آقا ممنون مشکل از fs بود.
راستی کسی نمیدونه این مشکل بخاطر چی پیش اومد و اصلا" فایلا پاک نمیشد ؟
Printable View
آقا ممنون مشکل از fs بود.
راستی کسی نمیدونه این مشکل بخاطر چی پیش اومد و اصلا" فایلا پاک نمیشد ؟
مگه نميدوني نميشه اين دستورها رو توي كا 800 اجرا كرد ؟:13:نقل قول:
من كه خودم اينا رو 100 بار زدم هيچي استخراج نميكنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:41:
متاسفانه من Fs فارسی رو نتونستم بگیرم .حالا نمیتونم فارسی بنویسم .کسی میدونه این مشکل چه جوری حل میشه .زبان تلفن فارسی هم نشد ایراد نداره فقط بشه با هاش فارسی نوشت.خیلی برام مهمه.
سلام
من يكي از امكانات K810 را ديشب امتحان كردم خيلي باحال بود گفتم اينجا هم بگم بچه ها استفاده كنند
To blog يكي از امكاناتي هست كه اين گوشي داره
ديروز كه هواي تبريز باروني بود و يه رنگين كمان هم درومده بود گفتم يه عكسي بگيرم
بعد شب اين عكس را توسط همين ابزار فرستادم اينترنت
بعد يه SMS اومد كه حاوي لينك عكس بود
لينك عكس راميذارم وقتي باز شد رو عكس كليك كنيد تا بزرگتر ديده بشه
حتما هم نظرتونو اعلام كنيد
کد:http://www.tomyam891.blogspot.com/
سلام دوستان من یه k800 با فریموره R8BC004 دارم اما من متوجه یه فرق این فریمور با فریمور R1JG001 شدم اونم اینه که تو فریمور قدیمی R1JG001 وقتی که تو قسمت فیلمها یکی رو در اون حالت نمایش 5*5 یا 3*3 انتخاب می کنی فیلم پخش می شه بدون اینکه پخش فیلمو بزنی دقیقا مثل پخش عکس های با پسوند گیف .این خاصیت تو N73 هم هست اما سایر فریمورها رو نمی دونم و تا جایی که من دیدم فقط این فریمور اون خاصیت رو داره که باعث شده بیشتر فروشنده ها مدعی این بشن که این ورژن یا سری از گوشی ها ی کا 800 اصله و بقیه نه و قیمتشونو گرونتر می دنحالا من دنبال اون فریمور می گردم تا خودم نصب کنم اما هیچ جا گیر نیاوردم اگه کسی می تونه کمک کنه ممنون می شم اساتید هم در مورد این مسئله نظر بدن فایلهایی که من می خام اینها هستن MAIN باید این باشه K800_R1JG001_MAIN_GENERIC_WI_RED52فایل FS ترجیحاK800_R1JG001_FS_M_EAST_N_AFR_RED52مم نون می شم اگه کسی بتونه کمک کنه
سلام دوستان من یه k800 با فریموره R8BC004 دارم اما من متوجه یه فرق این فریمور با فریمور R1JG001 شدم اونم اینه که تو فریمور قدیمی R1JG001 وقتی که تو قسمت فیلمها یکی رو در اون حالت نمایش 5*5 یا 3*3 انتخاب می کنی فیلم پخش می شه بدون اینکه پخش فیلمو بزنی دقیقا مثل پخش عکس های با پسوند گیف .این خاصیت تو N73 هم هست اما سایر فریمورها رو نمی دونم و تا جایی که من دیدم فقط این فریمور اون خاصیت رو داره که باعث شده بیشتر فروشنده ها مدعی این بشن که این ورژن یا سری از گوشی ها ی کا 800 اصله و بقیه نه و قیمتشونو گرونتر می دنحالا من دنبال اون فریمور می گردم تا خودم نصب کنم اما هیچ جا گیر نیاوردم اگه کسی می تونه کمک کنه ممنون می شم اساتید هم در مورد این مسئله نظر بدن فایلهایی که من می خام اینها هستن MAIN باید این باشه K800_R1JG001_MAIN_GENERIC_WI_RED52فایل FS ترجیحاK800_R1JG001_FS_M_EAST_N_AFR_RED52مم نون می شم اگه کسی بتونه کمک کنه
آقا زیاد هم مسئله مهمی نیست. تو فریمورای بعدی این قابلیتو برداشتن. گفته شده که اینطوری ال سی دی گوشی صدمه می بینه.
