مخابرات ایران، تدبیر اجرایی دیگر را در نظر گرفتن مشوقهایی برای افراد گزارشدهنده و معرفیکننده ارسالکنندگان Mmsهای غیر اخلاقی عنوان کرد.
معاون بازاريابي و امور مشتركان شركت ارتباطات سيار ايران گفت: يك ميليون و ۷۰۰هزار سيم كارت اعتباري اين شركت طي پنج ماه گذشته در سطح كشور توزيع شده است.
"محمد مهدي عطوفي" روز چهارشنبه در مشهد در گفت و گو با خبرگزاري جمهوري اسلامي افزود: اين ميزان از مجموع دو ميليون ۱۰۰هزار سيم كارت اعتباري ثبت نامي اين شركت در بهمن ماه پارسال، توزيع شده است.
به گزارش ايرنا وي اظهار داشت: همچنين ۶۳۰هزار نفر براي اخذ سيم كارت دائمي شركت ارتباطات ساير در بهمن ماه سال گذشته ثبت نام كردند.
وي به ميزان توزيع سيم كارت دائمي ارتباطات سيار اشاره نكرد.
وي اظهارداشت: حدود ۱۶۳هزار نفر از متقاضيان استفاده از سيم كارتهاي دائمي و اعتباري شركت ارتباطات سيار از طريق اينترنت ثبت نام كردند.
عطوفي گفت: رويكرد ثبت نام اينترنتي سيم كارتهاي ارتباطات سيار با هدف تسريع و ايجاد سهولت هر چه بيشتر در فرآيند ثبت نام از شهريورماه سال گذشته آغاز شده است.
وي مجموع مشتركان كنوني شركت ارتباطات سيار را در سطح كشور ۱۵ميليون و ۷۰۰هزار نفر ذكر كرد.
او گفت: با توجه به راه اندازي اپراتورهاي ديگر تلفن همراه مانند ايرانسل و تاليا و ايجاد فضاي رقابتي بين شركتهاي خدمات رسان براي ارايه خدمات بهينه به متقاضيان، شركت ارتباطات سيار سعي ميكند در اين فضاي رقابتي خدمات هر چه بهتري را به مشتركان خود ارايه كند.
وي كنترل بازار قيمت و ارايه محصولات و سيم كارتهاي جديد و با قابليت هاي متنوع و مطلوب تر از گذشته را از اقدامات مهم در دست انجام شركت ارتباطات سيار ذكر كرد.
وي در زمينه نوع كاركرد سيم كارتهاي جديد ارتباطات سيار كه در آينده نزديك به بازار ارايه ميشود توضيح بيشتري ارايه نداد.
مال من اعتباریه به 130 اس ام اس دادن با متن ecare سریع جوابش آمدنقل قول:
بله براتو پیغام میاد که تا یک هفته دیگه رمز ورود براتون ارسال میشهنقل قول:
مال من اعتباریه به 130 اس ام اس دادن با متن ecare سریع جوابش آمد
ولی این رمز هیچگاه براتون ارسال نخواهد شد
زیرا سیم کارتتان اعتباریست.....
این دیگه چه جورشه!!!!!!!!
من هنوز از سیم کارتم( دائمی )استفاده نکردم وقتی رفتم توی حسابم دو هزار و خورده ای تومان واسم اومده بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
برای شماها هم همینجوری بوده!
تو کدوم حساب منظورت هست؟نقل قول:
ایکر؟
من هم فقط یک بار عوض کردم...نقل قول:
سلامنقل قول:
ممنون از شما
دقیقا" 27 تا اس ام اس
20 دقیقه مکالمه
و کمی کمتر از 1 مگ اینترنت...
مهدی جان من از طرح طلایی 1 هفته استفاده کردم باید 15 تومن رو کامل بدم؟؟؟ ولی تو سایتش که گفته هر مقدار از ماه که مصرف کردیم...
به عبارتی 3800 تومن باید میگرفت نه 15 تومن رو کامل...