برو تو یه سایت مثل iprotebe.cz ببین اونجا هست یا نه. همه فریمورا هست!
سعيد باز گفتين كه به LCD صدمه ميرسونه ...نقل قول:
اي بابا اين چنين چيزي وجود نداره
ربطي به LCD نداره
جدیدا"ویندوز ویستا نصب کردم گوشیمو ویندوز میشناسه ولی موقعی که میخام منو عوض کنم وقتی دکمه C رو نگه میدارم هیچ کاری انجام نمیده و فقط درایو های مموری وتلفن تو مای کامپیوتر نشون داده میشه.چه جوری میتونم این مشکل رو حل کنم.
usb_flash_driver را بايد دوباره نصب كنينقل قول:
برای نصب usb flash drive در ویستا از این طریق عمل کننقل قول:
اول درایور رو از این لینک دانلود کن
بعد مراحل زیر رو به ترتیب بروکد:http://www.4shared.com/file/46347043/a5c6c1dc/USB_Flash_Drivers.html
1.از منوی استارت روی گزینه computer راست کلیک کن و manage رو انتخاب کن
2.در پنجره جدید از سمت چپ device manager رو انتخاب کن
3.گوشی رو خاموش کن و باطری رو به مدت 10 ثانیه در بیار و دوباره بزار سرجاش
4.بدون اینکه گوشی رو روشن بکنب دکمه c رو نگهدار و کابل usb رو در حالی که به کامپیوتر وصل هست سر دیگرش رو به گوشی وصل کن
5.در همون صفحه device manager یک گزینه جدید ظاهر میشه به نام usb flash device که روش راست کلیک کن و update device software رو بزن
6. در پنجره بعدی Browse my computer for driver software رو انتحاب کن و بعد دکمه browse رو بزن و آدرس فولدریکه دانلود کردی و از حالت فشرده هم خارج کردی رو بده
7.موفق باشی
الف چيه؟
كسي طريقه نصبش رو روي كا 800 ميدونه؟
و آيا بعد از نصب مثل پچ قابل پاك كردن هست ؟
سوالاتتو اينجا مطرح كن البته راجب elfنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=197165
من این کارهارو کردم اما تو قسمت device manager گزینه usb flash device ظاهر نشد.مشکل از چیه؟
با تشكر از جوابت آيا ميشه يه راهنمايي هم براي استخراج فايل هاي سيستمي از FS بهم بكني؟نقل قول:
من خودم تونستم FS رو به فرمت راو تبديل كنم ولي راه استخراج فايل ها رو نميدونم !
اگه شما يا بقيه دوستان راهنمايي كنيد ممنونتون ميشم:10:
پیشنهاد میکنم قیل از اجرای دوباره این مراحل کابل رو به بک پورت usb دیگه وصل کن و گوشی رو هم در حالت روشن بهش وصل کن و cd گوشی رو بزار و هرچی درایور روی cd هست اتوماتیک نصب کن و بعد این مراحلی که گفتم برونقل قول:
دوست عزيز اين اموزش PDF برنامه ستول هستش دانلود كن اخرش بخوني نوشته استخراج فايل هاي سيستمي از FSنقل قول:
بايد اين برنامه رو هم دان كنيSEFSTOOL4 كه لينكش هم همونجا هست!!پايين:40:کد:http://rapidshare.com/files/112426945/SETool2Lite.rar.html
موفق باشيد!:40:
چجوري دان كنم؟
خودم آموزش دارم ولي ميگم يعني بايد توي Sefstool4 دستورا هاي استخراج رو بنويسم؟
توي اين آموزشي كه دارم نوشته توي اين بايد بدم ولي چه جوريشو ننوشته توي اين آموزش كه شما گذاشتيد نوشته؟
من كار نكردم ولي...نقل قول:
تو اموزش نوشته كه شما بايد FS رو تو پوشه برنامه كپي كني و CMD رو اجرا و از طريق داس وارد پوشه برنامه شويد!!!