یعنی از 22 تومنی که شما میگید باید بپردازم 11 هزارو خورده ای باید کم بشه یعنی من باید 11 تومن بپردازم که مالیات و... هم بخواد حساب بشه نهایت 15 تومن نه 42 تومن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کنترل حساب اینترنتی رو درخواست دادم ولی فعال نمیکنن... یه اس ام اس داده که با 130*1 و... تماس بگیرم و کنترل کنم(بی پدرا راه حل پیشنهاد میدن به جای اینکه سرویس رو راه بندازن)
انصافا" شما حاظرید واسه 20 دقیقه مکالمه و 30 تا اس ام اس 42 هزارتومن بپردازید؟؟؟
خواهشا" یکی بگه چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله.توی این حساب.
فقط باهاش سه چهارتا اس ام اس زده بودم.زنگ هم اصلآ نزده بودم.
چرا با ایرانسل نمیشه شماره هایی مثل 110 ،115،119 و غیره رو گرفت لطفا جواب بدین:41:
شما از یزد هستی. درسته؟؟نقل قول:
به هیچ عنوان استفاده نکن دوست عزیز....
بیچاره میکنن با این محاسباتشون....
42 هزار تومن واسه من حساب کردن برای 20 دقیقه مکالمه 27 تا اس ام اس ا مگ اینترنت و استفاده 1 هفته ای از طرح طلایی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
112 رو بگیر.نقل قول:
برای خرید آنلاین کارت شارژ می توانید به این آدرس مراجعه کنید من یک 5000 تومنی خریدم بدون هیچ مشکلی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهدی جان می خوای user va pass خودمو که ماله e-care برات اینجا بنویسم تا باورت بشه برا منم اومده:31:نقل قول:
ما اونجا احتمالا پارتی داشتیم:20:
دیشب برام اس ام اس اومد که سایت ایرانسل هک شده
الان که رفتم خبری نبود.....
نقل قول:
آره بده ببینم :31: :31: :31: :31: :31:
میخوام آمارتو داشته باشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(خدایش پررویی را حال میکنی؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
:20:
ببین کی اومده خوش امدی کجا بودی تا حالانقل قول:
TempesT
سلام خوبی؟؟
مرخصی خوش گذشت؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به قوله آقا مهدی مرخصی:31:نقل قول:
مرسی فدات شماها خوبین ؟:31:نقل قول:
ای بد نبود:8:
نقل قول:
منم همین الان این درخواست رو ارسال کردم
ببینم برای من میاد یا نه !
چون طرح قرمز من کمتر از نیم ساعت فعال شد که خودم باورم نمیشد !!!! :18:
شاید این بار هم تحویل گرفتن اعتباری ها رو :46: :8:
ببخشین شما ؟!:31: به جا نمیارم !!!! :46: توحید جون یه بار دیگه آقا فرشادا توصیف میکنی من اون روز متوجه نشدم !!!!!:27:نقل قول:
بالاخره منم شارژ کردم و درست شارژ کرد ....!خیالم راحت شد فعلا !:31:
نقل قول:
مال شما اعتباریه !؟
ای بابا پس چرا واسه من نمیاد ! :(
میشناسی یواش یواش:5: نه فعلا تا موردی نباشه نیاز واسه توصیف کردنش نیستنقل قول:
از بحث جدا نشیم و ادامه بدیم:10:
از تبریز بگم که از یک ماه پیش تا الان خیلی از شهرستانهای تبریز رفته زیر پوشش ایرانسل.
الان حدودا 2 - 3 تا از شهرستانهای تبریز ایرانسل نداره.
ولی تو خود تبریز و جاده هاش پیشرفت خاصی نبود. ولی پیشرفت دکل تو جاده ها دیده میشه اما خاموشن:20:
وضع آنتن دهی خیلی خوبه:10:
وضع اس ام اس خیلی توپه یعنی حدودا تو 8ثانیه دیلورد میده چه ایرانسل به ایرانسل چه ایرانسل به سایر خطوط:10:
مثله بقیه جاها دیلورد اعتباریها قطعه:20: .
GPRS اکثر نقاط قطع و وصل میشه:20: .
MMS کار نمیکنه:2: .
Cell Info تبریز هم که از اول کار نمیکرد:8:
دیگه هر اتفاقی از ایرانسله تبریز میخوان بگم واسطون:46:
اینجا برای گوشی داداشم و همینطور گوشی خودم 3 سانیه دلیور میده :31:نقل قول:
و تماس با خط ثابت باورت نمیشه 2.5 ثانیه طول میکشه تلفن زنگ میخوره:46:
تماس با خارج از ایران باور نکردنی 5 تا 7 ثانیه طول میکشه:18:
آقا می دونم نباید به این خاطر پست می دادم ولی گفتم شاید یه عده آشنا نباشن :
آقا ایرانسل داره واسه طرح تابستانی اس ام اس رو رایگان می کنه ما هم گروهی ایجاد کردیم واسه اس ام اس بازی حرفه ای روزانه حدود هفتاد تا اس ام اس می آ د برای ثبت نام و اطلاعات بیشتر به لینک زیر برید :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=130143
ما مخلص شما هم هستیم:10: :10: :10: :10: :10:نقل قول:
:31: :31: :31: :20: :20: :20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره به خدا اعتباریه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوباره امتحان کن انشاالله جوابش میآد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخلص نداره دیگه بده بریم نگاه کنیم ببینیم به کیا زنگ میزنی ناقلا:31:نقل قول:
تو این چند مدت فروم حالت خودشو از دست داده یا همه قربون صدقه هم دیگه میرن یا هرکی گوشیش یه ایرادی داشته باشه یا به دلیل متوجه نشدن طرح تعرفه مشکلی پیدا کرده میاد میندازه به سر ایرانسل اینجا مطرح میکنه.
و از همه مهمتر یه نفرم مثله آقای Pesare_dokhtarkosh که دوست عزیز منه یه خبری از خودش در میاره مثله بسته بودن MMS ها به خاطر اینکه دارن فیلتر میکنن و همه میان بدوم منبع این حرف و باور میکنن:8:
به طور خلاصه فروم اون حالت تخصصی شو از دست داده:5:
سلام ايرانسل درسته خيلي شبكه توپيه وخيلي خوبه ولي يه كم بد قول هست
الان ام ام اس قطع شده امده طرح تابستاني گذاشته مي گه رايگانه در صورتي كه نميشه ازش استفاده كرد الان توحيد تو تبريز اينترنت قطع وصل ميشه و صدا اكثر مواقع وقتي زنگ مي زنم به ايرانسل نمياد بايد دومين دفع بزني
كسي اطلاع نداره اين mms كي را ميفته تابستون تموم شد
یعنی کسی نیست تو این تاییک یه انتقاد سازنده بکنه از این ایرانسل
یعنی هیچ نقصی نداره
دیروز زنگ زدم اونم 5 بار توی فیشم مشکل داشتم
هر 5 بار گفتن باید شما رو وصل کنیم به قسمت قبض
هر 5 بارم قطع شده
اخر شاکی شدم یه خانمه فکر کنم فامیلیش کیمیایی بود گفت اقای محترم باید شما رو وصل کنم قسمت قبض
بهش گفتم خانم من محترم نیستم اگه بودم 5 بار شماره منو قطع نمی کردی
فکر کردن با هالو طرفن
یک ماهه دارم می رم توی کنترل حساب اینترتی هیچ قبظی برام نیومده
دیروز برام از طریق پست اومد واسه امروز مهلت پرداخت زده بود
اونم 21 هزار تومن
من توی چهار ماه 22 هزار تومن شد کد قبظم
اونوقت برای یک ماه شده 21
ظلم نیست
خداییش ظلمه
اینقدر که تعریف می کنید
انتقادم بکنید