اون نوشته ها رو بايد تو داس وارد كني تا وارد پوشه سيستمي بشه؟؟؟
من اين اموزش رو از اينجا دانلود نكردم فكر كنم شما از اينجا اون اموزشت رو دان كردي!!!:18:
سلام
گوشی من هنوز همون مشکل رو داره
یعنی sms ها خود به خود پاک میشه
میخوام cid گوشیم رو عوض کنم فریمور و fs و کاستومایز برای cid52 میخوام
فارسی هم داشته باشه
شاید درست بشه فکر کنم دیگه راهی ندارم
راستی گوشیم k800 هست
شما usb flash driver را نصب كن فايل exe هستشنقل قول:
نصبش كردي؟
CID را حتمابه 52 ارتقاء بده در كلوپ پچ براي سري db2020 صفحه نخست بطور كامل آموزش داده شدهنقل قول:
اگه بخواهي به K810 تبديل كني مشكلي نيست به امضاء من سر بزن هر سوالو ايرادي همداشتي مطرح كن
سلام
کسی میدونه اسکین پلییر K800 را با seetool کجاش ADD کنم و به چه مسیری
ممنون میشم یکی بگه
اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه.یه دونه که تو صفحه قبل بود رو دانلود کردم اما فابل exe واسه نصب نداشت.شما لینکی واسه نصب دارید.نقل قول:
شما usb flash driver را نصب كن فايل exe هستش
نصبش كردي؟
من cd رومیزارم ولی میگه که پی سی سوییت اون فقط تو ویندوز xp جواب میده.شما لینکی واسه ویستا دارین.نقل قول:
پیشنهاد میکنم قیل از اجرای دوباره این مراحل کابل رو به بک پورت usb دیگه وصل کن و گوشی رو هم در حالت روشن بهش وصل کن و cd گوشی رو بزار و هرچی درایور روی cd هست اتوماتیک نصب کن و بعد این مراحلی که گفتم برو
سلامکسی میدونه اسکین پلییر K800 را با seetool کجاش ADD کنم و به چه مسیری ممنون میشم یکی بگهاینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برا درایور k800 می تونی از سایت تاپ سونی دانلود کنی
شما هم برا media player skin از دستور dirs استفاده کن و همیشه داشته باش هر وقتم مسیری رو خواستی را حت از اونجا نگاه کن
چه جوری از تاپ سونی دانلود کنم. مگه اینجا پولی نیست.
ميدونم اينجا جاش نيست !
به هر حال ببخشيد ولي سوالم از اساتيد اينه كه تو سوني اريكسونا كدوم بيشترين صدا رو داره؟
بفرما اينو نصب كن حتما مشكلت حل ميشهنقل قول:
البته فايل را از زيپ درار
کد:http://www.2shared.com/file/3250799/32791ea9/usb_flash_driver.html
دوستان ببخشید اینجا میپرسم
من می خام K810i رو بفروشم با رم 2 گیگ همه چیز گوشی هم اصله .میخاستم بدونم چند بفروشم خوبه و کجا میتونم گوشیمو بفرشم.اگه نمیشه جاشو اینجا بگید بهم پیغام خصوصی بفرستید.
بچه ها الان Fs فارسي براي K800 R8ba024 موجود هست كسي ديده ؟
من يه گشتي زدم تو وب كاستومايز فارسي پيدا نكردم چه برسه به Fs فارسي برا K800 با اين فريمور:11:نقل قول:
براي فريمورهاي ديگه هستش ولي براي اين فريمور ظاهرا نيستنقل قول:
ولي بايد يكي پيدا كنيم و در اين كلوپ بذاريم
حقيقتش من هر چي پچ ميريزم مثلا يكي ميريزم يكي از قبلي پاك ميشه ديگه نميدونم جريان چيه
مجبورم به 800 برگردم تا يه مدتي ببينم چي ميشه
بچه ها يه خبر خوب
فريمور فارسي براي K800 پيدا كردم اونم براي R8ba024
همين الان تست كردم و درست كار كرد
سرعتش توپه توپه و همچنين حروف (گچپژ) فارسي را هم پشتيباني ميكنه
ميدونم كه خيليها دنبال فريمور K800 هستند و خيليها اومدن و نتونستند پيداش كنند پس براي اينكه دسترسي براي همگان راحت باشه همه فايلهاي لازم را در تاپيك(تبديل K800 به K810 و همه سوالات و مسائل مربوطه) صفحه اول ميذارم و در صورت لزوم اسم تاپيك هم عوض ميكنيم
golmohammadi جان ميتوني يه اف اس فارسي واسه R8BF003 K800 بجوري؟
خودم عربي رو دارم يعني توي اس ام اس ميتوني تايپ فارسي كني و خود منو و ... گوشي فارسي نداره!
اگه جور كني واقعا ممنون ميشم!:10:
به نظر من اسم تاپيك را عوض نكن فايل هاي قبلي هم بذار باشه .چون فعلا اكثر پچ هايي كه ساخته ميشه واسه 810 هست حالا دليل نميشه چون گوشي شما مشكل داره اين كارو بكنينقل قول:
بازم با همون نرم افزار قبلی SEtools بهتون یاد می دم
برای اطلاعات همومی و یاداوری لازم به ذکره این برنامه تمام گوشی های زیر رو ساپورت میکنه
- DB2010:
K750, W600, W700, W800, W810, Z520, Z530, Z550; CID 49/50
- DB2012:
K320, W200; CID 50/51/52
- DB2020:
K530, K550, K610, K770, K790, K800, K810, S500, T650, V630, W580, W610, W660, W710, W830, W850, W880, Z610, Z710; CID 49/51/52
خوب میریم سر اموزش موقعی که برنامه رو نصب کردید (حتما بعد از نصب برنامه usb driver رو هم نصب کنید)برنامه رو باز می کنید از لیست موجود گوشی خودتونو انتخاب می کنید دقت کنید که اگر اشتباه انتخاب کنید دیگه گوشیتون روشن نمی شه!!!!
خوب درایور مورد نظرتونو دانلود می کنید حتما دقت کنید که درایور برای گوشیتان باشد در زیر اول چند ادرس می زارم برای دانلود درایور ها همچنین برای نصب درایور ها باید حتما ادرس دهی کامل باشد یک سری ادرس بهی ها به این شرح:
همچنین ادرس دهی های گوشی:
درایور صدای گوشی
\ifs\settings\acoustic
درایور دوربین گوشی
\ifs\settings\camera
درایور صفحه نمایش گوشی
\ifs\settings\display
افزایش ظرفیت مسیج
\ifs\settings\messaging >> pref_store
بازیها و برنامه های پیشفرض گوشی
\tpa\preset\system\ams
فایلهای زبان گوشی
\tpa\preset\system\language
فایل منوی گوشی
\tpa\preset\system\menu
اسکین مدیا پلیر
\tpa/system/multimedia/mp
انیمیشن های مسیج گوشی
\tpa\preset\system\messaging\sms\objects\animation
فایلهای صدای مسیج و ریپورت و ...
\tpa\preset\system\sound
فایلهای پخش هنگام روشن و خاموش شدن گوشی
\tpa\preset\system\settings
فایلهای کاستومایز گوشی
\tpa\preset\custom
فایل لایوت ( فونت گوشی )
\tpa\system\layout
منوی فلش
\tpa\preset\system \desktop\flash
یعنی اگه شما می خواید مه درایور تقویت شدا رو روی گوشیتان بریزید اول باید یک فولدر به نام ifs بعد درون این فولدر یک فولدر دیگه با نام settings و درون همین فولدر یک فولدر دیگر به نام acoustic می سازید و فایل ها رو درون این فولدر قرار میدید بعد به عقب برگردید و روی فولدر ifs کلیک رست کنید و از send to گزینه comperessed (zipped) folder رو بزنید تا به فایل .zip تبدیل بشه تا برنامه بتونه فایل ها رو جایگزین قبلی کنه
خوب حالا وارد نرم افزار بشید و در قسمت MISC files فایل درایورتون که زیپ کردید رو add کنید بعد گزینه Flash رو می زنید و موقعی که گوشیتان خاموش یک باز بتری رو در اورده و سر جاش می زنید و دکمه c رو نگه می درید و سیم usb رو وصل می کنید هر موقع نرم افزار گوشی شما رو خواند شما دکمه c رو رها می کنید و منتظر می شید تا درایور کاملا نصب بشه به همین سادگی
خوب اگه سوالی بود من در خدمتم